![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
raz została przyłapana jak chciała wyjść, a drugi raz złapana przez policję
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Moja simka też zostaa przyłapana :/ Przez dona Lotario (jej ojca) krzyczał na nią strasznie a ona go ignorowała. Kazał jej iść do pokoju :/
|
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
U mnie zostali przyłapani tylko przez policje, ale przez rodziców? Nigdy. Stawiam całą rodzinę przed domem kiedy nastolatka wraca z nocnej przechadzki, a ona sobie najzwyczajniej w świecie wchodzi do domu.
Ostatnio edytowane przez Andromeda : 12.04.2005 - 19:54 Powód: Już nawet edytować nie można?? |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Mnie raz rodzic przyłapał i raz ;przywieźli andźelikę (przyjemniaczek) w radiowozie. Po za tym chyba nic... xP
|
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
U mnie Balbina Biedak dwa razy przyłapała syna na wymknięcie się z domu, chyba z trzy razy był złapany przez policję....
|
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Oj u mnie niedawno Simka została przyłapana przez policję jak zwiała ze swoim chłopakiem
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
U mnie kiedyś simka o szóstej rano leżała przy chodniku (po wymknięciu się z domu) i trochę poobijana była...
|
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
NOOO czasami się dają przyłapać ale wtedy przyjeżdza policja i odaie tego sima nie wiem co trzeba zrobic zeby zostac przyłapanym ale napewno sieda
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Służba w domu gwiazdy | Lori | The Sims 1: Rozszerzenia | 17 | 25.11.2003 21:30 |