![]() |
#381 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Co do trzeciego pytania to wpisz kod resetsim imię nazwisko simki która ci się zablokowała, przeniesie się do swojego domu, ale powinno już być z nią ok..
![]() |
|
![]() |
#382 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja tak z łóżkiem miałam przed wgraniem modów. Nic na to nie wymyśliłam, kupowałam regularnie nowe łóżko.
Co do drugiego - nie zmienia się ich wiek w ogóle? |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
|
![]()
Samoczynnie nie w ogóle na pasku wieku się nie zmienia muszę wywoływać zmianę wieku kodem bo inaczej nie da rady :/
Teraz doszedł mi problem taki, że moja simka jako, że ma profesję detektywa musi zebrać odciski palców z komody ale za nic nie chcę tego zrobić :/ jak klikam to ciągle jej wskakuje akcja "wróć do domu" lub ciągle się teleportuje przed dom, w którym ma te odciski pobrać. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
|
![]()
Takie pytania mam dwa...
1. Ile to jest "odpowiednia ilość miejsca na stos prezentów"? Simka chciała przyjęcie z prezentami, poprzestawiałam cały salon do tego, w sumie wolnych kratek na podłodze było 15... Ale okazało się, że to nie dość. Czy dywany w tym przeszkadzają? 2. Czy tylko u mnie wzrosła umieralność simów w tym dodatku? Gdzie nie pójdę, ktoś umiera! Kilka razy byłam świadkiem śmierci na zawodach w jedzeniu(chyba z przejedzenia padli), a na wspomnianym wyżej przyjęciu umarły dwie simki, po prostu bez widocznej przyczyny nagle padły na ziemię(jedna już wychodząc z imprezy swoją drogą). Oba duchy były czerwone. Co mogło być przyczyną śmierci tych simek z przyjęcia? Tak a propo są gdzieś opisane kolory duchów? Tak myślę, że rodzaj śmierci chyba wpływa na kolor... |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
|
![]()
@up myślę, że dywany też robią swoje. U mnie na przykład za każdym razem ustawia się ten dywanik z prezentami w przedpokoju, ale wchodzę w tryb kupowania i przenoszę go do salonu, ustawiam dookoła kanapy gdyż podczas otwierania prezentów simowie siedzą, a tylko wstaje ta osoba, która w danym momencie będzie otwierać prezent.
Mam pytanie - jak zrobić żeby kosmici porwali mojego sima? cały czas patrzy przez lunetę i nic :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
|
![]()
Lady88 dziękuję za odpowiedź, spróbuję coś wykombinować w kolejną zimę
![]() Co do kosmitów to ja jeszcze żadnego nie widziałam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
|
![]()
lady88-możesz tylko zwiększyć prawdopodbienśtwo poprzez:[stanie się najlepszymi przyjaciółmi z kostmitą i mieć w wyposażenu DUŻOOOOOOOOOOOO skał kosmicznych
|
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
|
![]()
Mam problem, że moja simka zaczęła pisać listy miłosne do sima i są najlepszymi przyjaciółmi, lecz piszą do siebie sprośne rzeczy. Natomiast chciałam kliknąć do niego np. zaproś go, albo zadzwoń itp. a nigdzie nie widzę.
![]()
![]() |
#389 |
|
![]()
@up: Takie interakcje są dostępne po kliknięciu na telefon/na zdjęcie danego sima w znajomych Twojej simki.
![]() Chyba, że źle rozumiem. :o @down: a, to przepraszam. ![]()
Ostatnio edytowane przez Stephenowa : 04.03.2013 - 14:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
|
![]()
up@ tak, nie zrozumiałaś. Sprawdzałam na pasku sima, telefonie stacjonarnym i komórkowym, ale jej nie widzę.
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|