![]() |
#31 |
Guest
|
![]()
Domek bardzo ładny,ale mam kilka ,,ale":
-ten prysznic w łazience na dole trochę mi nie pasuje (taki jakiś... hmm... no po prostu mi nie pasuje ![]() -szlafrok w łazience na dole też mi nie pasuje (jakby ktoś go wyciął z innej gry) -przed domkiem trochę za dużo palm,ale tylko TROCHĘ ![]() -dach mi się nie podoba... brakuje dachówek i tak wygląda jakby go ktoś w całości położył ![]() ale ogólnie ŚLICZNY DOM!!!!! Podoba mi się bardzo, oprócz tych pare ,,ale". No pozdro dla Ciebie i życzę budowania jeszcze wspanialszych domów (chociaż nie wiem,czy Ci się to uda,ten i tak jest już wspaniały ![]() ![]() Daję 9/10 PS:Łóżko w sypialni jest wspaniałe.Sama kiedyś miałam takie w sims 1 ![]() |
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Piekny! 10/10 przeslesz mi go blagam
[email protected] |
![]() |
#33 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeśli byś przedstawiła mi ten dom w Ts2 oceniłabym go tak samo-10/10
gratuluję domku
![]() |
#34 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#35 |
Reputacja: 10
|
![]()
Domek jest super,podobają mi się dodatki
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Super domek, podoba nie się daje ci 10/10!!!Isuper dodatki!!!
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Kolory mi torszkę nie pasują...Ogólnie nie za bardzo mi się podoba. swietne dodatki w szczególności roslinki...6,5/10
|
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Baaaaaardzo ładny
![]() ![]() ![]() PS podaj strone skąd masz dodatki bo są super. Ostatnio edytowane przez Eámanë : 30.01.2007 - 20:02 |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Dom przedstawiany był już rok temu, a użytkownicza, która go zamieściła już raczej na forum nie zagląda.
|
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
BŁagam Pomocy Napiszcie ZkĄd (z Jakich Stron ) Macie Te Fajowskie Przedmioty Farby I PodŁogi....bŁagammmm.......
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|