![]() |
#361 |
Reputacja: 14
|
![]()
To forum schodzi na psy. Codziennie banowana inna osoba. Dzisiaj (jak zresztą widać w temacie) poszło ich kilka. Jak wiadomo konfa była autorem wielu gównoburz, ale wiele razy zachowali się całkiem spoko jak naprzykład w sytuacji wspomnianej przez Atę. Wszem i wobec chciałbym przypomnieć, że Meryam również należała do konfy i wiele razy w niej otwarcie działała. Skoro przez taką osobę z pseudo czystm sumieniem dzieje się tyle złego to radzę ją w pełni "przeszukać". Jak sądzę było to jedyne oskarżenie więc bez przesady. Banowane są osoby, które obecnie jako jedyne próbują zrobić coś zabawnego na forum. Jeśli te bany nie zostaną wycofane to proponuje również udupić Meryam, która właśnie robi to osobom, do których należała, a teraz ucieka jak pies od jeża...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#362 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
z mojej strony tylko tyle, ze takie gowna wychodza, jezeli bardzo dojzale osoby wywlekaja sprawy osobiste na publicznosc, próbując odegrac sie na osobach w kazdy mozliwy sposob, ktore je skrzywdzily. pozdrawiam
![]()
![]() |
#363 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ohoho, no to nieźle, jeden screen i prawie cała konfa zbanowana - nie mówiąc już o tym, że to jedni z najaktywniejszych userów na tym forum. Też z chęcią zobaczyłabym te ML, bo ban bez konkretnych dowodów to takie troche nie fair zagranie.
Co do oszustw w konkursie, też byłoby dobrze, gdyby jakiś admin się wypowiedział w tej sprawie i wyjaśnił, a nie tak po prostu banuje. Przecież takiego screena można bardzo łatwo podrobić i do tego wcale nie są potrzebne wielkie umiejętności.
![]() |
#364 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja się pytam o jaki konkurs chodzi, bo chyba nie o BoS, w którym jak widzę Chwalisława udziału nie brała. A jeśli chodzi o jakieś poprzednie, to chyba trochę czasu od ostatniego, rozstrzygniętego już konkursu minęło, a teraz dopiero bany?
![]() |
![]() |
#365 | |
Reputacja: 25
|
![]()
Co się porobiło :o A czerwony kryształ w logo to przypadek?
![]() Cytat:
![]() Tak jak już parę osób pisało, screeny od jednej osoby nie są żadnym dowodem. Nie znam sytuacji, więc piszę tylko na podstawie tego, co udało mi się ogarnąć w tym temacie. Ban permanentny to najwyższa kara na tym forum. Serio? Screen ma przesądzać? To tak, jakby wsadzić człowieka do paki, bo jeden świadek coś tam chyba pamięta ![]() Oczywiście czekam na wypowiedź administracji. e: Zresztą - skoro Meryam o tym wiedziała tyle czasu, czemu teraz to wywleka? Gdyby się nie pokłócili, to by nic nie wygadała? Może należy jej się świadek koronny? Bez obrazy czy coś, Mery ![]() Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 20.01.2015 - 20:44 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zasadniczo, w tym wypadku, o którym wspomniałeś chodziło mi o podanie konkretów, za co poleciały dziś bany.
![]() |
![]() |
#367 | |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#368 |
|
![]()
Tempo działania najlepszej administracji ever -.- Zero prób dyskusji i zero jakiej kolwiek konsultacji z osobami z forum O.O Bany penamentne są chyba jak wiadomo przesadzone. Niedość, że jak było wspomniane pierdyliand razy nikt się nie udziela i dziennie jest najwyżej dwie strony postów to lecie ban po banie i niewiadomo do kogo napisać. Prośba do administracji o danie szansy konfie =l
|
![]() |
![]() |
![]() |
#369 | |
Reputacja: 17
|
![]() Cytat:
Tak jak mówili inni - brawo administracjo za bany na podstawie 2 screenów od jednej osoby, z którą jeszcze mamy spinę. Co więcej jak zobaczyłam, że Kaczuszka jest zbanowana to powodzenia, on jako jeden z nielicznych ostatnio utrzymywał przy życiu dział z domami. Czuje, że to forum umrze śmiercią tragiczną bez członków Konfy w niedługim czasie.[*] Jeżeli to forum ma tak wyglądać, to nie wiem czy chce być częścią tego forumowego społeczeństwa. Tak jak mówiłam - zbanowaliście pół Konfy, czekam na bany dla drugiej połowy, z resztą wchodziłam tu głównie dla znajomych, żeby zobaczyć ich twórczość, teraz to nie wiem czy moja obecność na forum ma jakikolwiek sens. Pozdrawiam. btw, Szlachcic, kryształek zagłady świetny, jedyny pozytyw tej sytuacji ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez xheyanna : 20.01.2015 - 20:52 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#370 | |
|
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez Słodki Pan Ciastek : 20.01.2015 - 20:56 |
|
![]() |