![]() |
#372 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kurczaków się nie kupuje, one po prostu już są w kurniku. Jeśli ich nie widzisz, to pewnie Ci się źle zainstalował kurnik. Pobierz jeszcze raz ze Store, może się lepiej zainstaluje.
Co do Smoczej Doliny, to mam już to miasto i dodatkową parcelę ze skrzypcami i strzelnicą łuczniczą. Obiekty są naprawdę ładnie zrobione, poza smokami. Chodzi mi o ich wygląd, takie z nich bryły kanciaste, nie przyłożyli się do ich wyglądu podobnie jak nie przyłożyli się do wyglądu ptaków ze Zwierzaków. Ale tak poza tym to są OK. Smoki są cztery, jeśli mamy tą dodatkową parcelę. Każdy kolor smoka to jego inny gatunek, nie ma innych ubarwień, nie da się mieć smoka zielonego z mocami smoka czarnego itd. Smocze jajo ma kolor zielony i kupujemy je normalnie w katalogu, za dosyć niską cenę, trochę ponad 300 simoleonów. Trzeba zagadać do jaja, żeby zaczęło się rozwiać, po 5-ciu czy 6-ciu godzinach mamy smoka. Jego gatunek będzie losowy, a przynajmniej nie zauważyłam żadnego powiązania pomiędzy tym jak do niego będziemy mówić (jest kilka monologów) a tym jaki smok się wykluje. Smoka czerwonego, można kupić w BuyDebugu. Początkowo zachowuje się jak figurka (w ogóle się nie rusza), ale po włożeniu go do plecaka (interakcja, na nie nie działa "przeciągnij\upuść) i wyjęciu znowu, jest już normalny. EDIT: Oto filmik ze skrzypcami, jaki dziś nagrałam. Skrzypce to teraz mój ulubiony obiekt ze Store. Przebił nawet kurczaki ![]() http://www.youtube.com/watch?v=-eb0h...ature=youtu.be Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 04.06.2013 - 19:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
|
![]() Morskie Życie
![]() Pożegluj do swojej wymarzonej chatki na plaży, zostawiając za sobą wszelkie troski z miasta. Zestaw „Morskie Życie” łączy przytulność domu z idealnymi wakacjami w rustykalnym stylu. CENA: 1 100 SimPoints OBNIŻKA: 950 SimPoints (trwa do 03-07-2013)
![]() |
#374 |
|
![]()
Fajny ten zestawik. Podoba mi się bardzo kolorystyka. Akurat teraz taki odpowiedni na wakacje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Guest
|
![]() Znasz ten stary dowcip o dwóch łabędziach, które wchodzą do lokalu z dansingiem? Nie? To dobrze, bo nie jest zbyt śmieszny. Ale jeśli szukasz dobrej zabawy i ujścia dla swoich artystycznych pasji, zajrzyj do Studia Sztuki Scenicznej „Świetlik”! Luksusowe, otwarte świetliki pozwolą Twoim Simom jaśnieć talentem w pełnym blasku nocnego nieba. Kolekcja taneczna „Twarda Jak Deska, Lekka Jak Piórko” Wyposażenie do tańca Nie ma znaczenia, czy Twój Sim ćwiczy taneczne ruchy najpiękniejszego łabędzia, czy chce przetańczyć noc w klubie – poręcz baletowa „Lekka Jak Piórko” oraz podłoga do tańca „Twarda Jak Deska” zapewnią mu wszystko, czego potrzebuje. Rozgrzewaj się i ćwicz, jednocześnie ucząc się wszystkich swoich ulubionych figur baletowych z The Sims™ 2. Następnie zatańcz je na wzmocnionym parkiecie wykonując recital baletowy, taniec kurczaka lub tańcząc taniec-połamaniec w synchronizacji z innymi tancerzami. Możesz też zacieśniać więzy przyjaźni, tańcząc z kimś w parze. Prysznic publiczny „Nieobrzydliwy” Jeśli musisz szybko się umyć po intensywnych ćwiczeniach albo tańcach na parkiecie, to doskonałe rozwiązanie dla Ciebie. Prysznic publiczny „Nieobrzydliwy” zapewni szybki i łatwy sposób pozbycia się tych cuchnących chmurek. Możesz brać prysznic... w miejscu publicznym! Zawiera wszelkie korzyści prysznica prywatnego. do 06.07.2013 kosztuje 1 700 SimPoints źródło http://store.thesims3.com/setsProduc...OFB-SIM3:66111 |
![]() |
![]() |
#376 |
|
![]()
Zestaw bardzo fajny. Ja go mam, ale nie zdążyłam pograć przed awarią kompa, ten oszklony dach jak widziałam na screenach przenosi i światło i cień, więc podejrzewam, że deszcz\śnieg\grad też przepuszcza... mam rację? To już przerabiałam przy okazji szklarnianego dachu, niby to potem poprawili, ale trzeba kłaść podłogę na dachu szklarni i na to dopiero kopułę szklarni, wtedy zima nie wchodzi do środka, ale cienie też nie (tylko światło)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Guest
|
![]()
szklarnia jest poprawiona,ale trzeba odinsatowac ta starsza wersje,pobrac i zainstalowac poprawiona,a nie bedziesz musiala klasc podlogi i przepuszcza swiatlo i cienie,a tutaj test tej nowej parceli podczas zimy http://www.simy.pl/news/mozliwosci-n...ktow-ze-store/
|
![]() |
![]() |
#378 |
|
![]()
Hipsterski loft „Ziarno kawy”
![]() Niektórzy z nas planują trochę pomieszkać w lofcie i tworzyć poezję. Możesz się przyłączyć. Albo nie. Właściwie to nie ma znaczenia. Sądzimy po prostu, że to jest całkiem fajny postindustrialny loft, z całą masą odlotowych loftowych rzeczy, a w dodatku zupełnie pozbawiony pretensjonalności. A tak à propos, sprawdź nasze nowe czaderskie ciuchy i fryzury. Czaderskie, co? 1 600 SimPoints link do store: http://pl.store.thesims3.com/setsPro...tegoryId=11488
Everybody need somebody. I'm somebody, need your body. Ostatnio edytowane przez octavessens : 03.07.2013 - 22:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
|
![]()
Zestaw mi się w ogóle nie podoba. I jeszcze ta cena, obłędnie wysoka jak na takie coś. Już chyba bym wolał dołożyć kilka simpointsów i kupić sobie jakąś bonusową parcelę publiczną.
![]()
![]() |
#380 |
|
![]()
Jedyne co mi się podoba z tego zestawu to czapka tego gościa po lewej.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|