![]() |
#3711 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
miałam całe cmentarze ![]()
![]() |
|
![]() |
#3712 |
|
![]()
Nie da się? A przecież po cmentarzu chodzą dzieci w wieku szkolnym O.O
A jak dziecko jest zmęczone, to też nie utonie w basenie? Fakt, w jedynce mogło dziecko umrzeć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3713 |
Guest
|
![]()
dziecko tak, ale nie małe. tylko w wieku szkolnym.
|
![]() |
![]() |
#3714 |
|
![]()
Dokładnie. Pamiętam jak w wywiadach z twórcami trójki była mowa o małych dzieciach. Babka mówiła, że nie mogą umrzeć w pożarze, bo to takie smutne. Co do jedynki, to nie było w niej małych dzieci, ale nie wiem jakby to było z "kołyską".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3715 |
|
![]()
takie niesmaczne pytanie:
co zrobić aby sim wymiotował? >D
![]() |
#3716 |
Guest
|
![]()
Simka może zajśc w ciążę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3717 |
|
![]()
simka w ciąży odpada, bo chodzi mi o takie wymiotowanie z miejsca na podłogę, a nie do kibla
![]() dzięki Einarr ![]()
![]() |
#3718 |
|
![]()
Moje simki w ciąży wielokrotnie wymiotowały na podłogę, nie do kibelka. Wystarczy, że nie będzie miała "warunków" do kulturalnego zwymiotowania i zrobi to gdziekolwiek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3719 |
Guest
|
![]()
mhm, a jak simy sa w parczku to tak fajnie do krzakow sie nachylaja! <ok>
a co do tematu, tooooooo gdzie w twinbrook znajde najwiecej kamieni szlaczetnych? wlasciwie to nie musi byc tylko w twinbrook, ale bylo by spoczko : D |
![]() |
![]() |
#3720 |
Reputacja: 17
|
![]()
Co do pytania omegi... Ja grając w Twinbrook najwięcej kamieni szlachetnych znajdywałem w okolicach Amfiteatru, przy centrum są takie dwa "pasy" domów to za nimi, przy cmentarzu, okolice bazy wojskowej w rowach/dołach. To chyba wszystko.
Ja natomiast mam takie pytanie natury problematycznej, a mianowicie... Wczoraj mój Sim majsterkował przy pralce, ponieważ miał zbyt małe umiejętności, by ją ulepszyć, więc majsterkował żeby poprawić umiejętności... Nie w tym rzecz, lecz Sim wywołał pożar czego nie byłem świadom, bo zajmowałem się inną Simką. Nie mieli prysznica w domu i Sim się zapalił, dlatego szybko kazałem Simce wracać do domu, żeby go ugasiła. Tak tez się stało, ale niefortunnie sama się zapaliła podczas gaszenia i ten ugaszony Sim nie miał opcji po kliknięciu na Simkę "Ugaś". Był osmalony, ale czy to może mieć wpływ na zdolność gaszenia? I tym sposobem Simka się spaliła, bo mieszkają na uboczu i minęła ponad godzina zanim straż przyjechała. Proszę o odpowiedź, gdyż ciekawi mnie jak to jest. Pozdrawiam D_S
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|