![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
to chyba fryz z http://www.peggysims2.net/english/hair/hair17.html
|
![]() |
#33 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tak, to jest ta z PeggiSims.
![]() W środę ściągają mi gips. Jeśli nie założą mi nowego to może pod koniec tego tygodnia dodam nowe ubranka i simki. ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Ok.To teraz ja
![]() Simki: Amber:Troszeczkę wąskie usteczka ale jest OK ![]() Natalie:Śliczna\!Tylko troszeczkę pulchniutka na twarzy ![]() Nicky:Fajna nawet ![]() Katie:Ten makijaż jest taki sweet! ![]() Kelly:Słodka! ![]() Jennifer:Fajna ![]() Amy:6/10 Fajna minka:-) Ciuszki: Żółta róża:5,9/10ta różyczk troszeczkę nie pasuje ![]() Różowa "kiecka"-Mogłaś ją troszeczkę wurozmaicić(chyba źle napisałam);-)5/10 Komplecik z House'a-9,8/10 Super!:-] Kolejny komplecik z House'a-5,9/10 Niom.. |}i{| -(nie udany motylek ![]() Sportowa zielona sukienka-9,8/10Supcio! ![]() Cekinowo-czarny komplecik karnawałowy-nie wyświetla mi się ... ;( Następny komplet z House'a-6,9/10Jest oki ![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Pogratulować! Bardzo ładne simki i ubranka śliczne teksturki! oczywiście 10/10
|
![]() |
#36 | |
|
![]() Cytat:
![]() Spróbuje zrobić nowe konto i jeszcze raz dodać zdjęcie. |
|
![]() |
![]() |
#37 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() PozdroFFFioNNNka od Mely!:* |
|
![]() |
#38 |
|
![]() Wczoraj zrobiłam nowe ubranko na konkurs więc zamieszczę je i tutaj. Pink (z przodu) ![]() (z tyłu) ![]() (głosujcie na mnie ![]() Ostatnio edytowane przez Nesy : 27.03.2006 - 12:40 |
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]() Emily
![]() Suknia ślubna (z przodu) ![]() (z tyłu) ![]() Ostatnio edytowane przez Nesy : 27.03.2006 - 12:40 |
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]()
Ubranko jest po prostu super, ładnie wykonane, samo w sobie dość skromne, świetnie komponuje sie z kwiatkiem we włosach i naszyjnikiem.
Bardzo podoba mi się też, jak przedstawiasz wszystko na zdjęciach, np. te wszystkie rośliny w tle. ![]() A Simka?... Ma "coś" w sobie, nie jest podobna do Twoich poprzednich i za to duży plus, natomiast sama twarz nie jest do końca w moim guście... A może nawet jest, ale ten kok sprawia, że nie wygląda bardzo ładnie (jak dla mnie, bo nie lubię zbytnio koków u Simek). Ale do ślubnej kreacji jak najbardziej pasuje. ![]() Pozdrawiam
|
|