Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > Forum i Scena The Sims
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.01.2015, 21:27   #381
Paździoch Menda Złośliwa
Archeolog Renesansu

Reputacja: 74
Domyślnie Odp: Księga Skarg i Zażaleń

tak odnośnie milczenia administracji - przypominam, że przy gównonawałnicy z księgą skarg, kiedy zakładaliście ich jedna po drugiej to zwyczajnie nie dało się do was napisać konkretnej wiadomości. Admin napisał jedną, a zanim ją wysłał to pojawiło się miliard innych. Dajcie im trochę czasu, to raz. Dwa, nie widzę Bjorki online, a ona akurat zdaje się być największym głosem rozsądku w ekipie <wazelina mode on>

na temat całej sprawy się nie wypowiem, ponieważ raz już wspominałam, że prywatne animozje userów FTS dyndają mi w okolicach pasa do pończoch, poza tym ja i tak nie bardzo się orientuję kto jest kto, nikt z grona "konfa i okolice" nie jest moim bliskim znajomym, więc nie będę również przyznawać komukolwiek racji. Niemniej wyciąganie brudów sprzed X czasu jest wyjątkowo dziwne i też chętnie poczekam na wyjaśnienia co i jak.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.01.2015, 21:34   #382
konformistyczny lodzik

Reputacja: 16

Cytat:
Napisał Paździoch Menda Złośliwa Zobacz post
tak odnośnie milczenia administracji - przypominam, że przy gównonawałnicy z księgą skarg, kiedy zakładaliście ich jedna po drugiej to zwyczajnie nie dało się do was napisać konkretnej wiadomości.
Tutaj przypomnę, że sama Meryam zakładała te tematy, przez co przeszkadzała w sprawnym działaniu forum, oraz wielu userów skarżyło się na to.

Chciałabym napisać również, że bardzo boli mnie to, że to co osiągnęłam na forum zostało obrzucone obelgami i oskarżeniami. Rozumiem, że to, że dostałam się do gazetki, to, że współpracowałam z Nyśką i z Mrocznym to też przekręty, a wspomniani przed chwilą to moje multikonta stworzone na potrzebę dostania się do gazetki...?
Generalnie sprawa jest meega dziwna, włączono w to wielu userów, którzy niekoniecznie mają związek ze sprawą. Widzę również, że wielu z Was postanowiło się wypowiedzieć - bardzo dobrze, ponieważ w końcu widać, że to forum tworzymy my, użytkownicy, a nie administracja.

Chciałabym powiedzieć, że nasze zachowanie na forum w ostatnim czasie zmieniło się o 180 stopni, staramy się utrzymać miłą atmosferę, no i kurcze - robimy wszystko, żeby to forum nie upadło. Jeżeli administracja wie co to dyplomacja to proszę bardzo - użyjcie jej, ponieważ mamy XXI wiek, a nie czasy rozbiorów i komunizmu.

@downdown:
mój drogi, jak już pisałam na tym forum powinna panować dyplomacja, a w niej uczestniczy człowiek na poziomie

get out.

Kamil Mikołajem
Ata bohaterem
Ania maturowiczem
Marcel ma trzy podbródki
wspołlokatorka Fetysza ma brudne majtki
a Nacia wiecznie zakochana
konformistyczny lodzik jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.01.2015, 21:38   #383
Paździoch Menda Złośliwa
Archeolog Renesansu

Reputacja: 74

Jak mówiłam - nie wiem kto jest kto, kto z kim i dlaczego, dlatego nie wiem kto księgę zakładał (pamięć już nie ta, do tego mocno selektywna), wiem że samych uczestników gównonawałnicy było dość sporo. Ale za przypomnienie serdeczne Bóg Zapłać.

@down: faptime!

Ostatnio edytowane przez Paździoch Menda Złośliwa : 20.01.2015 - 21:46
Paździoch Menda Złośliwa jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.01.2015, 21:44   #384
Windchimes

Reputacja: 10

prawda jest taka że od 2 lat dużo się popisywaliście na tym forum,i w końcu noga musiała się wam podwinąć

nie dziwne że teraz taki los macie jak teraz no
...
Windchimes jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.01.2015, 21:51   #385
Windchimes

@konformistyczny lodzik

w innym życiu mam bardzo dużo dyplomacji i poziomu kultury na szczęście ,pozdrawiam!
Windchimes jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.01.2015, 22:27   #386
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14

No wreszcie jakaś kłótnia Aż mi się humor poprawił po spieprzonym kolosie, dzięki!

@down: o jeju, nawet nie wiem kiedy to było Podziękowania za wesołe69 proszę kierować do Lubieżnika

Ostatnio edytowane przez Mroczny Pan Skromności : 21.01.2015 - 00:17
Mroczny Pan Skromności jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.01.2015, 22:42   #387
rudzielec

Dobry wieczór wszystkim Tęsknił ktoś? XD
Widzę, że miła atmosfera znów wstąpiła na forum ^__^

Edit: Sqiero, dzięki za pamięć!
Niestety nie mogę Ci odpisać, bo jak wiesz, jestem zbanowana i raczej się nie szykuje, żeby jeszcze w tym życiu mnie ktoś odbanował, choć podobno tylko krowa nie zmienia poglądów

btw. ładnie tu się jakoś tak zrobiło, szkoda tylko, że sam wygląd forum ludzi tu nie zatrzyma

Edit2: Chrupek, miałeś mieć nick: "Niosący Mękę Apostoł Mroku", nawet mi to obiecałeś, gdzie ten nick ja się pytam? Zbyt mroczny był? XD
stare 21.01.2015, 13:09   #388
Meryam
Archeolog Renesansu

Reputacja: 51

Ja się wypowiem tylko i wyłącznie na temat "wywlekania brudów sprzed x czasu", natomiast resztę mam absolutnie głęboko. Screeny wysłałam do administracji już jakiś czas temu, ale tak jak pisałam do Genesisa, dotąd administracja nic z tym nie robiła, zapewne były prowadzone jakieś rozmowy wewnętrzne, na które ja nie miałam wpływu.
Jeśli ktoś chce zajrzeć do archiwum mojego gg i przekonać się, że oskarżenia są prawdziwe to zapraszam na PW po hasło, nie mam nic do ukrycia w tej chwili Możecie porównać numery tam podane do tych, które mam zapisane pod inną nazwą u siebie na gg, itd. I mówię całkiem serio, mogę wam podać hasło jeśli ktoś w to wątpi. Archiwum stoi otworem.

Meryam jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.01.2015, 13:15   #389
Pink Panther

Reputacja: 25

Cytat:
Napisał Meryam Zobacz post
Screeny wysłałam do administracji już jakiś czas temu
Dlatego, że pokłóciłaś się z konfą. Ale bardzo długo o wszystkim wiedziałaś i nic nie robiłaś, bo to psiapsiele. Dobrze rozumiem? Uważasz, że to jest fair wobec nich? Nawet jeśli faktycznie oszukiwali.
Pink Panther jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.01.2015, 13:25   #390
Meryam
Archeolog Renesansu

Reputacja: 51

Nie, nie uważam, że to fair wobec nich. Tak samo jak nie uważam, że ich zachowanie wobec mnie (i nie tylko, na konfie zawsze się sypały obelgi) było fair. Ale nikt nie powiedział, że muszę grać fair w tej kwestii
Jeśli chodzi o zwłokę, to faktycznie, zrobiłam to wszystko dopiero po kłótni, tu się muszę przyznać. Wcześniej nie przyszło mi to na myśl po prostu

Meryam jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania