![]() |
#372 |
Reputacja: 10
|
![]()
@up
ja tak samo. na razie nie miałam pieniędzy, a teraz w końcu mam, ale pojawiają się coraz większe wątpliwości... |
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
|
![]()
Ja osobiście tylko miałam 2 bugi: zawieszenie w windzie i lokaj, który chodził cały czas do toalety ;p moim zdaniem PZ to narazie najlepszy dodatek. Wiele możliwości, kariera aktorska, meble, fryzury itd. Ja gorąco polecam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dzięki jakoś teraz mam bardziej tak optymistyczne nastawienie na kupno tego dodatku.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
|
![]()
i wampiry :> dzisiaj lece do media markt kupić. zobaczymy co z tego będzie. i czy mi wejdzie w ogóle bo mam cholernie mało miejsca ;/ poza tym ostatnio simsy mi się zawiesiły i czekałam godzinę i nic. zresetowałam i jak włączyłam od nowa to musiałam f1 wcisnąć o.o także zobaczymy jakie będą błędy, moze nie będzie tak źle, jak się spodziewałam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
|
![]()
Co do ludzi w klubach.
Naprawdę nie wiem o co chodzi bo u mnie w klubach jest średnio po 6/7 osób |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Guest
|
![]()
@up, nie każdy ma super wypacykowany i wybajerowany komputer, więc nie każdy będzie mieć te 6 czy 7 osób w klubach. Jak mam 4 osoby które nie wychodzą po wejściu do klubu, to jest to całkiem niezły wynik. Niektórzy mogą mieć i 15 osób w klubach, inni 7, a jeszcze inni 3. To zależy od komputera.
|
![]() |
![]() |
#378 |
|
![]()
ale ja mam słaby komputer
Edit: Moja simka przez ponad 5 godzin wychodziła z klubu =/ przegiecie Ostatnio edytowane przez Trykuu. : 06.05.2011 - 04:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
|
![]()
łał. u mnie w kujonie były 2 osoby + moja simka i barman to 4. ale mam bardzo słaby komputer. wogóle nie da się grać, cały czas się zacina. sim przed wykonaniem czynności stoi bez ruchu przez około 1-2 godziny simowe. no cóż, życie ;/ ale dodatek ogółem fajny, miasto rewelacyjne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
|
![]()
Może spróbuj jeśli nie masz ustawionych wszystko na najniższych ustawieniach?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|