|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
poza tym zastrzezone bylo juz w cpr, ze zmiany pogody beda odpowiednie do danego otoczenia, czyli ze na pustyni snieg nie bedzie padal. przypuszczam, ze tak samo bedzie z tropikalna wyspa
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
W grze TS2
![]() Orientalny urok Simowie będą mogli pojechać na wakacje do Azji, zwanej Dalekim Wschodem. Zamieszkując w chińskim kurorcie, będą mogły poznać uroki Chin. Simy będą miały okazję zobaczyć Chińczyków, zjeść chińskie potrawy i stworzyć własny Ogródek Zen. Lenistwo w luksusie Simy zmęczone wszelkimi podróżami mogą odpocząć w luksusowym i drogim resorcie, koło plaży. Tym razem nasi Simowie będą mogli przesiadywać w luksusowym resorcie, jeździć na wycieczki np. łodzią z przeszklonym dnem, a także... kąpać się w morzu i opalać na słonecznej, pięknej plaży. Górski potok Simy poszukujące nieprawdopodobnych i niepezbiecznych przygód mają teraz okazję na przejażdżkę w góry. Mieszkając w namiotach poznają uroki natury, a także jej nieuroki. Simy poszukujące jedzenia są naprawdę zdesperowani, chyba, że zabrali prowiant! Hotele i wycieczki Do wyboru w każdej okolicy (Chiny, plaża, góry) będzie do wyboru kilka miejsc zamieszkania. Bogatsi simowie będą mogli zamieszkać w resortach, biedniejsi w hotelach, a ci najbiedniejszi np. w namiotach lub drewnianych domkach. Będzie także możliwość wybudowania własnego miejsca zamieszkania! Simy będą mogły przywozić pamiątki. I te kupione w miejscowych sklepikach, i te zebrane w czasie podróży. Za zebrane muszelki, simy będą mogły zarobić pieniądze! Nowości w grze * Morze i plaża. Simy będą mogły kąpać się w wodzie i opalać na plaży. Będzie także ratownik. *Możliwość budowy domków nad samym morzem! *Budowanie zamków z piasku. *Kiedy simy zechcą wybrać się na wakacje pojawi się opcja: na ile dni i z kim chcą pojechać na wakacje. *Będzie podobno WIELKA STOPA. *Pojawią się statki, statki pirackie i piraci (i ich duchy). *Będzie można nauczyć się sztuki masażu i Tai Chi. *Będzie można wybrać się także na wakacyjne wycieczki np. podróż łodzią ze szklanym dnem. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() :laugh: |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czy ten dodatek bedzie tak super jak oczekujemy.
"There is no hotel business" - "nie bedzie mozna otworzyc biznesu hotelowego". A szkoda, bo na tym glownie mi zalezalo. |
![]() |
![]() |
#7 | |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
ja marze o tym zeby w hotelach mogły nocowac nbie tylko moje simy którymi kieruje ale takze zeby inne simy takie stworzone nie przez nas tylko maxisa ale te co nie mozna nimi kierowac.wiecie co mam na mysli?i zeby tez było tak ze inna moja rodzinka co chce byc w tym samym hotelu mogli tez tam isc i sie spotykac z inna rodzinka ta co juz jest w hotelu(ta moja) :smirk: marzenie które nie spełniło mi sie w jedynce wakacjach.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
kaja13 . Fajne marzenie ale ... wydaje mi się że nie będzie czegoś takiego. Jedna rodzinka i wystarczy.
|
![]() |
![]() |
#10 | ||
Reputacja: 10
|
![]()
Oto nowe screeny
![]() ![]() ![]() ![]() A tutaj macie galerię wszystkich zdjęć The Sims 2: Podróże ---> http://www.simy.pl/index.php?dzial=podroze_galeria Cytat:
Oficjalny zwiastun -> http://www.desims2.nl/downloads/movi...2pV12dutLO.mov Nowe informacje: Cytat:
Źródło: www.simy.pl To jak na razie wszystkie nowe informacje, które znalazłam na stronie simy.pl ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|