![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
SiemX u mnie bella pojawiła sie koło domu mojej rodzinki jakby nigdy nic, ot tak sobie XD Niewiem jeszcze czy u mnie mapowiązanie z Ćwirami ale zobacze X D
Fotka: ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Ana01 : 24.04.2006 - 18:51 |
![]() |
![]() |
#33 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ana01 wątpie żeby było jakieś powiązanie z ćwirami ;p
zobacz tu http://www.springhole.net/bella/pvbella.htm Bella z Miłowa i Bella z Dziwnowa mają wiele różnic, więc to nie jest ta sama osoba ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Wiem widziałam już to,ale ktoś mówił tu że jego Bella ma ale ok niektórzy mają bujną wyobraźnie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Na pewno nie ma, chyba, że kombinował z simpe. 2 Belle różnią się nie tylko wyglądem, ale i umiejętnosciami, charakterem i zainteresowaniami. To sa praktycznie 2 rożne osoby a Bella z Dziwnowa nie ma nikogo w drzewie genealogicznym, ponieważ jest niezalenie utworzonym simem
|
![]() |
![]() |
#36 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Gdzieś czytałam że ta Bella z Dziwnowa jest nieprawdziwa. Tą Miłowską Bellę można przywrócić wieloma sposobami. |
|
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Już to pisałam w kilku tematach. bella z Dziwnowa jest sztuczna. Różni się od tej z Miłowa wieloma szczegółąmi.
|
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
A czy ktos moze mi wymienic te sposoby?Bardzo prosze ;( Potrzebna mi Bella
![]() ![]() Nieskapnieta ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |||
Guest
|
![]() Cytat:
1. Wpisujesz boolprop testingcheatsenabled true. 2. Klikasz myszką z wciśniętym lewym shiftem na obojętnie jakiego sima. 3. Wybierasz spawn, a potem tombstone of L and D. 4. Gdy pojawi ci się nagrobek, to już bez shifta klikasz na niego i wybierasz jakoś hmmm... add to family member. (chyba dobrze xD) 5. Wybierasz z tamtąd imie Bella. ![]() UWAGA: Ja miałem niekiedy tak, że jak ją wziąłem boolpropem, to kiedys pisalo tak: Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Damiano : 11.07.2006 - 09:01 |
|||
![]() |
![]() |
#40 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Sorry, że post pod postem. ![]() |
|
![]() |