Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 10.02.2005, 17:32   #31
HoUse_BabY
Guest

Domyślnie

U mnie moją młodą simke mama przyłapała na wymykaniu się z domu i dostala niezły ochrantus Poza tym matka chodziła ja nią krok w krok każąc jej iść do łóżka i dała sobie spokój dopiero jak córcia już słodko spała :wacko: cwaniaki te simsy :shifty:
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 24.02.2005, 08:36   #32
karolina
Guest

Domyślnie

raz została przyłapana jak chciała wyjść, a drugi raz złapana przez policję
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.02.2005, 06:01   #33
dalva
Guest

Domyślnie tobołek ;)

Cytat:
Napisał Hunter666
Marto, Tobie chodzi o ucieczkę z domu czy o wymknięcie się? Aby nastolatek uciekł z domu musi mieć na masę kontakty z domownikami zaniżone (poniżej minusa) i chyba kiepski chumor. Zwykle wraca dopiero przed swoimi urodzinami.
No własnie też chciałabym wiedzieć więcej na ten temat. Nocne wypady z kumplami i łapanie przez rodziców lub policję są oczywiste, jednak chciałabym wiedzieć jak to jest z tą prawdziwą ucieczką z domu. Gdy tylko nastolatek ma doła (niski poziom aspiracji) to pojawia mu się ikonka z tobołkiem w obawach. Jeszcze mi się nie zdarzyło żeby nawiał.Czy komuś się zdarzyło? Mój się nawet bił z ojcem ale nic z tego. Jak wygląda taka ucieczka? jest przy tym jakiś komunikat? Sim zakłada tobołek na plecy czy jak?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.04.2005, 16:47   #34
Binek
Guest

Domyślnie

Moja simka też zostaa przyłapana :/ Przez dona Lotario (jej ojca) krzyczał na nią strasznie a ona go ignorowała. Kazał jej iść do pokoju :/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.04.2005, 17:37   #35
Andromeda
Guest

Domyślnie

U mnie zostali przyłapani tylko przez policje, ale przez rodziców? Nigdy. Stawiam całą rodzinę przed domem kiedy nastolatka wraca z nocnej przechadzki, a ona sobie najzwyczajniej w świecie wchodzi do domu.

Ostatnio edytowane przez Andromeda : 12.04.2005 - 19:54 Powód: Już nawet edytować nie można??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.04.2005, 19:44   #36
Aga:-)
Guest

Domyślnie

Mnie raz rodzic przyłapał i raz ;przywieźli andźelikę (przyjemniaczek) w radiowozie. Po za tym chyba nic... xP
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.04.2005, 12:45   #37
LindSay
Guest

Domyślnie

U mnie Balbina Biedak dwa razy przyłapała syna na wymknięcie się z domu, chyba z trzy razy był złapany przez policję....
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.04.2005, 18:32   #38
..::PIRATKA::..
Guest

Domyślnie

Oj u mnie niedawno Simka została przyłapana przez policję jak zwiała ze swoim chłopakiem Jaka smutna była hiehie, ale tatusiek jej nic nie zrobił pomimo, że policjant mu heh co nieco wytłumaczył, że tak powiem xP
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.04.2005, 10:47   #39
savana
Guest

Domyślnie

U mnie kiedyś simka o szóstej rano leżała przy chodniku (po wymknięciu się z domu) i trochę poobijana była...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.04.2005, 14:38   #40
Sushi007
Guest

Cool Da sie

NOOO czasami się dają przyłapać ale wtedy przyjeżdza policja i odaie tego sima nie wiem co trzeba zrobic zeby zostac przyłapanym ale napewno sieda
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania