![]() |
#31 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
A używałaś jakiś żadkich składników typu złote jabłko itp. ????
|
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Złotego jabłka nie da się nigdzie włożyć, czerwonego banana zagłady i ciężkiej cegły też, jak zauważył/a Lid. Nawet jak masz po trzy sztuki tego, to i tak nie da się niczego z tym zrobić, próbowałam. Z tym atakiem wymiocin to tak się zastanawiam... czy ten czar widziałeś u tego samego kolegi, który miał smoka z netu? Bo jak tak, to na kilometr mi to śmierdzi jakąś podpuchą. Nie uwierzę, dopóki nie podasz przepisu, albo po prostu kolega ci jakiś kit wciska, może ten sim po prostu zwracał po ponczu... A umarł... sama nie wiem dlaczego...
|
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Tu możesz miec w sumie racje że to jest z netu ale on mówił że na to jest przepis...
Ps.Powie mi ktos jak zdobyc to złote jabłko ????? |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Hmm...o ile mi dobrze wiadomo podchodzisz do Wampirzycy Wiki (najuczicwsza) i ona ci daje zadanie - podaj ten przedmiot komuśtam. A ty wtedy uciekasz z abrakadabrowa i cmasz
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Kiedy ja jeszcze miałam Abrakadabrę (daawno, daawno temu) miałam problem ze zdocyciem konfettki clowna i nadal nie wiem jak to zdobyć!!! Na szczęście już nie gram w Abrakadabrę
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Łatwo zdobyć konfetti klauna wystarczy robić specjalne zadania dla kupców
![]() |
![]() |
#38 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Możliwe ja dostałem je jak zrobiłem zadanie dla Wampirzycy Wiki i ona mi dała...........alke to nie było w cyrku
![]() |
![]() |
#40 | ||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |