![]() |
#31 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
|
![]() |
#32 |
Reputacja: 15
|
![]()
Mi przyniósł dywanik łazienkowy
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
YeAh wczoraj grałam sobie moim wampirkiem Liliana Przyjemniak i zaprosilam na randkę innego wampira i mieli ze sobą randkę marzeń. Najpierw moja simka dostała bukiet róż a po paru godzinach dostała kuchenke ^^
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Heh u mnie nic oprocz kwiatow nie przynosza, a jak jakis podarunek to tez rosliny(tyle ze w doniczce). NŻ mam juz dlugo ale jeszcze nie spotkalam sie z niczym innym niz kwiaty
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
ale fajnie..........
mi przynoszą: po super randce-bukiet kwiatów po świetnej-kwiat po takiej sobie-nic po koszmarnej-łajnobombę ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Ja mam NŻ dopiero od piątku i jak narazie to dostałem tylko bukiet kwiatów z wierszykiem i liścik wypryskany perfumami (unosiła się z niego różowa para
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Moja Simka-nastolatka (Alina) umówiła się dwa razy na randkę z takim jednym Simem (dokładnie z Arnoldem Melodyjką). Za pierwszym razem Sim przyniósł Alinie rzeźbę za ok. 3500 $ , a za drugim razem wazę za 4 000 $
![]() ![]() P.S. No i oczywiście Simek przyniósł też mojej Simce bukiet róż ![]() Ostatnio edytowane przez *ania500* : 08.02.2006 - 21:25 |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Mi po takich randkach marzeń przynoszą tylko bukiety róż i swoje zdjęcia. Myślę, że te prezenty zależą od danych aspiracji Simów.
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |