![]() |
#31 |
Guest
|
![]()
+
* bryła domku, po prostu śliczna. * kwietniki w ogrodzie * kącik telewizyjny w salonie, chociaż trochę za mało miejsc do siedzenia * sypialnia * pokój rekreacyjny - * garaż wygląda trochę jak buda dla psa * kwiaty na podjeździe * korytarz (to się nazywa wiatrołap) * przedpokój - za ciemne meble, jak dla mnie * kominek * kuchnia i jadalnia * czarny regał w sypialni * czarne fotele w pokoju rekreacyjnym * rozlazły ogród No. Tak mniej więcej 7/10. |
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Miodzio domek! Nic dodać nic ująć. Chociaż ja bym nie sadziła kwiatków tam jak stoi samochód w tym środkowym pasie
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny. Widać, że nad nim popracowałaś/ popracowałeś. Moje oceny to:
z zewnątrz 9,5/10 z wewnątrz 9,5/10 Ocena ogólna: 19/20 Fantastyczny domek ![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
mimo, że nie lubię nowoczesnego stylu, ten domek szalenie mi sie podoba. Jest dopieszczony w każdym szczególe. Jedyny minus to ten garaż - taki troche nijaki. A największy plus jest taki, że idealnie trzymasz się raz obranego stylu! Przez co całość jest bardzo spójna
![]() Ładny z zewnątrz, wewnątrz (ja też chce takie dodatki!! skad je masz??), ogródeczek super, zwłaszcza podjazd dla autka - zaraz zamierzam ten pomysł skopiować ![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
ladny dom tylko brzydko meble w kuchni ustawilas......... przez to okno jest ona taka jakas koslawa
![]() ale daje ci plusa za ladna jadalnie i w miare sypialnie 7-/10 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|