![]() |
#3751 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ostatnio spaprał mi się save bodajże z 11 tygodnia w SV. Byli już potomkowie "oryginalnych" Simów, miasto wydawało się takie... cudowne. Po stracie zaczęłam od nowa, jednak chciałabym trochę przyśpieszyć. I tu pojawia się moje pytanie:
Czy można "przewinąć" grę do przodu za pomocą jakiegoś moda, czitu, whatever? Królestwo za pomoc.
|
![]() |
#3752 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3753 |
|
![]()
Ja mam zapis z Sunset Valley, który jest dosyć młody, bo babka ma męża i jedno dziecko, a drugie jest "w drodze". No i gra zaczęła się makabrycznie ciąć. Już myślałam, że pozbędę się tego zapisu (chociaż bardzo niechętnie), ale wpadłam na pomysł by dać szansę modowi "NRaas Master Controller", zresetowałam nim wszystkie obiekty i ludzi w mieście, pomogło! Ariall, może też spróbuj? Jakby dało się uratować stary zapis, zaoszczędziłoby Ci to sporo czasu. Jak to zrobić? Proste, mod NRaas Master Controller, klikasz na Ratusz lub komputer i wybierasz NRaas\Master Controller\Miasto\Resetuj wszystko. To trochę potrwa, ale potem gra chodzi ciut lepiej i płynniej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3754 |
|
![]()
Niestety to przypadek beznadziejny. Gdy włączam grę po sekundzie wywala błąd i wraca do pulpitu. Pogodziłam się z tym, dałam sobie siana. Zaczęłam od nowa razem z modem, który przyśpiesza historię - dzieci, rozwody, flirty etc. i jestem zadowolona.
![]()
![]() |
#3755 |
Guest
|
![]()
dobra, jesli kogos to interesuje, to kupilam te przepisy na karme ale... znikły w wyposazeniu : P
czyli podsumowujac, blad. nie da sie nic z nimi zrobic, przynajmniej u mnie : D |
![]() |
![]() |
#3756 |
|
![]()
Właśnie ja czekałam, aż to napiszesz
![]() Swoją drogą to głupie, że te aktualizacje dodają to różne opcje z innych dodatków, których i tak nie można użyć. Ja np. w edycji miasta przy wyborze typu parceli mam pralnię, a nie mam żadnych dodatków. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3757 |
|
![]()
Ale z pralnią to jeszcze ujdzie, wystarczy że masz zestaw Store z pralkami i suszarkami i gotowe, możesz mieć w mieście pralnię... Co jest bez sensu, bo jak nie masz w domu kosza\pralki\sznurków, to Sim nie brudzi ubrań, więc nie ma czego wynosić do pralni... No chyba, że zamurujemy gdzieś w domu kosz na pranie... Sim nie może tam wkładać odzieży, ale można mu ją wkładać do wyposażenia... EA zawsze ma koszmarne pomysły...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3758 |
Guest
|
![]()
mam już "karierę" i planuje kupić następny dodatek. No i tu jest problem: chce dopasować jakiś, który zgra się z "karierą", np do ZG pasuje PZ, a do "pokoleń" "zwierzaki" itp. ja osobiście jakoś nastawiłam się na kupno "zwierzaków", chociaż nie powiem, "Po zmroku" prędzej czy pozniej ( raczej pozniej : P) kupię. jakieś rady? <dylemat życia> : {
EDIT: wlasciwie to problem' juz rozwiazany, i jakby ktos jeszcze sie zastanawial, to mysle ze polaczenie kariera+zwierzaki jest najlepsze ( przykladzik? dzielny sim strazak i jego dzielny ukochany pies, owczarek, szalona simka stylistka i jej rozowy pudel...mi tam sie podoba : p ) [dlatego nie usunelam posta wlasciwie! XD] Ostatnio edytowane przez tallje : 29.02.2012 - 20:58 |
![]() |
![]() |
#3759 |
|
![]()
#Up Kto co woli. Ja mam tak, ze moja simka po dniu Kariery, relaksuje sie w Po Zmrokowym barze.
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|