![]() |
#3911 |
Reputacja: 10
|
![]()
yyymmmm ludzie wiecie może czemu nie moge pobrać Riverview z głównej strony?
klikam na pobierz i nic, jakby przycisk nie miał żadnej funkcji można to miasto ściągnąć z innej strony?
![]() |
|
![]() |
#3912 |
|
![]()
Nie, pliki Store pobiera się tylko ze Store. Musisz być oczywiście na stronie zarejestrowany i zalogowany.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3913 | |
|
![]() Cytat:
![]() Chyba faktycznie kupię bieżnię albo wyślę Sima na jogging, pewnie na tej ławeczce wszystkie ćwiczenia są siłowe... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3914 |
|
![]()
no ale ja przecież jestem zarejestrowany, zalogowany
nikt o tym nie słyszał?
![]() |
![]() |
#3915 |
|
![]()
Dzięki za pomoc. A powiedzcie czy bez problemu mogą grać na jednym komputerze (niejednocześnie) dwie osoby w dwóch miastach?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3916 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3917 |
Reputacja: 26
|
![]()
@enzo89 - a czemu miałby być to problem? Nawet w jednym mieście tak można, masz osobne zapisy. Moja siostra i ja gramy na jednym kompie, ona chyba w Sunset Valley, ja w Twinbrook.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3918 |
|
![]()
Faktycznie, pomyliło mi się coś z tymi ćwiczeniami. Może w dwójce wybierało się typ ćwiczeń na ławeczce, ale w trójce tak nie ma. Czyli wiadomo, bieganie i bieżnia to chudnięcie, a ławeczka i drążek do podciągania to muskuły... Lubię muskuły... Sama chciałabym nie być workiem tłuszczu, ale jakoś mi to nie wychodzi... Może dlatego tak w Simsach lubię mieć ludzi zgrabnych i powabnych
![]() A co do grania na jednym kompie, to nie ma problemu, tylko każdy powinien mieć własny zapis, bo w więcej osób na jednym zapisie to masakra, nie da się tak grać. W dwójce było łatwiej. Np jak mój brat był młodszy, to też lubił Simsy, umawialiśmy się które domy są jego, a które moje i nie było problemu (poza jednym razem, gdy duch z jego parceli wystraszył na śmierć ludzi z mojej rodzinki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3919 |
|
![]()
Wezme na obrone pewna osobe. U mnie też mozna wybrać wydolnościowe i te drugie. Mozę to zależy od punktów kondycji? Klikając na przedmiot a nie wybierajac opcje w rogu. Uważam zete profile w trójce są lepsze niz w dwójce, nie wiem w czym tu problem. Ja mam jeden profil, brat/siostra/wnuk/pies drugi.
![]()
![]() |
#3920 |
|
![]()
A ja mam takie pytanie - jak sprawić, by Simowie - emeryci umarli w końcu (ze starości!)? Mam 3-pokoleniową rodzinkę, której nie brakuje niczego - mają wygodny, duży dom (może nie jakoś świetnie urządzony, ale Simom się podoba). Simów emerytów już takich stworzyłam, w tej chwili mają 135 dni, choć długość życia mam ustawioną na 125 dni. Super, że sobie żyją, ale bardzo bym chciała, by choć jedno z tej dwójki odeszło z Mrocznym, ale nie chcę nikogo topić, czy głodzić. Kodem usuwam im wszystkie pozytywne nastrójniki i obniżam potrzeby, by nie czuli się tak dobrze i nadal nic - dziadek ciągle biega do wodnej ślizgawki, a babcia pieli ogródek... Jak sprawić, by nadszedł ich czas?
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|