![]() |
#372 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Można wziąć ślub będąc na wakacjach, ale znajomych z rodzimej okolicy nie można zaprosić. Chyba, że jest na to jakiś hack
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Guest
|
![]()
Dzięki.
A można wziąć na wakacje kogoś kto nie mieszka w jednym domu ze mną? Np.: kochankę ![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Można.
<znaki> |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Guest
|
![]()
No to super.
Wywieźć gdzieś laskę i powiedzieć. Albo bierzesz ze mną ślub albo sama do domu wracasz ;p Dzięki |
![]() |
![]() |
#376 |
Guest
|
![]()
Mam pewien problem.. Mianowicie, pojechałam moją simką na wakacje do wioski Tekamizu, zaś stamtąd na targ i pagodę tekamizu. Zapisałam gre, więc sim pozostał na wakacjach. Kiedy wchodzę na otoczenie (w moim przypadku Miłowo), klikam na dom simki i chcę do niego wejść to wyskakuje komunikat, że mój sim jest na wakacjach i czy chce się tam przenieść, zaznaczam "tak".. i przenosze się na wakacje ale nie ma ta mojego sima! Co mam robić, żeby przywrócić go do domu w Miłowie i móc nim grać? Proszę o szybką odpowiedź
|
![]() |
![]() |
#377 |
Reputacja: 17
|
![]()
Bling91 kiedy chociaż jeden z Twoich simów wyjeżdża na wakacje to pozostałymi nie możesz wtenczas grać, a jeżeli sprawdzałeś w wiosce Takemizu na parceli publicznej to błędnie, bo Twój sim powinien być w hotelu bądź domku letniskowym.
![]() |
#378 |
Guest
|
![]()
Kiedy wchodzę do Tekamizu nie ma jej w żadnym hotelu ani na żadnej innej parceli;/ Kiedy naciskam na jej dom w Miłowie wyskakuje: Rodzina ... przebywa właśnie na parceli Targ i pagoda Tekamizu. Czy chcesz grać na tej parceli? Jeżeli zaznaczam tak, zaczyna się ładowanie Tekamizu i wyświetla się cała wioska jednak nigdzie nie ma tam mojego sima. Jest na to jakaś rada
|
![]() |
![]() |
#379 |
Guest
|
![]()
Bling, może hotele są? Jeśli tak, musisz kliknąć na jeden z nich i zameldować się. A jeśli hoteli wciąż nie ma, to niestety, chyba będzie trzeba przyprowadzić Simów z ich obecnego domku. Chociaż nie wiem, czy będzie szło, skoro są na rzekomych wakacjach.
|
![]() |
![]() |
#380 |
Guest
|
![]()
czy duża sunia w simsach morze urodzić trojaczki?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|