Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak wygląda życie twoich Simów?
Wenezuelska telenowela 117 22.50%
Poszukiwanie UFO 17 3.27%
Życie bez zmartwień 101 19.42%
Normalne życie 285 54.81%
Głosujących: 520. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 12.07.2005, 17:27   #1
Cocco
Guest

Domyślnie

Normalnie, czyli- bez zmartwień.
Czasami tylko simowie biorą rozwód, kiedy mąż mnie wkurza.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 12.07.2005, 20:34   #2
Issa
Guest

Domyślnie

Ostatnio życie moich Simów stało się bardzo monotonne. Zakochują się, żenią, rodzą dzieci, umierają. W międzyczasie bez chwili wypoczynku doskonalą umiejętności, zdobywają szczyty karier i gromadzą finansowe środki na spadki dla młodszych pokoleń.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.07.2005, 17:43   #3
Michalunia
Guest

Domyślnie

U mnie... Jest jak zwykle, rodzą sie umieraja itp. itd... Chyba każdy to zna no nie?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.07.2005, 22:26   #4
Agnes
Guest

Domyślnie

Oczywiscie w ciagu dnia staram sie jak najwiecej spelnic aspiracji sima.
Potem zapełniam paski potrzeb fizologicznych sima.
A na koniec czas na przyjemnosci zapraszam przyjaciół lub jade do parceli publicznych ,
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.07.2005, 01:07   #5
Vera
Guest

Grin Moi simowie...

... prowadzą życie różne... najczęściej gram jedną rodzinką ma. Jest tam dopiero jedna osoba (miałam na nowo instalowany windows ) Patrischia Qeen, sk0ończyła studia i jak na razie wynajmuje pokój u Mortimera (Żeby było realniej ) i dalej bedzie sie działo... a tak jak robie jeszcze innne rodziny to jest jak w normalnym życiu... mąż pracuje, matka w domu albo obydwoje pracują a dziecko się uczy idzie na studia simowie sie starzeją i umierają spełniaja życiowe mażenia zakochują się czasem rozwodzą albo partner umiera... robia imprezy wychowuja dzieci czaesm wydarzają się dziwne historie w ich życiu, ufo duchy itp. kupuja żeczy różne pracują, ich dzieci dorastajuą pierwszew pocałunki chodzenie z chłopkakami (dziewczynami) zrywają z nimi przeżywaja rozstania i ciezkie chwile i radosne... itd itd itd a i wioda rodzinne zycie ( w święta im też robię boże narodzenie ) a czasem adoptuja dzieci i bywają na [pogrzebach... po prostu Normalne Życie... (sorry że bez przecinków ale nie myslałam o tym )
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.08.2005, 11:43   #6
martencja
Guest

Domyślnie

o własnie - morderstwa! czy jeden sim może zabić 2? a jeśli tak to jak???
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.08.2005, 14:36   #7
Kati_Simka
Guest

Smile

Moje imy prowadzą normalne życie. Ich dzieje wyglądają mniej więcej tak:
Narodziny->Nauka chodzenia,mówienia,załatwiania sie->Szkoła podstawowa->Gimnazjum( a w tym: 1 pocałunek, chłopak, 1 randka, rozstanie)->Studia( oczywiście nie wszyscy sie dostają)->Zostanie dorosłym (przeprowadzka, nowi znajmi, nażeczony -a, mąż -żona, dziecko, praca, śmierć kogoś z rodziny)->Emerytura (bawienie wnuków, emerytura, śmierć...)

No prawda, że czasami dzieją sie dziwne żeczy, m.in. utonięcie, porwanie przez UFO....

Ale zazwyczej jest właśnie tak jak przedstawiłam.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.08.2005, 09:59   #8
Cocco
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał martencja
o własnie - morderstwa! czy jeden sim może zabić 2? a jeśli tak to jak???
Eee... Na www.thesims2.com są nożyczki. Każ simowi biegać z nożyczkami, to kilka osób pozabija
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.09.2005, 10:50   #9
maniak simsów 2
Guest

Domyślnie

Zagłosowałem na życie bez zmartwień, ponieważ nie lubię zaspokajać ich potrzeb, pragnień i patrzeć na te obrzydliwe niemowlęcia i małe dzieci.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.10.2005, 18:14   #10
Vera
Guest

Domyślnie Heh moja rodzinka jest juz dośc dużaa...

Pisałam juz wcześniej że lubie normalne zycie... chociarz czasem tez jakies wprowadzam "zmiany"...
Obecnie moja simka Patrichia Qeen i jej mąż Carlos Dean (mieli na nazwisko dean po nślubie) nie żyja, ich córki Towny i Christy maja własne rodziny... Towny Goldens (teraz tak sie nazywa) ma trójkę dzieci, Oliwię - studiuje, Mateusza i Brocka - dzieci w wieku szkolnym. Jej mąz ma na imie Rick i chyba cos tak czuje ze sie rozwiodą... a Christy ma męza Travis Torngeis'a i córke Zuzanne która tez studiuje. Zuzanna, Olivia i chłopak zuzi - Tadeusz studiuja razem na klasycznej. Tadeusz był nastolatkiem którego "dała" mi swatka. A Christy i Travis to juz emeryci i na starosc postanowili zaadoptować dziecko: Basię jest w wieku szkmolnym. Mieszkają na przedmieściu. W przyszłosci Rick i Towny sie rozwiodą a Tadeusz i Zuzia pobiorą...
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania