![]() |
#382 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Guest
|
![]()
ale w zestawie swi±tecznym sa tylko takie typu wigilia a akcesoria to tam jest tez wielkanoc i walentynki.
|
![]() |
![]() |
#384 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie, bo po pierwsze jestem tu nowa a po drugie nie wiem jak umie¶ciæ nowy post, wiêc moje pierwsze pytanie to jak zrobiæ nowy post? I jeszcze mam pytanie do na ¶wiêta z tym mini packiem jak mo¿na urz±dziæ sylwester?
|
![]() |
![]() |
#385 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Sk±d: Warszawa
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 19
|
![]()
Zebra - w³a¶nie umie¶ci³a¶ nowy post
![]() A Sylwestra urz±dzasz jednocze¶nie ze ¶wiêtami Bo¿ego Narodzenia. Klikasz na telefon, jest opcja "Urz±d¼ przyjêcie ¶wi±teczne", zapraszasz znajomych wybieraj±c ich z listy. Idziesz do kuchni i przyrz±dzasz indyka i deser > ciasteczka ¶w. Mikolaja... I czekasz. Przyjêcie zaczyna siê o 20:00 i je¿eli go¶cie dobrze siê bawi± to o pó³nocy stary rok zmienia siê w nowy roczek ![]() A je¿eli chcesz zacz±æ nowy w±tek to klikasz na górze forum "New Thread", ale zanim za³o¿ysz nowy w±tek, sprawd¼ poprzez opcjê "szukaj" czy ju¿ kto¶ czego¶ o tym nie napisa³ ![]() Pozdrawiam i witam na forum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Guest
|
![]()
moim zdaniem zestaw ¶wi±teczny to najlepszy pack do simów, dochodzi ¶w.miko³aj i nowy rok!!!
|
![]() |
![]() |
#387 |
Guest
|
![]()
Lubiê, bardzo. Ma swój klimat. Bo w sumie brakowa³o mi ¶wi±t w grze.. no i sylwestra, ofc!
A co do miil3nkaa: czytanie regulaminu siê k³ania.. |
![]() |
![]() |
#388 |
Guest
|
![]()
Ja w³a¶nie nie wiem czy kupiæ sobie te ¶wiêta?? ile to kosztuje?? I co nowego wnosi do gry??
|
![]() |
![]() |
#389 |
Guest
|
![]()
Ja ostatecznie b.lubie te akcesoria.Ale jak s± ¶wiêta bez ¶niegu to jest...ehm...bez uroku.najlepiej miec tak:
The sims 2 CPR akcesoria "Na ¶wiêta" no i jak bedzie nagle zima w simsach to fajnie zrobiæ w³a¶nie WTEDY ¶wiêta ![]() dopiero jaka farajda z tymi akcesoriami ![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 13
|
![]()
Mam pytanko. Czy mozna te simsy kupic w Empiku? Acha, i ile one kosztuj±?
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|