![]() |
#381 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
|
![]() |
#382 |
Guest
|
![]()
Chrzan, a to dziwne, bo u mojej simki widzę pęcherze, ale u innych wampirów nie. Kolejny błąd EA.
|
![]() |
![]() |
#383 |
Guest
|
![]()
Do rzeczy:
Mam taki problem że kiedy zamówie jakąś usługe typu lokaj, sprzątaczyka, majster czy cokolwiek to oni przychodzą do mnie, i przeważnie stoją przed domem, albo nawet wejdą ale niczego nie robią. Po jakims czasie biorą nalężną kasę i odchodzą.[/QUOTE] Pewnie już to sprawdziłaś - ale piszę kontrolnie - nie masz czasem ustawionej opcji "zablokuj drzwi" czy coś? Ja mam lepszy bajer - dziecko (to raczkujące) spada przez sufit do garażu - ale nie całkiem, najpierw jest uwięzione między sufitami, a potem gdy ktoś chce je wziąć, to schodzi po niewidzialnych schodach na dół. Czad ![]() Już myślałam, że nic ciekawszego mi się nie przytrafi. Dobry motyw jest z wchodzeniem do jacuzzi z talerzem przyklejonym do ręki, po czym wychodzi się, zeby umyć owy talerz. Nie jest to absolutnie wina karty graficznej tylko spartolonej gry! Byłoby cudownie, gdyby EA czytała to forum. |
![]() |
![]() |
#384 |
Reputacja: 10
|
![]()
Niektóre błędy są mega rozrywkowe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
|
![]()
ja miałam tak, że simka wchodziła na górę po schodach, później przechodziła po korytarzu obok schodów i zaczęła wchodzić w podłogę (Tak jakby na schodach w dół). Jak była "ucięta" przy pasie to spadła w dół i z powrotem wchodziła na góre
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
|
![]()
moja simka czekala na winde, chciala wjechac do mieszkania. no to przyjezdza winda... kiedy w nia weszla drzwi zamknely sie i otworzyly a ona po prostu zaczela PRZESKAKIWAC Z KABINY DO KABINY, raz pojawiala sie w tej na pietrze raz na parterze. najgorsze jest to, ze nawet zapisanie gry i resetowanie simki nie pomoglo za pierwszym razem! tylko jak wywalilo mnie na pulpit to wszystko bylo juz ok.
![]() ![]()
![]() |
#387 |
|
![]()
Taa.
Ja w knajpce u Gieńka czekałam chyba z 6 godzin na winde. Nie doczekałam się. |
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
|
![]()
Moja simka była w jakimś klubie, i kazałam jej wejść do windy. To ona idzie w stronę widny, nagle się zatrzymała (chociaż winda była otwarta) z jakieś 8 kroków od windy, zaczęła się dusić (tak jak to robią simowie z cechą 'szalona'), winda dalej była otwarta. Zaczęła znowu podchodzić, już prawie w niej była aż w końcu ją przytrzasnęła ; o . Połową była w windzie, ale nie wjechała. Pojawiło się w chmurce, że nie ma jak tam dojść, winda pojechała i musialam czekać aż znowu zjedzie xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
|
![]()
Mnie za to okropnie wkurza, gdy simy blokują się 'w sobie'. Jeden włazi na drugiego i nie mogą się ruszyć.. A z tymi windami zauważyłam, że jest sporo problemów. Powinny poza nimi być jeszcze schody w razie awarii windy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
|
![]()
Zgadzam się z tymi schodami. W dwójce gdy budowałam apartamenty, zawsze dawałam dwie windy i dwie pary schodów (krętych). Ale w dwójce to była inna sprawa, te windy się psuły i Simy spadały na najniższe piętro. Schody były więc koniecznością. W trójce windy się nie psują, tylko Simy czasami obrywają od drzwi. Mimo to jest problem, bo windy zostały "źle napisane".
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|