![]() |
#31 |
Guest
|
![]()
Żaden domek z WB nie ruszy pod NŻ, tak samo nic z NS nie ruszy pod podstawowa gra.
Każdy dodatek wprowadza zmiany w sposobie zapisaywania parceli, neistety, przez co staja sie one niekompatybilne, wiec nawet gdyby usunac przedmioty z danego nowego dodatku to i tak nic nie da =) A domek śliczny, już ściągnąłem prawda ale ten ;-) Nie mam go w skrzyni z domkami, mimo, że dodatki z paczki mam ;-) ale .. cóż ;] |
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Dom nawe nawet, ale widać że ma w swobie dużo dodatków. A przecież nie sztuka zrobić śliczny dom z masą dodatków z Internetu. Pokój chłopczyka nawet ładny, bo jest jasny. Za to reszta domu ciemna jak w grobie. Pokój dziewczynki nie jest zbyt starannie umeblowany, praktycznie nic do siebie nie pasuje. Ale reszta ujdzie. Daję Ci 6,5/10
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Mnie tez sie bardzo podoba! Daje Ci 9.4/10, :*
|
![]() |
#34 | |
Guest
|
![]() Cytat:
I wkurza mnie gadanie typu 'zbudować dom z dodatkami jest łatwo' albo 'jak nie umiesz zrobić domu clean to nie umiesz budować' --' |
|
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
bez żadnego wstępu, przechodzę do rzeczy:
bryła mi się nie podoba. nawet gdy próbuje zapomnieć, że nienawidzę szklanych domków to i tak mi się nie podoba. ogród też średni wnętrze - dużo lepiej. urzekłaś mnie tymi brązami...tylko pokoje dzieciaków trochę nie wyszły. a tak to mmm....ćlicnie ocenka będzie z...8/10 |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Dom jest super, ale może dodasz ogródek?
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
WSPANIALY!Uwielbiam takie domy!Wszystko fajnie dopasowane,zgrane sama chcialabym miec taki dom dla siebie..heheh
Mam pytanie czy będzie działał w dodatku Sims Biznes? |
![]() |
#38 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Świetny dom (uwielbiam połączenie drewna z nowoczesnością-stwarza fajny klimat)
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Dziękuję za wszystkie Wasze komentarze.
Dom powinien ruszyc pod WB ponieważ ja też posiadam ten dodatek (jak i pozostałe ![]() Kilka osób zasugerowało żebym dorobiła ogrod. Wydaje mi się że dom wiele by stracił gdyby go silnie obłożyć drzewkami i kwiatuszkami. Nawet trochę więcej żywopłotu psuje w nim klimat (wiem bo próbowałam ![]() ![]() ![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|