|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Gdzie twoje Simy mieszkaja? (lub beda mieszkac) | |||
| Akademik - tyle studentow dookola |
|
382 | 79.42% |
| Dom - jednak wiecej miejsca |
|
89 | 18.50% |
| Nigdy nie kupie The Sims 2 Na studiach!!! |
|
10 | 2.08% |
| Głosujących: 481. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#32 |
|
Guest
|
"mieszkają w nim" ale ich nie kontrolujemy
![]() Moje simy nie mieszają już w akademiku , mieszkają w domu i założyli stowarzyszenie (bractwo) :smirk: |
|
|
|
#33 |
|
Guest
|
ja jeszcze nie mam the sims2 ns, ale jak bede miała to posle simków do akademika
aha no i mam pytanie: czy młody-dorosły to wygląda jak nastolatek, dorosły, czy cos pomiędzy, czy jest to jakiś nowy wiek, wiecie, z nowymi fryzurami itp. ??
|
|
|
|
#34 |
|
Guest
|
Ja zdecydowanie wolę Akademik. Tam masz wielu simów. Super! Większa możliwość zdobycia przyjaciół.
Ostatnio edytowane przez Biała dama : 12.03.2005 - 14:55 |
|
|
|
#35 |
|
Guest
|
Ja wprawdzie gry jeszcze nie posiadam, ale pierwszego 'młodego dorosłego' chciałbym osadzić w akademiku. Jest to nowość i tak, jak chyba każdy chciałbym ją sprawdzić
Jeżeli tam mi się nie spodoba pozostanie mi dom ![]() Kłaniam się, Loupiot. |
|
|
|
#36 |
|
Guest
|
Ja swojego sima osadzę w akademiku
Musze tylko poczekać aż mi university dojdzie Posiedzi sobie w akademiku kilka dni, dostanie się do jakiegoś bractwa, a potem pójdzie do tajnego stowarzyszenia Chociaż w tym ostatnim jest troszkę mroczny wystrój, to nie wiem :/ Ale moze jednak akademik, bo w bractwach steruje się wszystkimi simami... I uważam, że mieszkanie w domu jest bez sensu, w końcu tak to ja i moge bez university grać...
|
|
|
|
#37 |
|
Guest
|
przy okazji zapytam sie was:
jak ja mam teraz rodzinkew TS2 i chce zainstalowac "Na studiach" to co mam zrobic zebym mogł po instalacji dalej miec te rodzinke? jak ja przeniesc do "nowej gry" tak jakby? i czy jak mam w tej rodzince sima nastolatka to czy on ja juz bedzie w grze TS2na studiach" to on normalnie stanie sie młodym dorosłym? i pjdzie sobie na uniwersytet?? prosze o odpowiedz
|
|
|
|
#38 |
|
Guest
|
Ja wole posylac simow do akademika....Wiecej studentow....Wiecej romansow..
W domie jest jakos nudnooo...A bractwa mi sie nie podobaja... :\
|
|
|
|
#39 |
|
Guest
|
hmn...moj klon
mieszka w domu, ponieważ zamieszkując akademik gra mi się czesto mi sie wieszala no i bylo zbyt malo przestszeni w pokoju :\
|
|
|
|
#40 |
|
Guest
|
Pewnie że w akademiku!!!!!!! Przecierz mieszkasz z rórznymi simami łatwo nawiązać przyjażnie. masz stołówkę nie musisz sam gotować. A pozatym jakoś tak ogólnie fajniej
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|