![]() |
#32 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Naprawdę, chyba nie doczekamy się odcinka... wkurza mnie takie coś... zaczyna i nie ma zamiaru kończyć... mogła wcale nie pisać... |
|
![]() |
![]() |
#33 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#34 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A autorkę FS proszę o "danie znaku życia"...Przyznaj się, że nie chce Ci się wkładać więcej pracy w ten wstęp...? Każda prawda jest dobra, ale takiego znikania bez słowa, nie toleruję... |
|
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Hmm... Jak narazie nie moge nic powiedzieć. Zdjęcia mogą być, ale nie są świetne. Przydały by się ładniejsze dymki
![]() ![]() Pozdrawiam i mam nadzieję, że wszystko będzie OK. :* |
![]() |
![]() |
#36 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Nie ma sensu już odświeżać tematu... spójrz na datę. Autorka od tamtej pory nie daje znaku życia, więc raczej odcinka nie ujrzymy. A szkoda.
Pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
#37 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
To fotostory ma klase. Nie wiem jak wam, ale mi się bardzo, ale to bardzo podobało.
Chociaż to tylko wstep, juz moge powiedziec ze ta dziewczyna talent ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Szkoda ze odcinka juz nie będzie chyba ze te fs mialo byc dane dopiero po 2 latach hehe!A tak nawiasem to jak umiesic tu moje fs!?Jesli mi powiecie to już zaniedlugo rusza nowe fs i przewiduje z 20 odcinków a nie tylko przedstawienie postacii!
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
'misti12', fotostory tworzy się tak samo jak nowe tematy lub posty ze zdjęciami. Wpisujesz tekst i wklejasz zdjęcia na przykład przez ImageShack, kopiujesz link(pierwszy) i wklejasz je do swojego posta. Mam nadzieję, ze pomogłam
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|