Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 4 > The Sims 4: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 03.11.2013, 08:57   #361
WhiteSugar

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Jakie będzie The Sims 4? Co powinno poprawić EA? Dyskusje ogólne o grze

Hm, czy ja wiem, czy brakuje mi wsi? W sumie była z dodatkiem zwierzaki i pakietem ze store z krowami i kurami. Mogliby to po prostu dopracować i dać te traktory powozy i sprawić, że to będzie bardziej realistyczne...
WhiteSugar jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 03.11.2013, 12:23   #362
Arwena

Domyślnie Odp: Jakie będzie The Sims 4? Co powinno poprawić EA? Dyskusje ogólne o grze

o własnie, fajnie by była mozliwosc mieszkania na wsi lub w miescie
Arwena jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09.11.2013, 09:17   #363
AnnNeko

Mam nadzieje, że do czwórki jednak dadzą chociaż wieś :3
stare 17.11.2013, 19:12   #364
Coppette

Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Ja tak odbiegnę od tematu.
Ja na 100% kupię Simsy, jak będzie kilka takich rzeczy:
- Wybór wzrostu. Zawsze chciałam tworzyć małych i wysokich Simów
- Lepszy... Powiedzmy że "wpływ" historii :3 Chodzi mi o to że nie będzie wysypu staruchów jak zwykle (;- i będą umierać... Oraz że rodzinny którymi nie gramy, same będą robić więcej niż 2 Simów, raz na całe życie. Mam nadzieje że zrozumieliście xd
- CATS (To coś z pędzelkiem. Nie pamiętam jak to się nazywa xd)
- Jak ktoś wspominał - jeżeli nie będzie że np. niebieski kolor powoduje depresje, żółty radość. Żółtego nienawidzę, niebieski uwielbiam I co wtedy?
- Cechy... Kocham to
- Nastrojniki.
- Tajemnice
- Bella. Skoro w jedynce była dorosła, w dwójce porwana (xd), a w trójce jest dzieckiem, to może w czwórce nagle się odnajduje jako emerytka? Np. zakłada to nowe miasto i tam przybywa Aleksander, lub Kasandra Ew. nastolatka, lub jako zaręczona z Mortim.
- Pani Zadecka!
- Kościlda 33
- Krowo- kwiat
- Żeby można było popełnić samobójstwo W takim 100% depresji
- Żeby odżywianie wpływało na figurę.
- Kariera modelki *.* I np. trzeba by do niej mieć dobrą figurę i ileś tam wzrostu xd
- Zamiast kariery sportowca, żeby można było wybrać koszykarza, piłkarza i wgl
- Żeby można było np. dodać 10 pkt. umiejętności na całą rodzinę, przy tworzeniu.
I to na razie tyle
Coppette jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.11.2013, 19:34   #365
Hebe

Reputacja: 39

Hmmm, szczerze mówiąc, to jakoś nie odczułam braku wsi. Chociaż mogłaby się przydać

@up, co do suwaku na wzrost i CASTu, to już było powiedziane, że raczej ich nie będzie, więc...
stare 18.11.2013, 20:48   #366
anie_1981

Teraz jest sporo obiektów Store o wiejskiej tematyce. Mamy kury, krowy, traktor, a jeśli ktoś ma dodatek Zwierzaki to może mieć i konie.

Ciekawe kiedy podadzą jakieś nowe informacje. Wątpię, żebym skusiła się na czwórkę, bo kompletnie do mnie nie przemawiają dotychczasowe informacje, screeny i filmidła. Ja pamiętam jak się czwórki nie mogłam doczekać od pierwszego niusa, a czwórka w ogóle mnie nie rusza.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.11.2013, 10:47   #367
simka334player

Hello!
Co do różnicy wzrostu to nie będzie jej na pewno. Przynajmniej nie w TS4. Obczytałam sie po internecie w tej kwestii bo mnie sama to bardzo interesowało.
Nie znam sie na tych problemach ale podobno trzeba by było całkowicie przerobić cos tam. Obecnie sie nie da zróżnicować wzrostu.
Chociaż...
Wyczytałam gdzieś że w TS4 będzie można zmieniać wysokość ścian. I co wtedy z simami?
Wieś bardzo by mi sie podobała. Pamietam w TS1 robiłam farmy. Byłoby super.
Ale zobaczymy co wymyślą w Ea. Nadal jestem pełna entuzjazmu i optymizmu co do TS4. Najważniejsze żeby simy były ładne.
stare 31.01.2014, 10:01   #368
Memka

mnie też brakuje tego wzrostu...
ale najbardziej to chciałabym dodatkowej grupy wiekowej, takiej między małym dzieckiem a dzieckiem (żeby można było tworzyć 3/4latki)...
no i żeby można było samemu tworzyć zawody...
Memka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 31.01.2014, 11:17   #369
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14

upup - w takim razie jak to możliwe, że nastolatek jest niższy od dorosłego? "Całkowite przerobienie czegoś tam" to bzdura i uciekanie od roboty Jedyne, co by trzeba było zrobić to kilkanaście/dziesiąt dodatkowych animacji. Ofc. nie byłoby tak fajnie, ze regulowało by się wzrost jakimś suwakiem, raczej byłoby kilka wariantów (chociażby trzy - niski, średni, wysoki)
Mroczny Pan Skromności jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.02.2014, 19:52   #370
Arwena

No i powinni popracować nad płynnością gry, te wszystkie zacinki kiedy wysyła się sima do pracy(przez co sie spóźnia) itp. potrafia wyprowadzić z równowagi, przebieranie tez trwa czasem wieki, ogólnie jak większość czynności w trójce.
Arwena jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania