|
|
|
|
#1 |
|
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
Teraz po dawnej reinstalce simsów nie gram rodzinami maxisa. Jedyne co się zmieniło to to, że Nina K walczy z Darkiem M.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
U niektórych prawie nic się nie zmieniło.
Kaliente/Starling- Sylwester jest nastolatkiem, nie tak dawno urodziła mu się przyrodnia, młodsza siostra, May. Kaliente/Kreciuk (Moller)- mają nowy domek. Ewka jest dzieckiem. Szmer (Burb)- rozmyśliłam się i usunęłam Joasi ciążę. Dawid w dalszym ciągu jest nastolatkiem. Lucynka wyszła za mąż za Chrisa Pines`a i mają córeczkę Grace, która jest słodziutkim, małym dzieckiem ![]() Nowy (Newton)- Nick (Mikołaj) ożenił się z moją Carmen Evans i wybudowałam im domek. Najmłodszy syn Balbiny, Ian, również się ożenił. Jego wybranką była panna Gabriella, córka Dona i Kasandry. Mąż Balbiny, Brandon, również się zestarzał. Lothario- Kasandra postanowiła ożywić soją dawną miłość do Darka Marzyciela. Rozwiedli się z Donem, po czym ona umarła. Dzieci dorosły (Wiktor- nastolatek, Gabrysia- dorosła), najstarsza wyszła za mąż za pana Newtona, po czym podobnie postąpił jej ojciec. Jego wybranką stała się słłit blondi, Lizzie Gold (stworzona przeze mnie). Po ślubie Don, jego małżonka oraz syn wprowadzili się do nowego domu w Okolicy (Nowe Miłowo). Ćwir (Goth)- Edgar jest dzieckiem. Biedak (Broke)- bez zmian. Marzyciel (Dreamer)- Liliana urodziła synka, Dereka. W najbliższym czasie Marlenka pozna swojego chłopaka, a następnie męża ![]() C.D.N. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
U mnie w Miłowie:
Balbinie Biedak za niedługo przyjdzie na świat trzecie dziecko Dariusz Marzyciel zamieszkał w innym mieście Kasandra ożeniła się z Donem Nina Kaliente wprowadziła się do Józka Moniaka Dina Kaliente jest w ciąży, ale nie pamiętam z kim Siostry Przyjemniaczek nadal się kłócą W Dziwnowie: Oliwka Widmo nie żyje Ofelia Zmrok wyszła za mąż za Damazego Kamasza Jasiek Kowal jest dorosły Paskal Dziwak ma dziecko (kosmitę), Waldemar też Leszek Dziwak ożenił się z Blanką Bateryjką i to chyba tyle
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Ja zrobiłem w Miłowie takiego dziecioroba (Waldek Lombard) który płodzi wszystkim kobietom dzieci <lol>. Już miał ich wczoraj 8 (z czteroma kobietami), nie pisząc o tych w drodze. Cel taki, żeby napłodził 100 dzieci.
A po nim nadszedł niż demograficzny (bo gdyby nie on, to Simów w ciąży byłoby maaaaało).
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Ćwir :
Kasandra zerwała z donem przed ślubem dzięki czemu unikła depresji.Wyszła za mąc za Marzyciela(nie pamiętam imienia) Mortimerowi przywruciłem Belle boolPropem i dożyli złotego jubileusza poczym wyjechali na wyspe twikki. Aleksander stał się nastolatkiem ale spalił się podczas swoich urodziń kiedy miał stać się dorosłym Marzyciel : ten nastolatek (jak on miał ???)porzucił tą dziewczyne przyjemniak(znowu brak imienia)a zakochał się w tej drugiej ten dorosły ożenił się z kasandrą |
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 10
|
Ja wprowadziłam rodzinę Cacko z Miłowa do takiego maleńkiego domku niedaleko Biedaków. Staruszkowie adoptowali niemowlaka Krzysia, który jest już dzieckiem. Przygarnęli też małego kociaka o imieniu Alegra. Halszka zmarła zostawiając duży spadek. Alfred (jej mąż) bardzo za nią tęsknił, więc Krzyś wskrzesił Halszkę oferując 10.000. Ponownie zakochałam w sobie Halszkę i Alfreda. Wzięli ze sobą ślub. W planach mam wybudowanie nowego domu dla rodziny Cacko.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
U mnie Kasandra zaszła w ciąże z Donem
I mieszkają razem Dziadzio umarł. Aleksander stał sie nastolatkiem i jest z jedną siostra przyjemniaczek -_- Nie wiem jak sie nazywa. taka satanistka. siostry Kaliente znalazły meżów których ja stworzyłam. Biedakowie przeprowadzili się do dużego ładnego domu bo Balbina wyszła za mąż za milionera. A u Haków wszystkich spaliłam ;]
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Dzisiaj pogram sobie w milowie bo zainstalowalam od nowa simsy. ;p p Wieczorem zdam relacje
|
|
|
|
#9 |
|
|
Hmmm....ja pewnego razu wyłączyłam kompa, zanim się do końca simsy wyłączyły i wszystkie rodziny Maxisa szlag trafił. A nie, uratowałam Biedaków i Ćwirów. Biedakami nie grałam, a Mortimer adoptował jakieś dzieciątko, Kasandra ma jakieś własne, a Aleksander hajtnął się z córką mojej siostry chyba...ale jakoś tak
|
|
|
#10 |
|
|
Miłowo:
Don Lotario - zaprosił wszystkie babki(które kochał)i z nimi zerwał i ożenil się z dziewczyną stworzoną przez moją siostrę. Kasandra Ćwir - ciągle ryczy a Mortimer jest wściekły na Dinę. Dina i Nina Kaliente - się nienawidzą. Dariusz i Szczepan - u nich nic nierobiłam. Balbina Damian i Błażej - u nich też nic nie robiłam. Marysia i Damian - 10x się nienawidzą. Andżelika i Liliana - się pogodziły. A w innych miastach nic nie robiłam. THE END |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|