|  09.07.2007, 17:32 | #32 | |
| Guest 

|  Odp: Fotostory: " Ja?! " Cytat: 
 Naprawdę, chyba nie doczekamy się odcinka... wkurza mnie takie coś... zaczyna i nie ma zamiaru kończyć... mogła wcale nie pisać... | |
|   | 
|  09.07.2007, 18:23 | #33 | |
| Guest 

| |
|   | 
|  09.07.2007, 19:45 | #34 | |
| Guest 

A autorkę FS proszę o "danie znaku życia"...Przyznaj się, że nie chce Ci się wkładać więcej pracy w ten wstęp...? Każda prawda jest dobra, ale takiego znikania bez słowa, nie toleruję... | |
|   | 
|  09.07.2007, 20:27 | #35 | 
| Guest 

|  Odp: Fotostory: " Ja?! " 

Hmm... Jak narazie nie moge nic powiedzieć. Zdjęcia mogą być, ale nie są świetne. Przydały by się ładniejsze dymki    . Ale co ja moge wiedzieć, jak moje  FS, musiałam "zamknąć" po pierwszym odcinku, bo nie miałam możliwości pisania. Ocenie pod drugim odcinku. Jeśli autorka go napisze  Pozdrawiam i mam nadzieję, że wszystko będzie OK. :* | 
|   | 
|  09.07.2007, 22:31 | #36 | |
| Guest 

Nie ma sensu już odświeżać tematu... spójrz na datę. Autorka od tamtej pory nie daje znaku życia, więc raczej odcinka nie ujrzymy. A szkoda. Pozdrawiam  | |
|   | 
|  09.07.2007, 22:49 | #37 | |
| Guest 

i po co kłamać :wacko: | |
|   | 
|  10.07.2007, 19:51 | #38 | 
| Guest 

To fotostory ma klase. Nie wiem jak wam, ale mi się bardzo, ale to bardzo podobało. Chociaż to tylko wstep, juz moge powiedziec ze ta dziewczyna talent     | 
|   | 
|  11.07.2007, 09:22 | #39 | 
| Guest 

Szkoda ze odcinka juz nie będzie chyba ze te fs mialo byc dane dopiero po 2 latach hehe!A tak nawiasem  to jak umiesic tu moje fs!?Jesli mi powiecie to już zaniedlugo rusza nowe fs i przewiduje z 20 odcinków a nie tylko przedstawienie postacii!   | 
|   | 
|  11.07.2007, 10:05 | #40 | 
| Guest 

'misti12', fotostory tworzy się tak samo jak nowe tematy lub posty ze zdjęciami. Wpisujesz tekst i wklejasz zdjęcia na przykład przez ImageShack, kopiujesz link(pierwszy) i wklejasz je do swojego posta. Mam nadzieję, ze pomogłam    | 
|   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| 
 | 
 |