|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje simki? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 37.25% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
24 | 47.06% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
2 | 3.92% |
2 gwiazdki - Niezbyt |
1 | 1.96% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
5 | 9.80% |
Głosujących: 51. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#31 |
Reputacja: 14
|
![]()
do Agi_13 - twarze są zrobione z jedynek, a one są ponoć regularne i idealne, więc nie wiem, co Ci nie pasi.
do Polii - polecam te stronki: Helgasims - głównie włosy XMsims - włosy i ubranka Siluettasims - ubranka Lianasims - ubranka Serasims - makijaż i ubranka Helaene - zajedwabisty makijaż Kamikitten - makijaż Peggysims - ubrania i włosy Sims2Fog - ubranka ModTheSims - wszystko, do wyboru, do koloru ![]()
![]() |
#32 |
Reputacja: 13
|
![]()
Emmanuelle 18/20
Emily 20/20 Josephine 20/20 Pozdrawiam PS. A tak wogóle uważam , że simki robisz po prostu boskie ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Guest
|
![]() Cytat:
PS. Krytykę trzeba znosić z podniesioną głową! Jak mi ktoś napisał, że moje FS jest "blee", to nie odpowiedziałam mu "spróbuj zrobić lepsze" albo "sam jesteś blee" xD Jak już coś robisz, to licz się z tym, że nie każdemu się będzie podobało. Pozdro! ^^ Ostatnio edytowane przez 13_aga_13 : 19.03.2007 - 17:19 |
|
![]() |
#34 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() A tak pozatym, to ja wiem, że nie wszystkim się bedzie podobac, ale to troche dziwne, bo z reguły "jedynkowe" kształty sie podobaja ![]() ![]()
flesh covers the bone and the flesh searches for more than flesh http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431 Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo ![]() Ostatnio edytowane przez marandile : 19.03.2007 - 18:00 |
|
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Nie chcę nic nikomu narzucać, ale podobne skiny widziałam na stronach internetowych... Więc na razie ich nie będę oceniać
|
![]() |
#36 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Oto moja ocena
![]() Emmanuelle 10/10-jak dla mnie jest śliczna Emily 9/10-simka ładna, ale fryzury z odkrytym czołem nie za bardzo mi się podobają Josephine 7/10-ładna, ale jest trochę...dziwna |
![]() |
#38 |
|
![]()
flesh covers the bone and the flesh searches for more than flesh http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431 Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo ![]() Ostatnio edytowane przez marandile : 25.03.2007 - 12:10 |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Nom fajnie, że zrobiłaś nowe simki
![]() -Adelaide: Podobna, do którejś z poprzednich, ale nie pamiętam imienia, a szczerze mówiąc nie chce mi sie sprawdzać ![]() ![]() ![]() EDIT: Zapomniałam dodać, że ta też ma cudne usta (kolor) ![]() - Joanne: Jest śliczna, żadnych zastrzeżeń ![]() - Cassidy: Śliczna, ale moim zdaniem za ciemne włosy, ale to malutki minus, bo włosy pasują, ale osobiście dałabym jaśniejszy kolorek ![]() ![]() Mam jedno zastrzeżenie co do simek, powinnaś pobawić się troche ich twarzami, bo są bardzo podobne. A zapomniałabym xD Jak ty to robisz, że twoje simki mają taką świetlistą cere? Bo moje mają całą matową i nie za fajnie to wygląda :/ |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Jak zwykle Twoje simki są śliczne
Adelaide- 10/10- po prostu piękna Joanne- 9,5/10-te lekko wysunięte policzki wyglądają trochę dziwnie, ale reszta jest świetna Cassidy- 10/10-wydaje mi się, ze ta jest najładniejsza Ostatnio edytowane przez innka1 : 25.03.2007 - 13:25 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|