|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Naprawdę, chyba nie doczekamy się odcinka... wkurza mnie takie coś... zaczyna i nie ma zamiaru kończyć... mogła wcale nie pisać... |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A autorkę FS proszę o "danie znaku życia"...Przyznaj się, że nie chce Ci się wkładać więcej pracy w ten wstęp...? Każda prawda jest dobra, ale takiego znikania bez słowa, nie toleruję... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Hmm... Jak narazie nie moge nic powiedzieć. Zdjęcia mogą być, ale nie są świetne. Przydały by się ładniejsze dymki
![]() ![]() Pozdrawiam i mam nadzieję, że wszystko będzie OK. :* |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
To fotostory ma klase. Nie wiem jak wam, ale mi się bardzo, ale to bardzo podobało.
Chociaż to tylko wstep, juz moge powiedziec ze ta dziewczyna talent ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Szkoda ze odcinka juz nie będzie chyba ze te fs mialo byc dane dopiero po 2 latach hehe!A tak nawiasem to jak umiesic tu moje fs!?Jesli mi powiecie to już zaniedlugo rusza nowe fs i przewiduje z 20 odcinków a nie tylko przedstawienie postacii!
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
'misti12', fotostory tworzy się tak samo jak nowe tematy lub posty ze zdjęciami. Wpisujesz tekst i wklejasz zdjęcia na przykład przez ImageShack, kopiujesz link(pierwszy) i wklejasz je do swojego posta. Mam nadzieję, ze pomogłam
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Też prowadze fotostory i wczoraj napisałam juą trzeci odcinek, a moje fs nie są takie krótkie i też przewiduje ok 20 długich odcinków!Misti12:Jak będziesz pisać fs i skończysz pisać pierwszy odcinek czy tam wstęp to wciśnij to drugie wyślij odpowiedzi tą pod dodatkowymi opcjami, bo takto ci się nie wyśle.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Może nie odświerzajcie tego fs!Wtedy temat zamkną!
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|