Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.06.2007, 08:14   #31
Kalerisha
Guest

Domyślnie

Fajny tylko troche za ostre teksty.
Nie moge doczekać się 5 odcinka
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.06.2007, 09:25   #32
..::Nefretka::..
Guest

Domyślnie

Super fotostory! Strasznie mi się podoba. Chociaż teksty odrobinę za ostre.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.06.2007, 11:29   #33
zastepca
Guest

Domyślnie

Piszę jeszcze jeden komentarz żebyś dał ocinek. Zgadzam się z poprzednikami.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.06.2007, 11:40   #34
Oazis
Admin Emeryt

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał Alia
Nowe Zasady w Fotostory.

Ponieważ nie wszyscy piszący w tym dziale zachowują ostatnio elementarne zasady kultury, wprowadzamy niezbędne obostrzenia regulaminu.

1. Bezwzględnie zabrania się bezsensownych, nic nie wnoszących komentarzy(...)

Nie wiesz co napisać! Nie pisz! Obecnie za komentarz będziemy uznawać 3 sensowne zdania, złożone z minimum 20 słów. Przecinki, spacje, słowa dźwiękonaśladowcze i zaimki nie są uznawane za słowa.
Uprzejmie proszę o przestrzeganie regulaminu bo stanę się konsekwentna
Oazis jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.06.2007, 11:48   #35
_czarna_mamba_
Guest

Domyślnie

- Szatanie Zła, proszę cię, niech dusza tej oto dziewczyny trafi do piekła i pali się żywcem! – Czarny Ziom odprawiał czarną mszę.

Liliana już nie żyła.
Tymczasem w domu Przyjemniaków trwały dalsze poszukiwania zaginionej Liliany. Marysia złożyła zaginięcie córki na policji. Została zapewniona, iż córka na pewno się odnajdzie. Policja natychmiastowo wszczęła poszukiwania nastolatki.
Andżela, choć stosunki jej i siotry nie była najlepsze to tęskniła za Lilą. Brakowało jej tych kłótni i sprzeczek, kradzieży superciuchów i kosmetyków. Andżelika zagłębiając się we wspomnieniach, przypomniała sobie o niejakim SGZ.
- „Co to do licha znaczyło!?” – myślała Andżi – „SGZ…SGZ… Hmmm… <<Zapiszę się go SGZ i wreszcie nie będę musiała tu z tobą mieszkać!>>” – wspominała Andżela – „Co znaczy SGZ?!”.
Dziewczyna pomyślała, że „wskoczy na neta” i sprawdzi, czy w Internecie istnieją skróty typu SGZ. Włączyła więc komputer i wpisała „SGZ”. Przejrzała trzynaście stron i nic – to SGZ – Suknie Garnitury Zigzona, to SGZ – firma produkująca filiżanki, aż do SGZ – SuperGips Zone. Jednak to nie zniechęciło Andżeliki do szukania SGZ. W końcu trafiła na stronę zatytułowaną „Witaj w krainie krwi i bólu”. Nie przepadała za takowymi tytułami, ale musiała zrobić wyjątek – chodziło przecież o jej siostrę. Zaczęła więc czytać stronę i zauważyła wyodrębnione miejsce o nazwie „O mnie”.
- „Imię: takie na L, Nazwisko: po ojcu, Wiek: 15, Zainteresowania: Satanizm, wampiryzm, rock i wszystko związane z kolorem czerni, Ulubione zajęcie: dręczenie siorki i słuchanie czarnych mszy, Po co ten blog: bo kocham SGZ – Satanistyczną Grupę Zła” – czytała Andżela – „Niech to nie będzie to o czym myślę!” – myślała Andżela. Andżela przeszła do czytania notatek na blogu.

- „Nawet mnie nie będą szukać i tak mnie nienawidzą” – ten tekst Andżi przeczytała po kilka razy – „Muszę jak najszybciej pokazać to mamie!” – pomyślała
- Mamo! Mamo! – Andżelika zbiegała ze schodów krzycząc
- Słucham Andżeliko?
- Mam trop! Poszukajmy jej w SGZ!
- Ale o co ci chodzi kochanie?
- Chodź to ci pokażę!
Andżela zaprowadziła mamę do swojego pokoju. Wyświetliła bloga Liliany.
- Czy to naprawdę jej? Skąd mamy pewność? – spytała mama
- To jej styl pisania i nawet przedstawia siebie… SGZ to Satanistyczna Grupa Zła. Lila pisze, że jest ona w Miłowie. Niestety nie mogę znaleźć adresu…
- Liliana pisze, że ma adres. Może gdzieś w szufladzie? Ty szukaj w tej córeczko, a ja tutaj. Może coś znajdziemy! A poza tym, to zaraz zadzwonię na policję i powiem, że coś znalazłyśmy!
Tak panie Przyjemniak zabrały się do przeszukania pokoju Liliany. Niestety nic nie mogły znaleźć.
A w tym czasie Czarny Ziom i reszta SGZ starali się wyrzucić ciało zmarłej Liliany.
- Gdzie ją do cholery wywalić?! – krzyczał Czarny Ziom – No powiedzcie mi!

- Czarny Ziomie dziś o północy wywieziemy ją do stawu i tam ją wrzucimy. – zaproponował Cnotka.
- Ok, ale żeby nikt nic nie widział! Jej rodzina ją pewnie szuka!
- A ta laska mieszka w Miłowie! – dodała Picza
- Wiem i tego się boję.
- A gdzie ten staw? – spytała Omega
- Koło takiego biednego domu… Mieszka tam matka z dwójką dzieci, ale nie pamiętam jak się nazywają. – odpowiedział Czarny Ziom
- To ta, o której było tak głośno w dwutysięcznym roku? Co jej mąż miał wypadek na basenie? – spytał Cnotka
- Taaa! Właśnie ta! Niedaleko jej domu jest taki duży staw, tam utopimy tą szmatę.
I nadeszła dwunasta w nocy. Cała paczka SGZ podążyła w kierunku dużego stawu. Szli bardzo długo, przestraszeni, czy nie złapie ich policja.
- Czy teraz nie ma jakiegoś nocnego patrolu? – pytała Banana
- Nie wiem, nie mam pojęcia, ale niech Szatan ma nas w swojej opiece. – odpowiedział Czarny Ziom.
Policja, szukająca Liliany została powiadomiona o jej blogu. Wiedzieli, że najpierw należy szukać dziewczyny w Miłowie – bo być może tam będzie, w SGZ, skoro chciała się do niej zapisać.
Członkowie SGZ idąc do stawu, usłyszeli pewne rozmowy i szelesty. Z daleka widać było również światła latarek.

- Co to jest?! – spytał przestraszony Czarny Ziom.
SGZ powoli posuwała się do przodu.
- Niestety tu nic nie ma. Szkoda, że ta kobieta nie podała nam adresu tej grupy. – mówił ktoś
- Może ta grupa mieści się pod ziemią? Sataniści mają różne pomysły, byśmy tylko my – policjanci nie mogli jej odnaleźć.
- Być może, poszukajmy jeszcze.
- Ta kobieta z domku mówi, że w pobliżu jej domu nie ma żadnej SGZ. Poszukajmy dalej. – odezwał się kolejny obcy głos.
Czarny Ziom przeraził się.
- I co teraz? Do cholery, spier******!

- A co z tym ciałem?! – spytał przestraszony Cnotka
- Bierzemy ze sobą!!! Spier******! Ale starajcie się w miarę cicho!
- No to gdzie ją teraz wyrzucimy?! – spytała Banana
- Nie wiem, naprawdę nie wiem! Ale teraz to już na pewno nie tutaj! Już jej szukają! Już psy węszą wszędzie! Musimy wyjechać! Wynosimy się stąd! – mówił przerażony Czarny Ziom.
Policjanci nadal przeszukiwali ziemię. Wodzili starannie latarkami, nawet psy przeszukiwały teren. Niestety niczego nie znaleźli. Zadzwonili z informacją do Marysi.
- Słucham? – spytała kobieta
- Pani Mario, niestety nic na razie nie znaleźliśmy. – powiedziała uprzejma policjantka
- A ja z moją córką czytamy bloga Liliany i patrzymy, czy może nie podała gdzieś adresu SGZ.
- Teraz rozłączymy się. Każdy pójdzie szukać dziewczyny gdzie indziej. Wysłaliśmy patrole również do innych miast, ale z dużym naciskiem szukamy tutaj. Jeżeli coś będzie wiadomo – zadzwonimy.
- Dobrze, dziękuję bardzo.
- Do widzenia pani Mario.
Nawet w telewizji był nadawany materiał o Lilianie. Daniel oglądał ten materiał od niechcenia. Nawet nie zawołał Marysi.
- Już od dwóch dni poszukiwana jest nastolatka Liliana Przyjemniak – piętnaście lat. Dziewczyna nie daje od siebie znaku życia, wybiegła z domu i do tej pory nie wróciła. Okazało się, że w naszym mieście jest organizacja o nazwie SGZ – Satanistyczna Grupa Zła. Bardzo prawdopodobne jest to, że dziewczyna została tam zaciągnięta przez satanistów, lub uciekła tam z własnej woli. Na jej blogu, czyli internetowym pamiętniku opisuje, iż miała się zapisać do tej grupy. Policja nadal poszukuje dziewczyny i tajemniczej grupy. Prosimy państwa o wszelkie informacje. Oto rysopis dziewczyny: (…). Prosimy dzwonić pod numer (0-19)123-56-90. Każda informacja może pomóc w poszukiwaniu piętnastoletniej Liliany.
- Oby się tylko nie znalazła – zachichotał Daniel.

Ciąg dalszy nastąpi...
===============
Ps. Jestem dziewczyną, zastępco xD
Ps.2. Przepraszam za strasznie ciemne zdjęcia, ale gdybym zrobiła jaśniejsze to nie oddałyby klimatu
Ps.3. Dzięki za wszystkie opinie! :* Cieszę się, że wam sie podoba my FS :*
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.06.2007, 12:34   #36
Alatáriël
Guest

Domyślnie

I'm first! :D
Świetne to FS ;]
Nie moge sie doczekać next part ^^

PS. Coś mnie dzisiaj na english wzięło ; D
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.06.2007, 13:09   #37
olliss
Guest

Domyślnie Świetne

Strasznie to fajne, ale jak dla mnie, to zgadzam się z komentarzami poprzedników, trochę za ostre :/ Z niepierpliwością oczekują kolejnego odcinka, będzzie ciekawie (tak myślę)

Masz talent dziewczyno!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.06.2007, 23:13   #38
Enema Of The State
Guest

Domyślnie

To chyba nie na serio, prawda?
Bo ja ómarłam na śmierć..
Satanistyczna Grupa Zła.. (prawie jak mój Zakon Wieczystej Adoracji Spermy Szatana, może napisze o tym fotostory) Mroczny Ziom... omg... "Szatanie Zła"!
Kobieto!
Jeśli to nie jest na serio to rewelacja!

A jeśli nie to i tak czekam na kontynuacje, bo takich "Szatanów Zuuaaa" nigdy za wiele..
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.06.2007, 14:25   #39
Kasiunia14lat
Guest

Domyślnie

Bardzo mi się podoba, jest inne, i wyróżnia się Oby tak dalej, chciałabym też, aby było troszkę więcej zdjęć i, aby później było coś bardziej związane z tytułem 9/10 to moja ocena po 5 odcinkach ;D Czekam na 6 :*
Pozdrawiam
Kasia
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.06.2007, 14:45   #40
..::Nefretka::..
Guest

Domyślnie

Co za zmartwiony ojcie Niezła telenowela Hmmm... osobiście nigdy nie grałam Przyjemniakami, ale po tym fotostory chyba zacznę (o ile jeszcze istnieją) .... Czekam na kolejny odcinek ...
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania