![]() |
#361 |
Reputacja: 10
|
![]()
spróbuj resetsim.
raz miałam podobnie, tyle,że z dorosłym simem. zniknął, ale po wyłączeniu i ponownym włączeniu gry, pojawił się on.
|
![]() |
#362 |
Guest
|
![]()
Witam serdecznie
Mam problem!~ W mojej grze the sims3 na ps3 wskaźnik zagrożenia pożarem jest już na ful a muszę zrobić połowę domu jeszcze.. Da się go jakoś zmniejszyć nie usuwając istniejących już przedmiotów? Dziękujeę z góry za pomoc :* |
![]() |
![]() |
#363 |
|
![]()
No dobra, chciałabym zadać tylko dwa pytania dotyczące moda, a nie wiem czy nadałoby się do poradnika instalowania plików packages... Wczoraj pobrałam i zainstalowałam mod 'PosePlayer' z mts. Postępowałam zgodnie z uwagami autora, ale i tak gra nie czyta tego modu.
![]() Drugie pytanie: gdyby mod ewentualnie mi zadziałał, to w tej liście znajdą się zainstalowane wcześniej pozy? (No i jak je zainstalować? Wystarczy rozpakować...?) Z góry dzięki ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Ilona : 22.06.2011 - 10:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Guest
|
![]()
Witajcie, proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.
Otóż, kupiłem Pakiet Sims 3 i Po zmroku oraz dodatkowo Wymarzone podróże. Instalowałem wg poniższego: 1. Sims 3 2. Po zmroku, 3. Wymarzone podróże Okazuje się że chcąc uruchomić sims 3 lub Wymarzone podróże jestem poprszony o włożenie płyty Po zmroku. Jest komunikat Niewłaściwy dysk - włóż płytę po zmroku. Co się dzieje? Płyty są oryginałami. @Ilona-witam nowego użytkownika i zarazem polecam lekturę naszego regulaminu,ponieważ na dzień dobry powinieneś dostać ostrzeżenie za złe nazewnictwo tematu,a poza tym zanim założysz jakiś temat z problemem dotyczącym gry,to sprawdź czy nie możesz o nim napisać w jakimś temacie już istniejącym Ostatnio edytowane przez Ilona : 23.06.2011 - 14:25 |
![]() |
![]() |
#365 |
Guest
|
![]()
Wracam po dłuższej przerwie z takim oto problemem:na parceli mam kilka nagrobków ,ale tylko raz pojawił się duch było to na samym początku, po śmierci pierwszego sima.Od tamtej pory brak duchów choć upłynęło już trochę czasu.Co zrobić żeby duchy zaczęły się pojawiać i straszyć simy?
@Ilona- zanim założysz jakiś temat z problemem dotyczącym gry,to sprawdź czy nie możesz o nim napisać w jakimś temacie już istniejącym Ostatnio edytowane przez Ilona : 23.06.2011 - 14:25 |
![]() |
![]() |
#366 |
Reputacja: 11
|
![]()
mam problem z simem który nie może nabyć umiejętności kondycji bo mu pasek nie rośnie a potrzebuje tą umiejętność do pracy próbowałam już kodu reset sim ale, to nic nie daje a nie chce kasować tej rodzinki bo ją bardzo lubię i już nie wiem co robić .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#367 | |||
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
|
![]()
Tak, wiem. Czytałam poradnik Chryzantema. pobrałam simkę z mts.
następnie rozpakowałam plik. jako, że mam małpkę do instalowania dodatków do ts3 pojawił się plik z małpką. kliknęłam opcję "Install to sims 3". wchodzę do gry. i nie ma. hmm może coś zrobiłam źle? UWAGA: pobrane simy wymagały tylko podstawy. jedna wymagała PZ, ale je posiadam. może po prostu nie wiem gdzie te simy się znajdują, albo po prostu w zły sposób je instaluję. pomóżcie ![]() //Gingers: Przed umieszczeniem jakiegoś tematu sprawdź czy swojego pytania nie możesz umieścić w istniejącym już temacie.
![]() |
![]() |
#369 |
Guest
|
![]()
Hej..
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Guest
|
![]()
Potrzebuję pomocy..Kuzynka chciała włączyć simsy, ale wyskoczył jakiś błąd.. wyskakiwał kilka razy, więc stwierdziłam że trzeba to odinstalować... Odinstalowałam wszystkie dodatki, i nie chciała mi się podstawa usunąć.... Kuzyn wziął usunął jej po prostu wszystkie składniki z podstawki... Próbowałam zainstalować podstawę od początku to wyświetla mi się że już jest zainstalowana(INSTALATOR WYKRYŁ ŻE WERSJA 1.14.011 JEST JUŻ ZAINSTALOWANA.
TEN INSTALATOR INSTALUJE POPRZEDNIĄ WERSJĘ THE SIMS 3 1.0.631. ODINSTALUJ POPRZEDNIĄ WERSJĘ).. Instaluje dodatek, chcę włączyć grę i znowu ten sam błąd co wcześniej... Już nie wiem co mam robić i jak to usunąć, bo nie mam simsów w dodaj/usuń programy... |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|