Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.11.2005, 10:09   #371
puci
Guest

Cool

Kliknij na zaproś na randkę w ciemno i najlepiej zapłać maxymalnie bo wtedy znajdzie ci idealnego sima Musisz mieć dużo kasy ponieważ wróżka drogo sobie liczy
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.11.2005, 16:39   #372
artek1718
Guest

Post Pirat i orginał

A ja mam małe pytanko. Tylko proszę o PEWNĄ odpowiedź. Czy będzie mi działać orginalne TS2 Nocne Życie z PIRATAMI, czyli TS2 I Na studiach?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.11.2005, 16:51   #373
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał artek1718
A ja mam małe pytanko. Tylko proszę o PEWNĄ odpowiedź. Czy będzie mi działać orginalne TS2 Nocne Życie z PIRATAMI, czyli TS2 I Na studiach?
o piratach na tym forum nie rozmawiamy. zapoznaj się zregulaminem forum, zanim cokolwiek napiszesz.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.11.2005, 19:01   #374
Megga
Guest

Domyślnie

A mógłby mi jakiś dobry człowiek napisać, co to takiego ta chemia? Nie mam NŻ ale niedlugo będę miała.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.11.2005, 19:22   #375
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał Megga
A mógłby mi jakiś dobry człowiek napisać, co to takiego ta chemia? Nie mam NŻ ale niedlugo będę miała.
"Twój sim może libiś innego sima, lae jeśli między nimi zabraknie "tego czegoś", stworzenie romantycznego związku może okazać się niezwykle trudne. Zachowaj siły na bardziej przystępnych Simów. Simowie, między którymi działa dobra "chemia" znacznie łatwiej nawiązują ze soba bliskie kontakty".
To jest z instrukcji :]
stare 18.11.2005, 17:50   #376
-=MeWa=-
Guest

Smile

witam mam pytanko a wlasciwi prosbe poterzebuje jakis fajnych stron z fryzurami i ubraniami do nz(wiem ze jest linkarnia ale tam jak wchodze i sciagam to nie dziala wiec prosze o jakies z ktorych wy sciagacie i macie je w grze na) z gory thx
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.11.2005, 19:24   #377
Mika432
Guest

Domyślnie siema

ja mam problemos. zainstalowalam ts2 ns i nz i jak wlaczam nz to nie ma opcji, ani ubran ani mebli ani nic z ns, gra mowi ze nie mam zaistalowywanych ns. jak wlaczam ns to nie ma z nz;( nie mam dodatkow, karaoke fix ani innych takich. przeinstalowywalam nz i ns, instalowalam na odwrot, wywalalam wpisy z rejestru instalowalam raz jeszcze, nic nie pomoglo, jedynie zmienily sie komunikaty: teraz jest napisane ze dodatek ns zostanie odinstalowany, a mlodzi dorosli zamienieni na doroslych itd.;( prosze pomocy! chce w koncu pograc
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.11.2005, 19:57   #378
Natalia
Guest

Domyślnie

CZy na parceli publicznej w centrum. Można spotkać sima, który mieszka w tej normalnej okolicy? Próbowałam już kilka razy i oprócz mojego sima były tam tylko NPC.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.11.2005, 20:10   #379
berata

Domyślnie

Cytat:
Napisał Natalia
CZy na parceli publicznej w centrum. Można spotkać sima, który mieszka w tej normalnej okolicy? Próbowałam już kilka razy i oprócz mojego sima były tam tylko NPC.
Nie jestem pewna, czy dobrze zrozumiałam pytanie, ale nic.. najwyżej mnie poprawisz. Tak, można spotkać na parceli publicznej sima z okolicy, ale tylko z tej, na której mieszka Twój sim. Jeżeli jest on mieszkańcem Dziwnowa, to możesz w centrum spotkać osoby z Dziwnowa, ale już z Miłowa, Werony, czy innej okolicy nie spotkasz.
berata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24.11.2005, 20:08   #380
lay

Domyślnie

Cytat:
Napisał berata
Nie jestem pewna, czy dobrze zrozumiałam pytanie, ale nic.. najwyżej mnie poprawisz. Tak, można spotkać na parceli publicznej sima z okolicy, ale tylko z tej, na której mieszka Twój sim. Jeżeli jest on mieszkańcem Dziwnowa, to możesz w centrum spotkać osoby z Dziwnowa, ale już z Miłowa, Werony, czy innej okolicy nie spotkasz.
Chodzi chyba o to, czy jak sim pojedzie na przedmieście to spotka tam innych simów z dzielnicy, czy tylko npc... Nie jestem pewna, lecz chyba da się spotkać simów nie bedących npc (dawno nie gralam i pamięć zawodzi, lecz chyba kogoś spotkałam ).
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania