![]() |
#371 |
Guest
|
![]()
UWAGA! TO DLA MNIE BARDZO WAŻNE WIĘC PROSZĘ OSZYBKĄ ODPOWIEDŹ!!A więc chodzi o to że moje simy się "rozmazują" :\ mam nadzieję że wiece o co mi chodzi... przy robieniu rodzinki i przy graniu np. włosy moich simów rozmazują się... i nie tylko włosy... oczy,usta,ubranie wsyzstko! nie wiem co zrobić żeby temu zapobiec bo to staje się coraz bardziej uciążliwe ;( można jakoś temu zaradzić. prosze o odpowiedź!!
|
![]() |
|
![]() |
#372 | |
Guest
|
![]() Cytat:
primo - kod na cenzurę - intprop censorgridsize 0 (poza tym cenzura nie ma żadnego związku z rozmazywaniem się) secundo - rozmazują się simy? masz kiepską kartę/komputer i komputer domyślnie ustawił na małe detale grafiki. jeśli chcesz je zmienić, wchodzisz w opcje grafiki i zmieniasz detalte tekstur na największy. |
|
![]() |
![]() |
#373 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#374 |
Guest
|
![]()
Prosze Was o odpowiedź ... Otóż chciałabym miec ten InSIMenator czy coś takiego tylko nie wiem która jego wersja jest kompatybilna z The Sims 2 Na Studiach ... Bo ściągnełam sobie wersje 1.6 ale zaczeły mi wyskakiwac jakies bledy i simy zaczęły mi sie kasowac wiec musialam to usunąć ... Gdyby któs miał link do strony z której moge sobie ściągnąć wersje InSIMenatora kompatybilna z NS bardzo proszę o odpowiedź a jeżeli nikt takiego linku nie ma to niech mi chociaż poda wesję jaką mam ściagnąć ... Z góryu wielkie dzięki :
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#376 |
Guest
|
![]()
czy można grać profesorem? ? ?
|
![]() |
![]() |
#377 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Pierwsza: Zrobisz z profesorka swojego męża lub żonę, oczywiście po zakończeniu studiów Druga: Ściągniesz lustro pozwalające kierować wszystkimi simami na parceli (nie wiem, czy działa na NS, jak tak to prosze o tym napisać)... Jest ono dostępne tu - http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=33870 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Guest
|
![]()
Mamy takie nie typowe pytanie (jeśli już było to sorry, ale nie chciało nam się przeglądać tylu stron). No więc chcemy sobie kupić The Sims NS. W związku z tym nasuwa nam się pytanie czy żeby grać w tą grę trzeba mieć płytę z pierwszej części (tzn. tą którą się wkłada do CD Romu, żeby gra zadzałała) czy też jedną z The Sims NS? Mamy nadzieję, że rozumiecie o co nam chodzi. Prosimy o odpowiedź.
|
![]() |
![]() |
#379 |
Guest
|
![]()
potrzebne są obie płyty z the sims 2: na studiach, oraz płyta nr 4 z the sims 2.
nie chciało się przeglądać? jakie to szczere, jakie to miłe... |
![]() |
![]() |
#380 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |