|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak podoba wam się mój komiks? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
13 | 52.00% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
8 | 32.00% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
2 | 8.00% |
2 gwiazdki - Zgroza |
1 | 4.00% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
1 | 4.00% |
Głosujących: 25. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#31 |
Reputacja: 12
|
![]()
Bardzo fajny odcinek. :]
I ogólnie podoba mi się komiks. Czytam go dopiero od niedawna, ale jest bardzo fajny. I mam uwagę, dwa zdjęcia się nie otwierają, nie wiem, może tylko mi... edit. Sory, już działa. ^^' |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Co tu dużo pisać, kolejna część odcinka 7go, tak jak obiecałam. Mam nadzieję, ze wam sie spodoba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, ze wam sie podobało, a jeszcze większą, że macie jeszcze więcej pytań co do fabuły. Następne odcinki będą "nieco inne" więc strzeszcie się, bo wiele sie wyjaśni: / |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
To jest suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeer!!!!!!!!! !!!!!!!Najlepszy komiks pod słońcem
PS. Niech Didi i Bun będą razem!! |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
O dzięki. Miło mi że komuś się aż tak podoba mój komiks
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
AlexS@ndra
nie zrozumiałam tego odcinku. Czy chodziło o to że DiDi się to wszystko śniło??? Czy jak??? Pozdro |
![]() |
![]() |
#36 | |
Guest
|
![]() Cytat:
To może ja pokrótce streszczę ten odcinek. (Dla tych, którzy nie pamiętają, starsza DiDi opowiada o swoich przygodach, gdy była jeszcze nastolatką i należała do zespołu QBBDi - czyta pamiętnik) Di wyszła (w odcinku 6) bodajrze się przewietrzyć, a tuż za nią "nowy" alias Carlos, który, jak się okazuje w tym odcinku, jest fanatycznym wielbicielem DiDi. Po paru godzinach Quisti zaczyna sie niepokoić i dzwoni na policję, gdyby Di gdzieś wychodziła, co by było dziwne o tej porze, to by zespół zawiadomiła,a tego nie zrobiła. Trzy dni później, Quiss stwierdza, że można poszukać obojga na własną rękę, ple, ple, ple... (klatka 26/27)-> Taki "przeskok" w opowieści starszej DiDi. Wpada ona w poślizg, zaczyna koziołkować, bo jej Jeleń przed samochodem nagle przebiegł! ![]() KONIEC. I nie, to nie był sen ![]() |
|
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
hm... noo... takie przyjemne do poczytania
![]() *rzuca slownikiem synonimow, ktory musiala kupic* POWTORZENIA!!!!!!!!!!!! nienawidze powtorzen, nienawidze >P postaraj sie uzywac wyrazow bliskoznaczych. no. |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
POMOCy jak się stawia obrazki odrazu na (PAPIER)- to na czym piszę
![]() ZA ODPoWIEDZ DZIĘKI ![]() A tak w ogóle twoje opowiadania są świetnie dodaj coś jeszcze ![]() ![]() CZEKAM NA DALSZE POSTĘPY :papa: Ostatnio edytowane przez Tajemnicza : 29.12.2006 - 10:25 |
![]() |
![]() |
#39 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Jeżeli tak, to wystarczy, że wejdziesz na stronkę: http://www.imageshack.us/ tam "zhostingujesz" jakiś wybrany przez ciebie obrazek-zdjęcie (np. z simsów) skopiujesz adres (ja zawsze wygieram ten pierwszy od dołu obok którego jest napis: "Direct link to image". Jak to zrobisz wejdź na forum i jak piszesz jakiegoś posta tudzież odpowiedź na temat to klikasz to co zaznaczyłam na miniaturce i tam wklejasz adres obrazka którego "zhostingowałas" i wuala! ![]() PS. Dla czytelników mojego komiksu. Pewnie nikt nie zauważył tego wcześniej, ale na mojej sygnie są dwie nutki, które można kliknąć ![]() |
|
![]() |
![]() |
#40 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Świetne fotki ![]() A nowy odcinek bardzo mi się podoba i zdjecia nie przeszkadzają 9spodziewałam się gorszej jakości nawey), a bardziej szczegółową ocenę dam jeszcze na SW (żeby się nie powtarzać ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|