Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 4 > The Sims 4: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 13.08.2015, 16:15   #1
Nusso

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Dodatek się nie klei. Bawarskie miasto, kluby nocne ? Nie widzę tego.
Co do tego pływania, to gdzieś czytałem że będzie specjalny 'basen naturalny'.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 13.08.2015, 16:50   #2
miłośniczka zwierząt

Reputacja: 11

No i fajnie, że taki basen będzie mnie to cieszy. Jestem ciekawa wyglądu miasta.
miłośniczka zwierząt jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.08.2015, 10:47   #3
CademZoe

Mnie rozwaliło to, że dodatek wyjdzie za 3 miesiące, a oni już go tak naprawdę skończyli. Zrobią jeszcze grupy, może wybudują jakieś domki na mapie, ogarną tą wyspę, rodzinki i już dodatek skończony. W sumie to oprócz tych grup i restauracji (oby nie takich jak w TS3 SŻ) nic mnie w nim nie interesuje. W ogóle to jest jakaś rozbita wersja Po Zmroku. Tam też były grupy, trochę biedniejsze, ale dodatek był ciekawszy. I była ukryta umiejętność tańca. Poznajmy się nic nie wnosi do życia, jakby już podstawce nie można było robić imprez albo spotkań.
stare 16.08.2015, 22:13   #4
Gio

Reputacja: 15

Cytat:
Napisał CademZoe Zobacz post
Mnie rozwaliło to, że dodatek wyjdzie za 3 miesiące, a oni już go tak naprawdę skończyli. Zrobią jeszcze grupy, może wybudują jakieś domki na mapie, ogarną tą wyspę, rodzinki i już dodatek skończony. W sumie to oprócz tych grup i restauracji (oby nie takich jak w TS3 SŻ) nic mnie w nim nie interesuje. W ogóle to jest jakaś rozbita wersja Po Zmroku. Tam też były grupy, trochę biedniejsze, ale dodatek był ciekawszy. I była ukryta umiejętność tańca. Poznajmy się nic nie wnosi do życia, jakby już podstawce nie można było robić imprez albo spotkań.
Po pierwsze, niekoniecznie musi być skończona, budowanie hype'u to klucz do sukcesu. Poza tym to, że gra jest skończona nie oznacza koniec pracy nad nią. Testowanie, naprawianie bugów, dodawanie/odejmowanie różnych rzeczy, no i końcu wypalenie płyt itd. - to wszystko musi byc gotowe na premierę, więc 3 miesiące przed to całkiem rozsądny termin

I również uważam, że to bezcelowy dodatek, dużo gorszy od get to work (póki co, jak bedzie naprawdę, to się zobaczy).
stare 16.08.2015, 10:58   #5
Nina14!
Archeolog Renesansu

Reputacja: 14

@up-No cóż,obawiam się że tak jak wszyscy sądzą,nawet dodatkami i aktualizacjami nie naprawią czwórki.Innymi słowy,wielka klapa.
Dlatego jeśli już,to kupię samą podstawę.
Nina14! jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22.08.2015, 11:17   #6
cheeba

Reputacja: 11

wolałabym żeby nam dali pory roku albo zwierzaki :x
stare 22.08.2015, 21:36   #7
Shattered

Reputacja: 22

Jakich restauracji? Nie bedzie zadnych restauracji
stare 23.08.2015, 00:51   #8
scavo

Do TS4 każdy dodatek/pakiet/akcesoria są bez sensu. No może w akcesoriach dodają ładne rzeczy, ale płacimy za nie 40 zł i dostajemy połowę tego, co dostawaliśmy za 20 zł w dwójce. "Spotkajmy się" nie ma żadnego celu jak dla mnie. Można go porównać z jedynkową "Randką", "Nocnym życiem" z dwójki i "Po zmroku" z trójki, tyle że tam dodawali jakieś randki, dużo nowych parceli, auta, zespoły, apartamenty i dużo dużo innych opcji. Jakoś nie wydaje mi się, żeby jakieś tam grupy miały sens w grze. Może dodadzą kilka rzeczy co nacieszy oko, ale to już lepiej wydać kolejny pakiet rozrywki. W ogóle te nazwy dodatków... Boże :x
stare 08.11.2015, 09:29   #9
Mentosik57

Co oni robią z tą grą?Ten nowy dodatek to taka mieszanka randki,nocnego życia,po zmroku ,ale tam dodali wiele fajnych rzeczy,a tutaj pewnie będą 3 parcele na krzyż i tyle :< W dodatku to pierwszy dodatek od 11 lat gdzie nie będzie rasy nadnaturalnej...lenistwo ea nie zna granic.Już i tak kosmita z poprzedniego dodatku był strasznie okrojony i nawet nie czułem że nim gram (nawet nie chciało im się dodać jakiegoś fajnego efektu zmiany kosmity na człowieka,tylko obraca się jakby zmieniał kostium...koszmar)
Już drugi nudny dodatek.
Mentosik57 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08.11.2015, 10:07   #10
Irbis

Reputacja: 14

Cytat:
Napisał Mentosik57 Zobacz post
Co oni robią z tą grą?Ten nowy dodatek to taka mieszanka randki,nocnego życia,po zmroku ,ale tam dodali wiele fajnych rzeczy,a tutaj pewnie będą 3 parcele na krzyż i tyle :< W dodatku to pierwszy dodatek od 11 lat gdzie nie będzie rasy nadnaturalnej...lenistwo ea nie zna granic.Już i tak kosmita z poprzedniego dodatku był strasznie okrojony i nawet nie czułem że nim gram (nawet nie chciało im się dodać jakiegoś fajnego efektu zmiany kosmity na człowieka,tylko obraca się jakby zmieniał kostium...koszmar)
Już drugi nudny dodatek.
Dodatek o którym mowa nie jest dodatkiem do TS1, TS2 ani TS3, dlaczego więc miałby zawierać to co tamte dodatki? Brak postaci nadnaturalnej (jeśli rzeczywiście jej nie będzie) nie jest wynikiem lenistwa, lecz po prostu nieco innej koncepcji na czwartą odsłonę The Sims. Czy to źle, że robią coś innego? Moim zdaniem nie. Ponadto, jestem pewna, że gdyby powtarzali dodatki, byliby z tego powodu krytykowani, tak jak teraz są krytykowani za to, że tego nie robią
Oczywiście o grze, jak i każdym dodatku do niej, każdy z nas może sobie myśleć co chce, więc nie kwestionuję Twojej opinii, ale jedynie to, że jest ona przedwczesna. Bo na jakiej podstawie stwierdzasz, że to nudny dodatek, skoro jeszcze go nie ma. Dostaliśmy na razie zaledwie garść informacji i sądzę, że do dnia premiery dodatku pojawi się ich jeszcze wiele

Ja lubię każdą z części The Sims i każda sprawiała mi mnóstwo radości, nawet trójka, która dziś jest tą, którą lubię najmniej. Zawsze szukam pozytywów, dlatego lubię czwórkę i z nadzieją wyczekuję kolejnego dodatku. Nie porównuję go do poszczególnych dodatków z poprzednich odsłon gry i może właśnie dlatego bardzo podoba mi się to, czego do tej pory o nim się dowiedzieliśmy.
Miasto widoczne na zdjęciach mnie po prostu zachwyca. Tak wiem, część tego co widać to tylko tło, ale czy tło nie jest elementem świata, na który mój sim patrzy z okien swojego domu?
Świetne meble, naturalne baseny, kluby... już wiem, jak dużo to wniesie do świata moich simów i jak wiele nowych historii będą mogła stworzyć. Uwielbiam pielęgnować w sobie dziecko

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania