![]() |
#372 |
Reputacja: 10
|
![]()
@up: Czyli kolejna fanka Tlenionego mam rozumieć?
![]() ![]() Drobna informacja: W związku z problemem z moim komputerem, odcinek pojawi się najwcześniej za tydzień. Postaram się i obiecuję, że opublikuję go jak tylko to będzie możliwe. Pozdrawiam i liczę, że jeszcze ktoś oczekuję następnego odcinka ( oraz odległego końca FS ;p), VOLT ![]()
![]() |
![]() |
#373 |
Guest
|
![]()
Ja oczekuję!
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Guest
|
![]()
Robiłam 2 podejścia i dopiero za trzecim udało mi się przebrnąć przez wszystkie odcinki
![]() ![]() Pomijając już oczywiście rozwój akcji (szczerze mówiąc spodziewałam się takiego numeru ze strony Iana ![]() ![]() czekam, pisz, weny życzę i nie mogę się doczekać :] |
![]() |
![]() |
#375 |
Guest
|
![]()
UP3: No wiesz on ma swój urok
![]() Z niecierpliwością czekam na następny odc. Ciekawi mnie jak zareagują po tym Emma i Ian i co zrobią ![]() |
![]() |
![]() |
#376 | ||
|
![]()
Bardzo ucieszyłam się canny na wieść, że zainteresował cie mój tasiemiec
![]() Poprawił się mój styl? ;D Szczerze mówiąc, gdy zdarzy mi się przejrzeć niektóre odcinki to wolę o wiele bardziej te starsze. Jednakże - poprawa - cudnie, czyli mogę być z siebie dumna? ![]() Naprawdę nie mogę się doczekać, gdy będę mogła w końcu napisać kilka ostatnich odcinków. Na ten czas tkwię jeszcze w zawiłej fabule i nie wiem kiedy nastąpi koniec, jedno jest pewne - do niego jeszcze daleko ^^ Jak już mówiłam staram się samą siebie pogonić i na razie nieźle mi to wychodzi. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Pozdrawiam, VOLT
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Reputacja: 14
|
![]()
Już jestem!
Nadrobiłem, choć przyszło mi to z trudem, bo jestem leniwy ![]() Oczywiście super, tak, jak się tego spodziewałem. Jedyne, co mnie martwi, to długość (po prostu mi się nie chce czytać tak dużo naraz). Ian is the best. Cóż więcej mogę powiedzieć? Ocena: 10/10. pozdr. chrumek |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
|
![]()
Możę zacznę od: PRZEPRASZAM!
Przepraszam, że tak długo mnie nie było, nie komentowałam, nie dawałam znaku życia, ale teraz jestem i piszę! Jedyne, do czego akurat jestem zdolna to napisanie, jaki z Iana drań. Ale i tak go kocham ![]() Bo wiem, że jest dobry, tam w środku, bardzo głęboko, ale jednak jest, liczę na to.
![]() |
#379 |
|
![]() Kochani, drodzy CZYTELNICY! Ostatnie dwa miesiące były dla mnie naprawdę ciężkie i nie miałam zwyczajnie głowy do tego fotostory. Zauważyliście,prawda? Możliwe, że nadal jej nie mam, ale myśl, że już od wieków nie macie co czytać, jest przytłaczająca ;] ;\ Tak tak otóż - myślę o was, więc uważam, że nowy odcinek do końca maja po prostu ma obowiązek się ukazać! ![]() VOLT. PS i dzięki jeszcze raz za komentarze ^^ Na początku pomyśleliście, że chce się żegnać, czyż nie? ;D muahahaa.
Ostatnio edytowane przez Volturia : 09.05.2010 - 20:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
|
![]()
Mi to nawet przez głowę nie przeszło B ) Wiedziałam, że coś z odcinkiem! haha, jestem genialna xD
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|