![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Nie ma żadnego ochroniarza i w tym tkwi błąd... dobrze by było aby był.Chronił by nas przed "wielbicielem", kiedy jesteśmy Gwazdą
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
U mnie robi wiekszosc swoich sztuczek, zostawia mi czarne roze (to chyba jakis gej
![]() ![]() ![]() A zdarza mi sie ostatnio czesto ze przyjezdza ten smieszny, bialy autobus pomaranczowe paski, wychodza z niego pare osob o nazwisku "Każdy" pstrykaja fotki mojej chacie wsiadaja z powrotem i odjezdzaja ![]() No i moj Sim i Weronika Ktos kochaja sie na rozowe serduszko ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
mozna zrobic cos z tym bialo pomaranczowym autobuseb?
strasznie spowalnia mi gre! ![]() a ten chory wielbiciel to wogle jest wku........ mozna go jakos wywalic na stale?! |
![]() |
![]() |
#35 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Move_objects on dziala na krotka mete, po jakims (krotkim) czasie wraca
![]() Njanowsze wiesci-weronika Ktos zakochala sie w moim Simie na czerwone serducho ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Ja zawsze dostaję tylko SIMMY. Mósisz całować fanki, dawać autografy fanom, przytulać Marlin Monroe...
|
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
A jak moja simka awansowała na kolejną gwiazdke to przyszli następnego dnia do niej simowie z całej okolicy i się w prosili!!!Dali jej kwiaty, ciastka, bombonierki i prosili o autografy.A wyniesli się dopiero pónym wieczorem kiedy simka poszła spać!A jeszcze kiedyś indziej wyskoczył mojej simce komunikat że przez te wyjazdy do showbiznesu pogorszyły się jej relacje z przyjaciółmi i że chodzą o niej paskudne plotki ale i tak zp rzyjacielami były takie stosunki jak przedtem.
A te austobusy z fanami to przyjezdają ranem (zaWSZE) a czasami ranem i popołudniu i to jest wnerwiające jak cykają mojej fotki i jeszcze ten fan!! ![]() A inna simka wogóle nie była sławna i zrobiła to zaklęcie z różami i ma 4,5 gwiazdki (ale drugi raz go nie róbcie bo wam fani się pojawią ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
To może dlatego ja mam tylko SIMMY? Ja nigdy nie doszłam "naturalnie" do 5 gwiazdek.
|
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
u mnie to ciągle się zjawia taki facet z wąsem - jak jest u was? macie tylko jednego czy jest ich więcej?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|