![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Ja lubie wszystkie zadania. Kiedyś narzekałem, że nie mam konfetti klowna, a teraz mam i ch 13!!! Nie wiem o co chodzi w cmentarnej lamigłówce!
|
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Ja najbardziej lubię pojedynek za sprzedawcą. To bardzo widowiskowe zadanie. Tylko dlaczego obserwatorzy biją brawo mojemu przeciwnikowi kiedy wygrywam
![]() ![]() ![]() Najnudniejsze są dla mnie usypiające obłoki. Kiedy dostaję to zadanie to odchodzę i go nie wykonuję ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
ej a od kogo dostaje sie te zadenie z grobami...a i jeszcze jedno jak zdobyć czarną roże???
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A temat o czarnych różach jest np. tu: http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=4531 |
|
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
wielkie dzienki galazek!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#38 |
Reputacja: 10
|
![]()
Najfajniejsze zadanie to płytki nagrobne. Lubię gry logiczne! Głupie są grzybki, bo nie zawsze wszystkie wyłapię, a mój sim jak na złość zawsze się ślimaczy... '
(No i fajne są pojedynki bo zawsze wygrywam)
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Moim najlepszym zadaniem jest przekazanie komuś czegoś i zniszczenie obłoków, a najgorszym jest prześcignięcie się przez dotykanie muchomorów.
|
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Nie lubie grobowej łamigłówki bo mi nigdy nie wychodzi <_< Chmury tez sa dosyc upierdliwe...Glupie tez jest uszczesliwienie kogos lub grzyby gdy sie nie ma czaru "uszczesliwienie" i zdolnosci teleportacji, a reszta jest juz ok
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|