![]() |
#31 |
Reputacja: 10
|
![]()
Sorry,ale ile można mówic że są dwie Belle Cwir?!Jedna jest w Dziwnowie-to tylko niedokładny klon ,który na dodatek NIE MA NIC WSPÓLNEGO z rodziną Cwir-to osobny sim(NPC)stworzony na wzór "tamtej"Belii.A ta z Miłowa to prawdziwa Bella Ćwir-po przywruceniu jej możemy się dowiedziec że nie była żoną Motrimera,tylko matką jego dzieci i mieszkała z nim.Według wspomnień Motrimera została porwana przez kosmitów,lecz tak jak napisała Lizek twórcy ją najprawdopodobniej usuneli z gry,a w simpe naprawde pojawiają się usunięte postacie.Uwierzcie wreszcie,że Bella z Dziwnowa nie ma nic wspólnego z Bellą z Miłowa i rodziną Ćwir!
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Nie musicie mi wierzyć, ale to prawda. W rodzinie Ćwir sobie grałam.Dość długo Kasandra wyglądała przez lunetę. Jakieś dziwne ufo mi spadło i miało tom sukienkę co bella. Nie zdążyłam nic sprawdzić bo nogą wyłącyzłam komputer. Czy to jakiś zbieg okoliczności czy to ufo było Bellą ? A co do tej w dziwnowie to gdzie ona jesst ? W jakiejś rodzinie ? A wogóle to mi się wydaje że Bella leci tym wielkim balonem. Zobaczcie sobie sami :
![]() Istna Bella z jakimś facetem w niebieskiej koszuli ! |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Masz racje, wygląda jak Bella ale to tylko zbieg okoliczności. Ja też mam w balonie kobietę w czerwonej sukience ale mam ją też w innych balonach więc nie wierzę żeby to była Bella
|
![]() |
![]() |
#34 | |
|
![]() Cytat:
Sprecyzuj, bo nie rozumiem.
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]()
a ja mysle że to bella
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Ja ja tak przywrucilam : ona chodzi po dziwnowie zaprzyjadznila sie z nia jedna baba i wprowadzila a potem beele przeprowadzilam i spakowalam do katalogu jak weszlam do milowa byla w katalogu i oto muj sposub
----------------------------------------------------------------------------------- NIE CZEPIAC SIE BLEDÓW.DZIEX |
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]()
A ja mam o wiele łatwiejszy sposób na przywrócenie (chociaż nie wiem, czy można to tak nazwać) Belli Ćwir.
Wchodzę sobie na stronę: bogsims.com i ściągam oryginalną, maxisową Bellę. Potem używam InSIMenatora i grzebię w edytorze drzewa genealogicznego. Ustawiam tą ściągniętą Bellę jako żonę Mortimera, matkę Kasandry i Aleksandra, a tamten pierwowzór idzie w zapomnienie. Proste, nie? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Ja tam robie tak samo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Guest
|
![]() Cytat:
tylko jak się nazywał ten plik miłowa ?! nic nie zrobie dopóki się nie dowiem ... |
|
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]()
Znam juz 3 TAKIE tematy
![]() Zamierzam skorzystac ze sposobu Heleny ![]() Wierze ze tak Bella w Dz. nie jest prawdziwa Bella. Ja nawet nie moglam jej wprowadzic bo sie nie zgadzala ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Jak pozować ? | Hunter666 | The Sims 1: Rozszerzenia | 9 | 30.06.2003 20:38 |