|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
A nie jest? Przydaje się w karierze politycznej.
A wracając do tego co kto lubi, a czego nie, to ja lubię psy a kotów nie cierpię. Denerwują mnie te futrzaki. Za to uwielbiam gryzonie, ptaki i ryby. W grze miałabym też pewnie gady, ale w życiu to nie przepadam za gadami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Ja, wolę koty od psów
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
W dwójce nie przepadałam za zwierzakami,ale te trójkowe wyglądają zachęcająco....szkoda że tak pózno będą...no ale może dzieki temu bedzie mniej błędów <nadzieja matką głupców>. Heh mogli by jeszcze tylko wykąbinować sposób by simy przemieszczały się między miastami...to by było dobre....
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Nom... Mogłyby być te mniejsze osiedla, połączone z miastem, jak w dwójce. Jechało się np. na przedmieście. Ale z drugiej strony, to np ja jak nie korzystam z jakiś budynków publicznych, to je kasuję. Jest wtedy więcej miejsca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Wątpię, aby tak zrobili, muszą mieć pomysły na nowe dodatki, albo nawet na "The Sims 4"
![]()
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Wiem,ale troche mnie denerwuje ,że trzeba w nowym mieście tworzyć nową rodznę bo jak przeprowadzę starą to znika całe drzewko genealogiczne(jesli nie ma się moda). Mogli by zrobic coś jak z WP-kilk na telefon-przeprowadzka-wybieram miasto i jadę
![]() Dobra nie rozpisuje się bo to nie ten temat. Ciekawe czy konia będzie można normalnie kupić jak psa i kota? No i czy inne leśnie zwierzeta będą już "gotowcami" czy będzie można samemu je rozmieszczać po lasach i parkach.... |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Ktoś tutaj wklejał jakieś oświadczenie EA na temat zwierzaków, ale bez źródła, więc nie wiadomo, czy to jakaś podpucha, czy prawda. Według tego oświadczenia konie nie miałyby być własnością Simów. Biegałyby luzem po mieście i można by tylko się na nich przejechać. Ale ostatnio oglądając ten zwiastun zwierzaków, zwróciłam uwagę na cechy charakteru zwierzaków. Szop, skunks i sarna, nie miały cech charakteru. Logiczne, prawda? Przecież pojawiają się losowo na parcelach. No to jeśli to nie są sterowalne zwierzęta i dlatego nie mają cech, to dlaczego koń miał cechy..? Jaki sens dawać zwierzęciu cechy charakteru, skoro gracz nie może ich wybrać..? Dlatego ja myślę, że jest duże prawdopodobieństwo, że konie jednak będą sterowalne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja jestem miłośniczką zwierząt i mam nawet taki nick
![]() |
![]() |
![]() |