![]() |
#361 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Ja jeszcze obczaję to to wieczorkiem
![]() ![]() Oh, ja też chciałabym zobaczyć tryb budowy - CAS już mi się znudził, powiem Wam szczerze ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#362 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Właśnie pisałam Liv, że zrobię Matkę Polkę, która wykarmiła 7 dzieci
![]() Modelowanie sima wydaje się fajne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Reputacja: 10
|
![]()
Z tym wieczorem to nie było coś takiego, że nie udało im się puścić filmu z Into The Future od początku i zamierzają nadrobić to właśnie wtedy? : P Chyba nawet ten facet od Into The Future wrócił się żeby to zapowiedzieć z tego co pamiętam.
Producentka może nie tyle nadpobudliwa, co zachowywała się nieco dziecinnie. Tacy ludzie raczej działają mi na nerwy. Ale wypadło całkiem sympatycznie, nic nowego co prawda nie pokazali, ale dobrze było zobaczyć to w formie filmu. Jestem podjarana zarówno nowym CASem jak i emocjami, więc EA genialnie mnie zmanipulowało... : D Mówili, że cała ta grafika to WIP. Mam nadzieję że chodzi nie tylko o nowe obiekty, ale i o lepsze tekstury. Ogólnie mam wrażenie, że mocno czerpią ze swoich pozostałych gier, np SimCity i Spore. @down - niestety nie. Ostatnio edytowane przez Navari : 19.04.2014 - 23:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
|
![]()
A pokazywali jakie będą grupy wiekowe? Bo nie chce mi się tego oglądać. xD
@up - szkoda że tylko pokazują jedną grupę wiekową. Ja bym chciała, żeby zostawili młodych dorosłych... Ale że nie będzie można wybrać koloru po swojemu, to jestem zła w cholerę!
![]() Ostatnio edytowane przez Katerina : 22.08.2013 - 17:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Guest
|
![]()
Wreszcie wróciłem i przejżałem wszystko, ogólnie koncepcja jest dobra tylko ciekawe czy tego nie zepsują. Narzędzie Stwórz Sima wydaję się ciekawe w końcu słowo "stwórz unikalnego sima" będzie miało rację bytu, tylko ciekawe co z wymaganiami i mój blaszak to pociągnie *.*
Mimo tego że nie zbyt lubię DotSim, te informacje bardzo mi się spodobały ![]() http://sims.arhn.eu/2013/08/dotsim-i-the-sims-4/ Szczęka opada, króliczym norom mówimy papa ![]() Ostatnio edytowane przez Damian : 22.08.2013 - 17:46 |
![]() |
![]() |
#366 | |
|
![]() Cytat:
![]() http://forum.thesims.pl/showpost.php...7&postcount=16 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#367 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() No dobra, może mała przesada z tym procesorem i dokładnie nie sprecyzowano ile potrzeba GHz a są różne wersje tego procka, karta graficzna bardzo mnie zaskoczyła jeśli są to rekomendowane wymagania to spokojnie pogram na najwyższych detalach. Na jednym filmie / zdjęciu widziałem chyba zwierzaka, ktoś się orientuje czy będą jakieś zwierzęta w podstawce ? |
|
![]() |
![]() |
#368 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
|
![]()
Czy tylko mnie rozczarowały te nowości? Do tej pory bardzo chciałam zobaczyć jak to wszystko będzie wyglądać, teraz mam mieszane uczucia. Nie wiem czy kupię w ogóle tę grę. Grafika jest okropna, wielki krok wstecz.. rozumiem "powrót do korzeni" ale bez przesady. Producenci jarają się emocjami, które dodadzą realizmu Simom, ale sam ich wygląd to gorzej niż w bajkach. Włosy, brwi, nawet drzewa są tak plastikowe, że hej.. mimo to fajnie, że CAS jest bardziej rozbudowane, ale sama "magia" tworzenia Sima w 4 już tak nie wygląda. Tak samo "interfejs" czyli paseczek odbiega stanowczo od poprzednich edycji. Mam tylko nadzieję, że przez ten rok jeszcze coś poprawią.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#370 | ||
Administrator
Reputacja: 102
|
![]()
Czy aby na pewno? Liv mi pisała, że są dokładnie takie same, jak w TS3:
The sims 4: Cytat:
Cytat:
Wydaje mi się więc, że powyższe wymagania nie są prawdziwe. Zresztą dziwne by było wstawianie wymagań gry, która jest dopiero w fazie alpha. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 19 (0 użytkownik(ów) i 19 gości) | |
|
|