![]() |
#381 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wcześniej z innymi parami nie było problemów? Żeby się wprowadzić trzeba korzystać długo z interakcji towarzyskich, nie romantycznych. Może się pokłócili i trzeba szukać interakcji "Przeproś". Moi też się czasami kłócą przy posiłkach np. i muszą się potem przepraszać.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#382 |
Guest
|
![]()
Mam pytanko. Gdzie muszą rodzice wyjechać żeby nastolatek zrobił imprezę ? Bo ja czytałam, że dorośli muszą gdzieś wyjechać. Mi chodzi o taką imprezę po nieobecność rodziców.
|
![]() |
![]() |
#383 |
|
![]()
Rodzice dostaną telefon z propozycją darmowych wakacji. Jeśli się zgodzisz, to wszyscy dorośli simowie wyjadą pozostawiając nastolatka w domu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
|
![]()
U mnie jak wyjechali na te darmowe wakacje to po ich powrocie miałem bugi, między innymi pasek starzenia się potrafił nie wzrastać kilka dni, a po tych dniach przeskakiwał o zaległy czas, potem znowu stał itd, były też problemy z ekwipunkiem osobistym sima.
![]() |
#385 |
|
![]()
@anie - to jedyni simowie którymi gram (już całkiem spory czas, po prostu wyłączam starzenie bo tak ich kocham ;d), a pokolenia dopiero co zainstalowałam kilka dni temu, więc to w ogole jedyni na których `pokoleniowe` opcje są testowane
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
|
![]()
Ja z darmowymi wakacjami nie miałam błędów, ale jeśli chodzi o internat to już tak. Wysłałam dzieciaka do internatu. Pojechał o 9 rano... i wrócił o 15 do domu, a na następny dzień poszedł normalnie do podstawówki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
|
![]()
Searle, miałam tak samo. Darmowe wakacje mi działają, ale jak kiedyś zapisałam gdy simka opowiadała historię o duchach to wszystko się grze pomieszało.
![]() |
#388 |
|
![]()
Miałem jedno dziecko, potem trojaczki, a potem bliźniaki i wszystkie dostały magiczne lalki i wszystkie lalki zamieniły się w Wymyślonych Przyjaciół zaraz po urodzinach wszystkich dzieci, więc problemów z WP nie mam. A z internatem też nie, wysłałem tam pięcioro dzieci i wszystkie tam są i nie wróciły się na następny dzień. Ale za to mam problem z tym kryzysem bo się wogle nie pojawia,
![]() ![]() I jedna z ich córek była na wycieczce szkolnej, zwiedzała katakumby i dostała taki fajny plakat, który bardzo mi się spodobał: ![]() Ostatnio edytowane przez Narutoman : 03.10.2011 - 20:24 |
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
|
![]()
Naruto, fajny ten plakat. Moje simy z wycieczek nie przynoszą nic ciekawego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
|
![]()
Oprócz tego plakatu jakieś dwa razy cała szóstka dzieci przyniosła mi lustra z teatru
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|