Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 13.04.2005, 14:04   #381
mar(tunia)
Guest

Domyślnie

Mam pytanko: czy można na forum dodawać filmy??? Bo zdjęcia są czarne (przez karte - niedługo zainstaluje sterowniki) i dlatego chciałabym dodać film...
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 13.04.2005, 16:17   #382
Saga
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał *Mila*
UWAGA! TO DLA MNIE BARDZO WAŻNE WIĘC PROSZĘ OSZYBKĄ ODPOWIEDŹ!!A więc chodzi o to że moje simy się "rozmazują" :\ mam nadzieję że wiece o co mi chodzi... przy robieniu rodzinki i przy graniu np. włosy moich simów rozmazują się... i nie tylko włosy... oczy,usta,ubranie wsyzstko! nie wiem co zrobić żeby temu zapobiec bo to staje się coraz bardziej uciążliwe ;( można jakoś temu zaradzić. prosze o odpowiedź!!
2 razy miałam coś podobnego. W pierwszym przypadku była to wina różu do policzków, a w drugim skóry, które rozmazywały całą postać, a były one ściągnięte z internetu. Po prostu musisz je usunąć.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.04.2005, 17:23   #383
Mareśka
Guest

Domyślnie

ja tesz mam pytanie..jka sie wstepuje do tajnego stowarzyszenia czy jakos tak...??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.04.2005, 17:32   #384
eska199
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Mareśka
ja tesz mam pytanie..jka sie wstepuje do tajnego stowarzyszenia czy jakos tak...??

POwtarzasz sie ....poszukaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.04.2005, 17:52   #385
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał eska199
POwtarzasz sie ....poszukaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiem, że sie powtarza... Ale ty też. Nie łatwiej odpowiedzieć??

Odpowiadam - Aby sie do niego dostać to musisz zaprzyjaźnić się z co najmniej trzema jego członkami. Mają oni dość carakterystyczny strój - chodzą ciemno ubrani z białym króliczkiem na piersi (uwaga - mogą się przebrać )
lay jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15.04.2005, 19:17   #386
mynia142
Guest

Domyślnie re

Odpowiadam - Aby sie do niego dostać to musisz zaprzyjaźnić się z co najmniej trzema jego członkami. Mają oni dość carakterystyczny strój - chodzą ciemno ubrani z białym króliczkiem na piersi (uwaga - mogą się przebrać )[/QUOTE]

No tylko ze najpierw musisz być członkiem jakiegos Bractwa Studenckiego!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.04.2005, 20:24   #387
HoUse_BabY
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Saga
2 razy miałam coś podobnego. W pierwszym przypadku była to wina różu do policzków, a w drugim skóry, które rozmazywały całą postać, a były one ściągnięte z internetu. Po prostu musisz je usunąć.
Tylko o to chodzi że ja tych dodatków mam full i nawet nie wiem który z nich powoduje to "rozmazywanie się"
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.04.2005, 07:52   #388
+pati+

Domyślnie Pytanko...

Hallo!!!

ja jeszcze nie kupiłam sobie The sims na studiach, ponieważ mam za mało pamięci Ram, ale mam TS2 (nie działają mi dobrze). Pytanko:
Czy jak mam zainstalowane th2 to czy potem jak wgram ts2 na studiach to bedzie mi to grało na tych podstawowych symsach (ts2)?? Bo chodzi o to czy jak bede włanczała to nie bede musiała wkładać thesims 2 na studiach płyty???????????? Help...
stare 16.04.2005, 09:18   #389
Mareśka
Guest

Domyślnie

ale naprzykład ja mam studentów w akademii klasycznej. to kto tam nalęzy do tgo tajnego stowarzyszenia??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.04.2005, 13:15   #390
lay

Domyślnie

Cytat:
Napisał mynia142
No tylko ze najpierw musisz być członkiem jakiegos Bractwa Studenckiego!!
Nie musisz być... Ja najpierw dostałam się do tajnego stoważyszenia, a dopiero potem do bractwa.

Cytat:
Napisał +pati+
Hallo!!!

ja jeszcze nie kupiłam sobie The sims na studiach, ponieważ mam za mało pamięci Ram, ale mam TS2 (nie działają mi dobrze). Pytanko:
Czy jak mam zainstalowane th2 to czy potem jak wgram ts2 na studiach to bedzie mi to grało na tych podstawowych symsach (ts2)?? Bo chodzi o to czy jak bede włanczała to nie bede musiała wkładać thesims 2 na studiach płyty???????????? Help...
Gra chodzi na pierwszej płycie NS, do instalacji potrzeba jest także czwarta z podstawowej wersji.

Cytat:
Napisał *Mila*
Tylko o to chodzi że ja tych dodatków mam full i nawet nie wiem który z nich powoduje to "rozmazywanie się"
Możesz na początku przenieść folder downlands i sprawdzić, czy to na pewno wina dodatków... Jeżeli tak... to musisz niestety przejrzeć wszystkie po kolei. Może byc to też wina jakiegoś hacka... Może warsztat się jakoś przyda??

Ostatnio edytowane przez lay : 16.04.2005 - 13:17
lay jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania