![]() |
#382 |
Guest
|
![]() CO? *krztusi się* xD A u mnie w rodzinie Zielonka (ale w Jaskini Pokrzyku) Gabriel i Irmina się pobrali. Irmina, będąc w 2 dniu ciąży (!) zaczęła romans z Bernardem jakimśtam xD W każdym razie - emerytem ^^. Mam w planach barabara między Irminą a jej kochaniem :p |
![]() |
![]() |
#383 |
Reputacja: 10
|
![]()
Od jakiegoś czasu niestety musiałam zaczynać wszystko od zera i oto, co aktualnie dzieje się u mnie w Miłowie (tylko tam gram :D) :
1. Ku zadowoleniu Dariusza Marzyciela, Don porzucił Kasandrę przed ołtarzem. Niedługo potem Darek zaczął zalecać się do porzuconej simki i obecnie są małżeństwem. Mają szóstkę dzieci - Oliviera i Oskara (aktualnie są już dorosłymi), Sabinę i Huberta (obecnie na studiach) oraz Sandrę i Antka (dzieci w wieku szkolnym). Podsumowując: Kasandra była w ciąży trzy razy i każda okazywała się bliźniaczą (za dużo sernika :D). To wszystko było zamierzone, gdyż chciałam spełnić życiowe pragnienie Kasandry - "mieć szóstkę dzieci"... No i się udało! Kasandra ma platynową aspirację do końca życia, jest szczęśliwą emerytką i osiągnęła szczyt kariery oceanograficznej (porzuciła pracę naukowca, kiedy kolega zaproponował jej nową pracę). Dariusz (obecnie również emeryt) nie pracuje. Zajmuje się malowaniem i swoimi pociechami, trochę szyje. Ich najstarsi synowie założyli już swoje rodziny. Obaj bracia mieszkają w jednym mieszkaniu w bloku (apartament jest dość obszerny, więc miejsca jest w sam raz). Olivier ożenił się z Moniką Bretino(?) i oboje wychowują parę swoich bliźniąt: Maję i Michalinę (małe dzieci). Oskar natomiast poślubił Helenę Mróz z otoczenia studenckiego. Helena przerwała studia i wprowadziła się do Marzycieli. Jak na razie urodziła Oskarowi jednego synka, Alberta. Cała czwórka (Oskar, Helena, Olivier i Monika) pracują, z czego Monika osiągnęła szczyt kariery w gastronomii. Ma teraz tyle wolnego, że opiekuje się wszystkimi dzieciakami pod nieobecność tych, którzy pracują. Sabina, która jest na studiach, spotyka się z Rafałem Miedziakiem - uroczym rudzielcem, stworzonym przeze mnie. Kiedy skończy studia, pewnie z nim zamieszka i się pobiorą. Jej bliźniaczy brat, Hubert, zaręczył się już z Amelią Przyjemniaczek (jedną z czterech córek Daniela i Marysi) i oboje mają plany na wspólną przyszłość. 2. Obecnie Mortimer wrócił do życia dzięki Aleksandrowi i zamieszkuje Straszny Dwór ze swoją obecną żoną, Bellą (sprowadziłam ją za pomocą SimPE). A dlaczego taka nazwa domu? Otóż oboje stali się nieśmiertelnymi stworzeniami nocy :) Julia (córka Diny ze związku z Mortimerem) założyła własną rodzinę z Ludwikiem Biedakiem (obecnie jest w ostatnim trymestrze ciąży; niedługo rozwiązanie). Amanda (nieślubne dziecko Diny i Dona) natomiast, przeprowadziła się z przyrodnim bratem, Wiktorem do mieszkania w apartamencie. Ona zajmuje parter - on pierwsze piętro. Sąsiadują z Lucyną i Błażejem Biedakami. Na razie żadne z nich nie ma stałego partnera, ale Amanda zawzięcie romansuje z pewnym miastowym blondasem, a Wiktor kręci się wokół studentki, Lidii Przyjemniaczek - jednej z czterech córek Marysi i Daniela. Emerytka Dina osiągnęła szczyt kariery jako obibok i ma 32 kochanków (w tym jedną kochankę :D). Mieszka sama w mieszkaniu (sąsiaduje z Lilianą i Szczepanem Marzycielem), więc kupiła sobie do towarzystwa kotkę Suri. Nie zamierzam wydawać jej już za mąż - zostanie starą wdową z milusim futrzakiem :D Po wspólnych studiach, Aleksander i Sara (niegdyś Pływak) doczekali się trójki dzieci: Łucji, która jest małym dzieckiem, Oriona - kosmity, którego postanowiłam zabić, kiedy był dzieckiem w wieku szkolnym, gdyż to psuło mi koncepcję :D (Pewnej nocy, Aleksandra niezamierzenie porwali kosmici i stąd ten zielony nabytek :P) i Edwarda (obecnie niemowlę). Aleksander osiągnął szczyt w karierze rozrywkowej. Ponadto, z tego powodu dostał platynową aspirację do końca życia. Aleksander i jego rodzina zajmują starą posesję Ćwirów. 3. Nina wyszła za mąż za Dona. Nie jest świadoma tego, że mąż zdradza ją na prawo i lewo z jej własną siostrą! (mają nawet wspólne dziecko - Amandę, ale o tym pisałam wcześniej). Nina wraz ze swoim mężem doczekała się czwórki dzieci - dorosłego już Wiktora, studentki Luizy i dwóch nastolatek: Elizy i Hanny (bliźniaczki). Wiktor odziedziczył po ojcu nie tylko przystojną buźkę, ale również charakter... Został miastowym podrywaczem, mieszkającym w kawalerce ze swoją przyrodnią siostrą, Amandą, ale ma zamiar się ustatkować, kiedy jego obiekt westchnień (Lidia Przyjemniaczek), ukończy studia. Obecnie Nina jest już emerytką - podobnie Don. Oboje osiągnęli szczyty w karierze; ona jako tancerka, on jako ordynator. Don cieszy się, że jego córka Luiza nie spotyka się już z Olivierem Marzycielem (wcześniej w domu były za to awantury). Aktualnie dziewczyna poluje na dorosłego sima, stworzonego przeze mnie. Koleś nazywa się Leonard Miedziak i jest przystojnym, błękitnookim blondynem (tak nawiasem mówiąc to brat rudzielca Rafała, o którym pisałam wcześniej :D). Po studiach, o ile coś się nie skiepści, pewnie zamieszkają razem. Młodsze z sióstr, nie mają jeszcze na oku żadnych konkretnych chłopców. Oprócz tego, rodzinka Lotario przygarnęła psiaka imieniem Szaman. 4. Szczepan Marzyciel wrócił ze swoją narzeczoną Lilianą Przyjemniczek ze studiów. Obecnie wzięli ślub i mieszkają w dość przestronnym apartamencie, ciesząc mieszkaniem z dala od rodziny. Szczepan podjął pracę w gastronomii i poskładał swój pierwszy samochód (lubi majsterkować :) ). Obecnie para doczekała się pierwszego potomka - Mirelli, która jest małym dzieckiem. Liliana ubiera się bardziej elegancko, osiągnęła szczyt kariery jako artystka. Szczepan awansował na 10 poziom kariery gastronomicznej i założył własną sieć restauracji "Królewskie Smaki", która osiągnęła najwyższy poziom przedsiębiorstwa. Doczekał się też platynowej aspiracji do końca życia i... romansu z sąsiadką, starą Diną :D Liliana, która niegdyś się z nią przyjaźniła, wszczęła z nią bójkę na środku podwórka. Szczepan - skruszony mąż Liliany, otrzymał od niej siarczysty policzek. Małżeństwo wisiało na włosku, więc... Któregoś pięknego dnia, zrozpaczeni teściowie Lilki (Dariusz i Kasandra), postanowili ich pogodzić. I osiągnęli sukces :) 5. Andżelika Przyjemniaczek powróciła ze studiów z Damianem. Wzięli ślub i na razie mieszkają z rodzicami dziewczyny. Mają dwie córeczki: Marię i Zuzannę (obie w wieku szkolnym). Marysia i Daniel pogodzili się, czego owocem są AŻ dwie(!) (urodziły mi się bliźniaczki... -_-) dziewczynki: Amelia i Lidia (obecnie na studiach). Niedługo po tym wydarzeniu, ich rodzice godnie się zestarzeli. Aktualnie Marysia leży na cmentarzu - zmarła ze starości. Daniel był podłamany jej śmiercią. Nie szuka już nikogo, z kim mógłby się związać, chociaż... Zastanawiam się, czy nie połączyć go z Diną, która również jest samotną emerytką (nie licząc kota :D). 6. Emerytka Balbina wychowała swoich dwóch synów na przystojnych mężczyzn. Błażej jest już po studiach i założył rodzinę z Lucyną Hak. Mieszkają w jednym z apartamentowców. Sąsiadują z Marzycielami (Oskar, Helena, Olivier, Monika) i Ćwirami (Amandą i Wiktorem). Obecnie mają dwójkę pociech: Arkadiusza i Anastazję (małe dzieci). Ludwik (kolejny dorosły syn), po studiach ożenił się z Julią Ćwir. Mają swój własny dom i aktualnie czekają na pierwsze dziecko. Jeszcze jako dorosła, Balbina wyszła za mąż za Rudolfa Pacynkę, pewnego blondyna z przedmieścia. Doczekała się z nim trójki dzieci: Anny i Mileny (bliźniaczki, obecnie nastolatki) oraz Gabriela (również nastolatek). 7. Esmeralda i Jan Hakowie doczekali się kolejnych dzieci, tj.: Idy (obecnie nastolatki) i Tomka (wiek szkolny). Są już emerytami. Lucyna została policjantką. Ma już własną rodzinę, której losy bliżej opisałam w punkcie nr 6 :) 8. Honoriusz i Karolina Próchno umarli i obecnie ich groby spoczywają na cmentarzu w otoczeniu. Nie muszę chyba dodawać, że każdego oczywiście odpicowałam fryzurą, makijażem (tyczy się tylko pań) i ubraniem z neta :D Jak na razie to wszystko... A może i aż? ;) Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 14.04.2009 - 20:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Guest
|
![]()
Dalszy ciąg...
Kowal - Janka wyszła za Samotnika i urodziła synka - Chrisa. Samotnik został biznesmenem, a Janka policjantką. Pewnego dnia Anastazy dostał awans i tej nocy z grobów wyszli rodzice Janki. Tyle razy straszyły Samotnika, że ten wreszcie wyzionął ducha...ale Janka wybłagała życie u kostuchy. Dom Kowalów wyremontowany, same najnowsze sprzęty. Pozbyłam się ogródka, bo powyrastały chwasty i nie dało się ich wyrwać (nierówny teren). Chris dorósł, małżeństwo się zestarzało. Chris zakochał się w Blance Bateryjce, która z początku odrzucała jego zaloty, ale teraz są małżeństwem i Blanka jest w ciąży. Janka umarła z platynową aspiracją i pozostawiła dość spory spadek (30 000$). Zmrok - Rodzeństwo (dzieci nieżyjących już Jaśka i Ofeli Zmrok) przeprowadziło się do obszerniejszego mieszkania. Nick przeżył załamanie nerwowe po nieudanej naprawie laptopa ![]() ![]() ![]() ![]() Zmrok (Nick) - Wprowadził się do małego mieszkania, rozwijał karierę lekarską. Wziął ślub z Christiną Dziwak (córka Waldemara, kosmitka), urodziła im się niestety paskudna Mulan (wielkie, zielone oczy, praktycznie brak nosa, ciemna karnacja, blondynka). Christina jest w drugiej ciąży, pracuje w wojsku, a Nick jest chirurgiem. Zmrok (Fiona) - Wprowadziła się do małego mieszkania, praktycznie nic nie zmieniałam. Dziwak - Kevin 001 i Christina dorośli, Paskala poraził prąd i umarł...Błagania Leszka o życie nic nie dały. Waldemar i Leszek się zestarzeli, Christina się wyprowadziła. Waldemar umarł ze starości, Kevin rozkochał w sobie Celinę Jedynak (też kosmitkę ;p). Wprowadziła się do niego, są ze sobą zaręczeni, Celina jest w ciąży, ale zawsze kiedy rodzi wyskakuje błąd...Po zainstalowaniu łatki dopiero nimi pogram. Kamasz - Generał Bolesław stracił pracę xDDD Bartłomiej stał się nastolatkiem, Damazy dorósł i wyprowadził się do Diany Ćwir. Cdn. |
![]() |
![]() |
#385 |
Guest
|
![]()
Grając Biedakami, Balbina zginęła z głodu, teraz chyba Daniel opiekuję się Błażejem, dobrze, że chodzą razem do szkoły, nastolatek ma 3+, a Błażej... 6+.
Jeszcze gram Widmo, Oliwka umarła, została Ofelia (to chyba ta młodsza, o nią mi chodzi), zaadoptowałem dziewczynkę, Dobromiłę, niedługo idzie do szkoły, wielkie przemeblowanie w domu, mam dużo kasy (NIGDY nie użyłem i nie będę ich używał) i kupiłem nowe przedmioty. Mógłbym pisać nocami o tych rodzinach. |
![]() |
![]() |
#386 |
Reputacja: 12
|
![]()
Po raz 3562 instalowalam simsy :p No i :
Marysia Przyjemniak z Miłowa odeszła od tego (bodajże) Daniela i zamieszkała z simką zrobioną przeze mnie. Bardzo się kochają i wkrótce chyba zrobię im ślub :< Za to Daniel z nikim się nie związał, ale spał już prawie ze wszystkimi nastolatkami z Miłowa. Ta ich córka Andżelika(?) jest w ciąży z Biedakiem, a z tą drugą nie wiem co zrobię. A w Dziwnowie Jasiek ożenił się z Ofelią i mają córeczkę No, a tak ogólnie to nie często gram w maxisowych rodzinkach :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Guest
|
![]()
Balbinę Biedak związałam przysięgą małżeńską z jakimś przechodniem
![]() Koniec ![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Guest
|
![]()
co wyście się tak uparli na Kasandra + Darek Marzyciel?
![]() Oto losy moich rodzinek: ĆWIR: Dina wyszła za Mortimera, jednak kiedy odkryłem zdolności SimPE, powróciła cała i bez amnezji Bella. Morti zerwał z tą Diną i pojął za żonę Bellke, ów kobita urodzila córkę Fionę. Ale Morti nadal kochal Dinę a ona jego, czyli byli kochankami. Dina nawet zaszła w ciążę, urodziła ich córkę Julię. Morti jednak zdechł, Aleks stał się teengerem, pokochal Lucynę Hak, jego przyjaciółkę z dzieciństwa, aktulalnie jest na studiach zaręczony z Lusię. Kass wyszła za Dona, mieli boski ślub na którym było caaaaałe misto łącznie z jego kochankami ![]() ![]() ![]() ![]() PRZYJEMNIAK: Daniel dał sie złapać na romanie z tą Krysią czy tam Kasią i zerwał z Marysią, przeprowadzil się do pokojówki z wziął ślub, urodzila ona synka Adama i niestety szybko spłoneła w pożarze. Zanim jednak Daniel zerwał z Marią odbudowali zwiążki, nawet Marysia urodzila synka Andrzeja, ale to już po zdradzie jej męża. Owdowiały Daniel się do ex żony wprowadził, pokochał ją znów, mieli 2 ślub i wychowują synków w wieku szkolnym, dzisiaj stali się emerytami. Lili i Andżela są na studiach, zaręczone z ich bojfrendami LOTARIO : Don ożenił się z Kasandrą powstał ich synek, bla bla bla reszte znacie ![]() ![]() ![]() KALIENTE; Kiedy Dina rozwiodła się z Mortym ożywiłem jej męża z salonu z zarazem brata żony jej kochanka Michała. Kiedy Dina zaszła w ciążę, Michał myślał że to będzie jego córka. Kiedy zobaczył Dinę w ramionach Mortiego, zerwał z nią i się utopił xD Pózniej nic się nie dzialo, Mort umarł, Dina wyszła za Dona i u nich happy end ale Ninie nie wyszło ![]() ![]() MARZYCIEL: mARLENA POWSTAŁA, KŁÓCILA SIE Z dARKIEM, umarła z powodu choroby ![]() P.S. losy biedaków są tak długie, ze kidy indziej je opisze ![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Guest
|
![]()
Ja grałam w dziwnowie i w rodzienie Papużka, mąż troche poflirtował z nerwusem ale go rzucił go ponieważ spłodził dziecko swojej zonie
|
![]() |
![]() |
#390 |
Guest
|
![]()
Ćwir:
Mortimer ożenił się z Diną, zrobił jej dziecko, później nie chciał sie zajmować bliźniaczkami! Mieszkali w domu Kaliente razem z Niną, która ciągle flirtowała z Donem Lotario, szczególnie przypadła im do gustu duża wanna... Spędzali tam całą noc!!! PRZYJEMNIACZEK: Bliźniaczki dorosły, Andżelika ożeniała się ze stworzonym przeze mnie simem(nie pamietam imienia ![]() Kontynuowałam 9 pokoleń!!! Ale później znudziło mi się i juz nimi nie gram... |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|