Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 13.04.2005, 20:28   #31
Dream
Guest

Domyślnie :p

Cytat:
Napisał Amae
Dream, a czy ty paradujesz z zębami na wierzchu? Wątpię, żeby na każdym screenie było widac te zęby

A dodatek, sam w sobie niezbyt mi sie podoba Nocne zycie... Pff
No wiesz, co nie mam takiej wady. Mam wszystkie inne Wydaję mi się, że dodatek przynajmniej będzie się lepiej prezentował od TS2: NS. I chyba będzie ładniejszy Chcociaż nie wiem, bo jeszcze ani w pierwszy dodatek nie grałem ...
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.04.2005, 19:42   #32
Toxic
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Dream
No coś ty Angel-a, te wampiry to raczej ściema. Przyjrzyj się temu ostatniemu wielkiemu na tej stronie zdjęciu i zauważysz, że to te same i ta sama Simka nie ma tych zębów. Mi się wydaje, że wtedy ktoś "dorysował". xD
Tak tkoś sobie dorysował a potem maxis dał sobie to zdjęcie na tył instrukcji z TS2NS . :/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.04.2005, 21:17   #33
Dream
Guest

Domyślnie New!

Na początku sam nie wierzyłem, że będą wampiry. Teraz chyba już jestem przekonany

Ostatnie Wiadomości z TS2: Nocne Życie

Rozstrzygaj Losy Miłosnego Życia!
Romantyczność twojego Sima bazują na osobowości, aspiracji i znaku zodiaku. Naucz się je rozumieć, pomogą ci rozgrzać życie intymne twego Sima z nowymi romantycznymi współdziałaniami. W zależności, jeśli randka się rozkręca albo kończy się totalną klapą twój Sims może być zaskoczony prezentem lub odrzuceniem przez partnera.

Całe Życie Jest Przyjemnością!
Odkryj całkiem nowe pragnienia i przyjemności twoich Simów. Zachwyć twych Simów przyjemnymi stronami życia od wielkich randek do szybkich obiadów z paczki. Simowie boją się angażować w związki, które są dla niech bolesne, krepujące albo wymagają wysiłku.

Posyłaj Swoich Simów Do Miasta!
Dziewicze noce, to czas by zmienić twoich Simów w wystrojonych i oczekujących na romantyczne noce w nowych parcelach w Centrum Miasta. W zależności od nastroju możesz pojechać do przytulnej restauracji i zjeść romantyczną kolację przy blasku świec, zaszaleć w klubie tańcząc do białego rana lub zagrać w kręgle.

Żyj W Zabawie I Stylu!
W dodatku Nocne Życie zostało zawartych 125 nowych obiektów. Miedzy innymi Panel DJ'a, kabina do zdjęć, maszyna karaoke i wiele innych. Nowi egzotyczni Simowie zmieniać się będą w wampiry, seksownych kelnerów i innych.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.04.2005, 11:41   #34
Calthaniel
Guest

Domyślnie

łooooooł xD brzmi fascynujaco, napewno kilka dni po premierze kupie ta gre ;D
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.04.2005, 10:46   #35
MoNiSiA71
Guest

Blush Właśnie znalazłam to

Jak dokładnie będzie wyglądać The Sims 2: Nightlife?Po akademickim życiu w grze The Sims 2, możliwemu za sprawą dodatku o podtytule University (Na Studiach), przyjdzie czas na imprezowanie po zmierzchu w produkcie pt. The Sims 2: Nightlife. Wstępnie poruszyliśmy temat nowego rozszerzenia dnia 28 lutego 2005, a teraz prezentujemy Szanownym Czytelnikom świeżą porcję materiałów tekstowo-graficznych.

Dzięki niniejszej pozycji zgłębimy nocną stronę egzystencji naszych komputerowych podopiecznych. Jednak, identycznie jak w prawdziwym życiu, wirtualne imprezy będą miały odmienną specyfikę. Ujrzymy więc zarówno romantyczne wieczory przy świecach, jak i zwariowane tańce w modnych klubach lub też ekscytujące rozgrywki hazardowe w kasynach.

Developerzy zaimplementują ponad sto całkowicie nowych obiektów, wśród których wyróżnią się m.in. stół do pokera, stanowisko DJ’a i kolorowe reflektory. Zatem uruchomienie The Sims 2: Nightlife otworzy przed nami cokolwiek obszerne spektrum decyzyjne. Będziemy mogli spróbować założyć własny lokal, oferujący pełny zakres nocnych uciech, albo zwyczajnie wybrać się na balangę do już istniejących miejsc w charakterze gościa.

Oczywiście omawiany dodatek zostanie wydany przez amerykańską korporację Electronic Arts. Komercyjna premiera gotowego produktu nastąpi najprawdopodobniej jesienią bieżącego roku.

InFoRmAcJe Te PoChOdZa Ze sTrOnY http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=18912

Czy ten tekst ma świadczyć o tym że na studiach nie będzie można balangować nocą

czy tylko chodzi o to że po dodatku na studiach?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.04.2005, 11:05   #36
Michelle
Guest

Smile

Podobna tematyka dodatków między 1 a 2 simsów:
The sims 2 - The sims
The sims 2 na studiach - The sims Gwiazda(nie dokońca to samo ,ale jednak wiąze się z pracą ,karierą)
The sims:Nocne życie - The sims Balanga,The sims Randka(to z pewnością tak)

Na razie jest podobnie.Mam nadzieje ,że będą zwierzaki.Czekam na ten dodatek
Z niecierpliwościa czekam na TS:NL.Jeszcze nie grałam w TS:NS ,ale juz uważam ,że przyszły dodatek będzie lepszy.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.04.2005, 13:24   #37
Ametyzd
Guest

Domyślnie

Ale następny dodatek podobno będzie o podróżach, czyli coś jak TS: Wakacje pewnie. A my tak czekamy na zwierzęta... Ja to bym chciała, żeby umaszczenie można myło wybrać normalnie i rasę i furerko, a rysy "twarzy" ustawiać jak u Simsa. I żeby się zwierzęta dało tworzyć w trybie rodziny.
A ja kupię Nightlife może W DZIEŃ premiery. To możliwe, że nie wytrzymam. Więc jakby coś, w dzień premiery w Warszawie w Mediamarkcie przy Górczewskiej...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.04.2005, 19:23   #38
Simuś
Guest

Domyślnie

Jak chcesz kupić na premiere to zapakuj śpiwór, jedzenie i przyjdź 2 dni przed premierą a gwarantuje że kupisz to w tym dniu premiery.....
Ja to bym chciał żeby był odzielny dodatek do The Sims 2 z wampirami potworami i że można być np.wilkołakiem, byłaby dzielnica Horroru i odzielna okolica......
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.04.2005, 20:21   #39
Kokolino123
Guest

Domyślnie

jak by kogoś to interesowało to moge powiedzieć że czytałem jedą zapowiedz i tam pisali że będzie moża mieć własny klub i będziesz mógł tam być szefem i to będzie mogła być twoja praca że prowadzisz własny interes
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.04.2005, 08:38   #40
patryk123
Guest

Smile

Cytat:
Napisał Kokolino123
jak by kogoś to interesowało to moge powiedzieć że czytałem jedą zapowiedz i tam pisali że będzie moża mieć własny klub i będziesz mógł tam być szefem i to będzie mogła być twoja praca że prowadzisz własny interes
super,ekstra
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania