![]() |
#381 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 74
|
![]()
tak odnośnie milczenia administracji - przypominam, że przy gównonawałnicy z księgą skarg, kiedy zakładaliście ich jedna po drugiej to zwyczajnie nie dało się do was napisać konkretnej wiadomości. Admin napisał jedną, a zanim ją wysłał to pojawiło się miliard innych. Dajcie im trochę czasu, to raz. Dwa, nie widzę Bjorki online, a ona akurat zdaje się być największym głosem rozsądku w ekipie <wazelina mode on>
na temat całej sprawy się nie wypowiem, ponieważ raz już wspominałam, że prywatne animozje userów FTS dyndają mi w okolicach pasa do pończoch, poza tym ja i tak nie bardzo się orientuję kto jest kto, nikt z grona "konfa i okolice" nie jest moim bliskim znajomym, więc nie będę również przyznawać komukolwiek racji. Niemniej wyciąganie brudów sprzed X czasu jest wyjątkowo dziwne i też chętnie poczekam na wyjaśnienia co i jak. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#382 | |
Reputacja: 16
|
![]() Cytat:
Chciałabym napisać również, że bardzo boli mnie to, że to co osiągnęłam na forum zostało obrzucone obelgami i oskarżeniami. Rozumiem, że to, że dostałam się do gazetki, to, że współpracowałam z Nyśką i z Mrocznym to też przekręty, a wspomniani przed chwilą to moje multikonta stworzone na potrzebę dostania się do gazetki...? Generalnie sprawa jest meega dziwna, włączono w to wielu userów, którzy niekoniecznie mają związek ze sprawą. Widzę również, że wielu z Was postanowiło się wypowiedzieć - bardzo dobrze, ponieważ w końcu widać, że to forum tworzymy my, użytkownicy, a nie administracja. Chciałabym powiedzieć, że nasze zachowanie na forum w ostatnim czasie zmieniło się o 180 stopni, staramy się utrzymać miłą atmosferę, no i kurcze - robimy wszystko, żeby to forum nie upadło. Jeżeli administracja wie co to dyplomacja to proszę bardzo - użyjcie jej, ponieważ mamy XXI wiek, a nie czasy rozbiorów i komunizmu. @downdown: mój drogi, jak już pisałam na tym forum powinna panować dyplomacja, a w niej uczestniczy człowiek na poziomie get out.
![]() |
![]() |
#383 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 74
|
![]()
Jak mówiłam - nie wiem kto jest kto, kto z kim i dlaczego, dlatego nie wiem kto księgę zakładał (pamięć już nie ta, do tego mocno selektywna), wiem że samych uczestników gównonawałnicy było dość sporo. Ale za przypomnienie serdeczne Bóg Zapłać.
@down: faptime! Ostatnio edytowane przez Paździoch Menda Złośliwa : 20.01.2015 - 21:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Reputacja: 10
|
![]()
prawda jest taka że od 2 lat dużo się popisywaliście na tym forum,i w końcu noga musiała się wam podwinąć
![]() nie dziwne że teraz taki los macie jak teraz no ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
|
![]()
@konformistyczny lodzik
w innym życiu mam bardzo dużo dyplomacji i poziomu kultury na szczęście ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Reputacja: 14
|
![]()
No wreszcie jakaś kłótnia
![]() ![]() @down: o jeju, nawet nie wiem kiedy to było ![]() Ostatnio edytowane przez Mroczny Pan Skromności : 21.01.2015 - 00:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
|
![]()
Dobry wieczór wszystkim
![]() Widzę, że miła atmosfera znów wstąpiła na forum ^__^ Edit: Sqiero, dzięki za pamięć! Niestety nie mogę Ci odpisać, bo jak wiesz, jestem zbanowana i raczej się nie szykuje, żeby jeszcze w tym życiu mnie ktoś odbanował, choć podobno tylko krowa nie zmienia poglądów ![]() btw. ładnie tu się jakoś tak zrobiło, szkoda tylko, że sam wygląd forum ludzi tu nie zatrzyma ![]() Edit2: Chrupek, miałeś mieć nick: "Niosący Mękę Apostoł Mroku", nawet mi to obiecałeś, gdzie ten nick ja się pytam? Zbyt mroczny był? XD
![]() |
![]() |
#388 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Ja się wypowiem tylko i wyłącznie na temat "wywlekania brudów sprzed x czasu", natomiast resztę mam absolutnie głęboko. Screeny wysłałam do administracji już jakiś czas temu, ale tak jak pisałam do Genesisa, dotąd administracja nic z tym nie robiła, zapewne były prowadzone jakieś rozmowy wewnętrzne, na które ja nie miałam wpływu.
Jeśli ktoś chce zajrzeć do archiwum mojego gg i przekonać się, że oskarżenia są prawdziwe to zapraszam na PW po hasło, nie mam nic do ukrycia w tej chwili ![]()
![]() |
#389 |
Reputacja: 25
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Nie, nie uważam, że to fair wobec nich. Tak samo jak nie uważam, że ich zachowanie wobec mnie (i nie tylko, na konfie zawsze się sypały obelgi) było fair. Ale nikt nie powiedział, że muszę grać fair w tej kwestii
![]() Jeśli chodzi o zwłokę, to faktycznie, zrobiłam to wszystko dopiero po kłótni, tu się muszę przyznać. Wcześniej nie przyszło mi to na myśl po prostu ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|