![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Pierwsza lala w ogole nie przypomina mi Jessicy Alby, od drugiej nawet zalatuje Beyonce, trzecia zaś...nie widze bo nie otwiera mi sie obrazek
![]() Christina nawet jest podobna, w rzeczywistosci tez ma takom tapete na twarzy ![]() Ostatnio edytowane przez CoRnEliA :) : 31.01.2006 - 13:29 |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
no mi sie wydaje ze powinas czesciej dawac gwiazdy oraz czesciej patrzec na to ze kazdy chce sciagnac twoje gwiazdy
|
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
A wiec tak:
Jessica Alba: ma nawet podobne oczy. Co do tej fryzury to mogłas dac zdjęcie jak miała jeszcze inny kolor włosów. Beyonce no nawet nawet, ale gdybym miała zgadywac kto to jest no to nie wiem czy by mi się udało ![]() Paris: jest podobna, ta jej dziwna twarz: Christina: NO!!To jest mistrzostwo świata ![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
No widzę ,że jednak ktoś jeszcze chce tu widzieć moje gwiazdy. Ostatnio robiłam reinstalkę simów ale christina chyba się zachowała a teraz wam daje zdjęcie Fergie czyli Stacy Ferguson.
Tutaj Fotka Dla Porównania ![]() ![]() A tutaj BONUS! Jedno zdjęcie Reese Witherspoon! ![]() Tutaj Fotka Dla Porównania ![]() Zamieszam na Rapidzie Christine Aguilere. Jak zrobię to zeedytuje. Pozdro! I proszę o ocenki. Fergie do sciagniecia nie dam, bo miałam reinstalke i tylko krysie miałam zapakowaną. Edit_Lil: Jeszcze tylko wsadze Kryśkę na rapida i będzie OK! Ostatnio edytowane przez ▫Lily▫ : 15.02.2006 - 09:28 |
![]() |
#36 |
Reputacja: 10
|
![]()
Myślę, że Fergie jest prawie podobna, tzn. byłaby w pełni podobna, gdybyś dała jej szerszy podbródek. Fergie nie ma takiego wąskiego podbródka, co widać na zdjęciach.
![]() ![]() Jeśli chodzi o Reese Witherspoon to całkiem, całkiem. ![]() ![]() Ogólnie jest dobrze. ![]() Pozdrawiam
#38 |
Guest
|
![]()
Fergie podobna, nawet bardzo. Z Reese Witherspoon moze troche gorzej. Ma jakąs twarz dziwną
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Hmmm... Najbardziej podobna do siebie to jest christina, ale Fergie i Paris jej nieustępują. Reszta jest trochę gorsza, ale da się doszukać podobieństwa. Pozdrawiam. Orzech, którego od spania bolą plecy :/
|
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
no znalazłam bratnią dusze!!<<Lil>>Nie wiedzialam że jesteś fanką Fergie a daj ją do ściągnięcia plase
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|