|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ja zawsze daje imiona mi bliskie Np: moje , mojego chlopaka a dzieci nazywaja sie tak jak chcemy nazwac swoje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja często daje imiona polskie a nazwiska na przykładzie przedmotów..takie jak..
-Patyczek -Bagietka -Dziobek -Przybysz(to moja super rodzinka) -kruszynka -Konnik -Kornik A imiona czasem takie ,które istnieją albo zmyślam np. -Elbaninia -Tybyr -Fanna -Gierneta Tak jest najlepiej ,możesz stwożyć swoje wymyslone imię, to naprawde dobra zabawa z imionami i sylabami wyrazów....... |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja staram się nie mieć dwóch simów o takich samych imionach. Najczęściej są to imiona zagraniczne, bo polskie średnio mi się podobają.
Oto moje ulubione: Żeńskie - Alexa (a jak XD), BeeBee, Jen, Amanda, Honey, Virgin, Carol, Boo, Ann Marie (to jest jedno imię wbrew pozorom), Baby, Josie, Libie, Vera Męskie - Michael, Thomas (Tom), John, Richard, Andrew, Jake, Daniel, Greg, Christopher (Chris), Adam Nazwiska wymyślam XD |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja zawsze używam imiona:Natasza,Monika,Ania,Ola,Olga,Kasandra,Miran da,Anabell,Alicia,Elizabeth,Kelly,Sandra,Sylwia,Da ria,Kamila,Samantha,Tiffany,Wendy,Julia........... .
Chłopakami to raczej nie gram ale podam kilka: John,David,Elton,Władimir,Sławek,Przemek,Benedykt, Ambroży.......... |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ja jak nie mam pomysłu wymyślam z książek lub seriali:
Beggins; Burski; Granger; Weesly |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ja tam daję polskie imionka: Żeńskie: Dorota, Julia, Dominika, Monika, Magda, Paulina, Kasia, Majka, Alicja, Agnieszka... Męske: Maciej, Kuba, Michał, Wojtek, Tomek, Andrzej etc. Więcej sobie nie przypomnę. A nazwiska różne, zależy co mi akurat wpadnie do głowy, ale najczęściej składam je z sylab. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
A więc tak:
![]() Dla kobiet: Miranda Estefani, Britany Smith, Megi Evanses, Vannesa Bobek, Marry Finelus, Kornelia Nagłowek, Samantha Fox ![]() A dla mężczyzn: ![]() ![]() No to tyle. Pozdrowienia :mbounce: ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
hmm.. no to u mnie tak
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ja zazwyczaj daje takie: Monika, Róża, Sara, Kinga, Kamila, Karolina, Ania, Majka, Ola, Kejsi, Caty, Meg, Jennifer
A meskie: Maciek, Karol, Damian, Mateusz, Patryk, Łukasz, Tom, Matt, Brad, Mel itp |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|