Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.12.2010, 13:29   #381
hellraiser
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą

Cytat:
Napisał eklera123 Zobacz post
Agrafka, też to miałam, ale jakimś cudem znikł mi ten tłum. Mi ciągle simy znikają i się pojawiają. To już się męczące robi. Po co EA produkuje dodatki, które są nawet nieskończone? Nie znam osoby, która by nie miała błędów. Nie wiem czy to błąd, ale jak jestem moją simką na mieście to gadam sobie z wampirem z 5 godzin (specjalnie) a on sobie stoi i można powiedzieć, że się nie przypala.. Moja simka wampirka jak wyjdzie to po 3 godzinach musi uciekać do jakiegoś budynku. Nie uważam tego za błąd, ale za niedopatrzenie.
Ten niekontrolowany wampir nie palił się na słońcu, gdyż był już "spalony". Chociaż tego nie widać, miały być jakieś widoczne pęcherze, ja jakoś nie zauważyłem tego...
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.12.2010, 14:11   #382
eklera123
Guest

Chrzan, a to dziwne, bo u mojej simki widzę pęcherze, ale u innych wampirów nie. Kolejny błąd EA.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.12.2010, 21:05   #383
karolajn
Guest

Do rzeczy:
Mam taki problem że kiedy zamówie jakąś usługe typu lokaj, sprzątaczyka, majster czy cokolwiek to oni przychodzą do mnie, i przeważnie stoją przed domem, albo nawet wejdą ale niczego nie robią. Po jakims czasie biorą nalężną kasę i odchodzą.[/QUOTE]

Pewnie już to sprawdziłaś - ale piszę kontrolnie - nie masz czasem ustawionej opcji "zablokuj drzwi" czy coś?

Ja mam lepszy bajer - dziecko (to raczkujące) spada przez sufit do garażu - ale nie całkiem, najpierw jest uwięzione między sufitami, a potem gdy ktoś chce je wziąć, to schodzi po niewidzialnych schodach na dół. Czad
Już myślałam, że nic ciekawszego mi się nie przytrafi.
Dobry motyw jest z wchodzeniem do jacuzzi z talerzem przyklejonym do ręki, po czym wychodzi się, zeby umyć owy talerz.

Nie jest to absolutnie wina karty graficznej tylko spartolonej gry! Byłoby cudownie, gdyby EA czytała to forum.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.12.2010, 21:15   #384
anie_1981

Reputacja: 10

Niektóre błędy są mega rozrywkowe Tego dzieciaka to bardzo proszę sfilmować. Normalnie zasłużyłby taki filmik na Oskara.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.12.2010, 21:17   #385
Połówka

ja miałam tak, że simka wchodziła na górę po schodach, później przechodziła po korytarzu obok schodów i zaczęła wchodzić w podłogę (Tak jakby na schodach w dół). Jak była "ucięta" przy pasie to spadła w dół i z powrotem wchodziła na góre . I później już tak nie schodziła
Połówka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.12.2010, 23:47   #386
muffindance

moja simka czekala na winde, chciala wjechac do mieszkania. no to przyjezdza winda... kiedy w nia weszla drzwi zamknely sie i otworzyly a ona po prostu zaczela PRZESKAKIWAC Z KABINY DO KABINY, raz pojawiala sie w tej na pietrze raz na parterze. najgorsze jest to, ze nawet zapisanie gry i resetowanie simki nie pomoglo za pierwszym razem! tylko jak wywalilo mnie na pulpit to wszystko bylo juz ok. szkoda, ze juz tak nie robi bo nawet fajnie to wygladalo .
stare 29.12.2010, 08:26   #387
Casslin

Taa.
Ja w knajpce u Gieńka czekałam chyba z 6 godzin na winde. Nie doczekałam się.
Casslin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2010, 09:28   #388
Połówka

Moja simka była w jakimś klubie, i kazałam jej wejść do windy. To ona idzie w stronę widny, nagle się zatrzymała (chociaż winda była otwarta) z jakieś 8 kroków od windy, zaczęła się dusić (tak jak to robią simowie z cechą 'szalona'), winda dalej była otwarta. Zaczęła znowu podchodzić, już prawie w niej była aż w końcu ją przytrzasnęła ; o . Połową była w windzie, ale nie wjechała. Pojawiło się w chmurce, że nie ma jak tam dojść, winda pojechała i musialam czekać aż znowu zjedzie xd
Połówka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2010, 13:07   #389
Pinezka

Mnie za to okropnie wkurza, gdy simy blokują się 'w sobie'. Jeden włazi na drugiego i nie mogą się ruszyć.. A z tymi windami zauważyłam, że jest sporo problemów. Powinny poza nimi być jeszcze schody w razie awarii windy
Pinezka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2010, 13:57   #390
anie_1981

Zgadzam się z tymi schodami. W dwójce gdy budowałam apartamenty, zawsze dawałam dwie windy i dwie pary schodów (krętych). Ale w dwójce to była inna sprawa, te windy się psuły i Simy spadały na najniższe piętro. Schody były więc koniecznością. W trójce windy się nie psują, tylko Simy czasami obrywają od drzwi. Mimo to jest problem, bo windy zostały "źle napisane".
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania