![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Super fotostory! Strasznie mi się podoba. Chociaż teksty odrobinę za ostre.
|
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Piszę jeszcze jeden komentarz żebyś dał ocinek. Zgadzam się z poprzednikami.
|
![]() |
![]() |
#34 | |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]()
Note 8 - Trochę o 1 LISTOPADA - "Gdzieś za Jasną Górą" - pamiętnik tak jakby - teraz na blogu ! DZIEWICE REUNITED-nadchodziMY (grupka, która jest zacofana, świętoszkowata i odstaje od normy x) Fabryka dziwadeł czyli moje twory - Aktualizacja 10.01 Gryzmołki Zdziczałego Admina - Komiks Bez Zupełnego Sensu - Aktualizacja 14.06 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
- Szatanie Zła, proszę cię, niech dusza tej oto dziewczyny trafi do piekła i pali się żywcem! – Czarny Ziom odprawiał czarną mszę.
![]() Liliana już nie żyła. Tymczasem w domu Przyjemniaków trwały dalsze poszukiwania zaginionej Liliany. Marysia złożyła zaginięcie córki na policji. Została zapewniona, iż córka na pewno się odnajdzie. Policja natychmiastowo wszczęła poszukiwania nastolatki. Andżela, choć stosunki jej i siotry nie była najlepsze to tęskniła za Lilą. Brakowało jej tych kłótni i sprzeczek, kradzieży superciuchów i kosmetyków. Andżelika zagłębiając się we wspomnieniach, przypomniała sobie o niejakim SGZ. - „Co to do licha znaczyło!?” – myślała Andżi – „SGZ…SGZ… Hmmm… <<Zapiszę się go SGZ i wreszcie nie będę musiała tu z tobą mieszkać!>>” – wspominała Andżela – „Co znaczy SGZ?!”. Dziewczyna pomyślała, że „wskoczy na neta” i sprawdzi, czy w Internecie istnieją skróty typu SGZ. Włączyła więc komputer i wpisała „SGZ”. Przejrzała trzynaście stron i nic – to SGZ – Suknie Garnitury Zigzona, to SGZ – firma produkująca filiżanki, aż do SGZ – SuperGips Zone. Jednak to nie zniechęciło Andżeliki do szukania SGZ. W końcu trafiła na stronę zatytułowaną „Witaj w krainie krwi i bólu”. Nie przepadała za takowymi tytułami, ale musiała zrobić wyjątek – chodziło przecież o jej siostrę. Zaczęła więc czytać stronę i zauważyła wyodrębnione miejsce o nazwie „O mnie”. - „Imię: takie na L, Nazwisko: po ojcu, Wiek: 15, Zainteresowania: Satanizm, wampiryzm, rock i wszystko związane z kolorem czerni, Ulubione zajęcie: dręczenie siorki i słuchanie czarnych mszy, Po co ten blog: bo kocham SGZ – Satanistyczną Grupę Zła” – czytała Andżela – „Niech to nie będzie to o czym myślę!” – myślała Andżela. Andżela przeszła do czytania notatek na blogu. ![]() - „Nawet mnie nie będą szukać i tak mnie nienawidzą” – ten tekst Andżi przeczytała po kilka razy – „Muszę jak najszybciej pokazać to mamie!” – pomyślała - Mamo! Mamo! – Andżelika zbiegała ze schodów krzycząc - Słucham Andżeliko? - Mam trop! Poszukajmy jej w SGZ! - Ale o co ci chodzi kochanie? - Chodź to ci pokażę! Andżela zaprowadziła mamę do swojego pokoju. Wyświetliła bloga Liliany. - Czy to naprawdę jej? Skąd mamy pewność? – spytała mama - To jej styl pisania i nawet przedstawia siebie… SGZ to Satanistyczna Grupa Zła. Lila pisze, że jest ona w Miłowie. Niestety nie mogę znaleźć adresu… - Liliana pisze, że ma adres. Może gdzieś w szufladzie? Ty szukaj w tej córeczko, a ja tutaj. Może coś znajdziemy! A poza tym, to zaraz zadzwonię na policję i powiem, że coś znalazłyśmy! Tak panie Przyjemniak zabrały się do przeszukania pokoju Liliany. Niestety nic nie mogły znaleźć. A w tym czasie Czarny Ziom i reszta SGZ starali się wyrzucić ciało zmarłej Liliany. - Gdzie ją do cholery wywalić?! – krzyczał Czarny Ziom – No powiedzcie mi! ![]() - Czarny Ziomie dziś o północy wywieziemy ją do stawu i tam ją wrzucimy. – zaproponował Cnotka. - Ok, ale żeby nikt nic nie widział! Jej rodzina ją pewnie szuka! - A ta laska mieszka w Miłowie! – dodała Picza - Wiem i tego się boję. - A gdzie ten staw? – spytała Omega - Koło takiego biednego domu… Mieszka tam matka z dwójką dzieci, ale nie pamiętam jak się nazywają. – odpowiedział Czarny Ziom - To ta, o której było tak głośno w dwutysięcznym roku? Co jej mąż miał wypadek na basenie? – spytał Cnotka - Taaa! Właśnie ta! Niedaleko jej domu jest taki duży staw, tam utopimy tą szmatę. I nadeszła dwunasta w nocy. Cała paczka SGZ podążyła w kierunku dużego stawu. Szli bardzo długo, przestraszeni, czy nie złapie ich policja. - Czy teraz nie ma jakiegoś nocnego patrolu? – pytała Banana - Nie wiem, nie mam pojęcia, ale niech Szatan ma nas w swojej opiece. – odpowiedział Czarny Ziom. Policja, szukająca Liliany została powiadomiona o jej blogu. Wiedzieli, że najpierw należy szukać dziewczyny w Miłowie – bo być może tam będzie, w SGZ, skoro chciała się do niej zapisać. Członkowie SGZ idąc do stawu, usłyszeli pewne rozmowy i szelesty. Z daleka widać było również światła latarek. ![]() - Co to jest?! – spytał przestraszony Czarny Ziom. SGZ powoli posuwała się do przodu. - Niestety tu nic nie ma. Szkoda, że ta kobieta nie podała nam adresu tej grupy. – mówił ktoś - Może ta grupa mieści się pod ziemią? Sataniści mają różne pomysły, byśmy tylko my – policjanci nie mogli jej odnaleźć. - Być może, poszukajmy jeszcze. - Ta kobieta z domku mówi, że w pobliżu jej domu nie ma żadnej SGZ. Poszukajmy dalej. – odezwał się kolejny obcy głos. Czarny Ziom przeraził się. - I co teraz? Do cholery, spier******! ![]() - A co z tym ciałem?! – spytał przestraszony Cnotka - Bierzemy ze sobą!!! Spier******! Ale starajcie się w miarę cicho! - No to gdzie ją teraz wyrzucimy?! – spytała Banana - Nie wiem, naprawdę nie wiem! Ale teraz to już na pewno nie tutaj! Już jej szukają! Już psy węszą wszędzie! Musimy wyjechać! Wynosimy się stąd! – mówił przerażony Czarny Ziom. Policjanci nadal przeszukiwali ziemię. Wodzili starannie latarkami, nawet psy przeszukiwały teren. Niestety niczego nie znaleźli. Zadzwonili z informacją do Marysi. - Słucham? – spytała kobieta - Pani Mario, niestety nic na razie nie znaleźliśmy. – powiedziała uprzejma policjantka - A ja z moją córką czytamy bloga Liliany i patrzymy, czy może nie podała gdzieś adresu SGZ. - Teraz rozłączymy się. Każdy pójdzie szukać dziewczyny gdzie indziej. Wysłaliśmy patrole również do innych miast, ale z dużym naciskiem szukamy tutaj. Jeżeli coś będzie wiadomo – zadzwonimy. - Dobrze, dziękuję bardzo. - Do widzenia pani Mario. Nawet w telewizji był nadawany materiał o Lilianie. Daniel oglądał ten materiał od niechcenia. Nawet nie zawołał Marysi. - Już od dwóch dni poszukiwana jest nastolatka Liliana Przyjemniak – piętnaście lat. Dziewczyna nie daje od siebie znaku życia, wybiegła z domu i do tej pory nie wróciła. Okazało się, że w naszym mieście jest organizacja o nazwie SGZ – Satanistyczna Grupa Zła. Bardzo prawdopodobne jest to, że dziewczyna została tam zaciągnięta przez satanistów, lub uciekła tam z własnej woli. Na jej blogu, czyli internetowym pamiętniku opisuje, iż miała się zapisać do tej grupy. Policja nadal poszukuje dziewczyny i tajemniczej grupy. Prosimy państwa o wszelkie informacje. Oto rysopis dziewczyny: (…). Prosimy dzwonić pod numer (0-19)123-56-90. Każda informacja może pomóc w poszukiwaniu piętnastoletniej Liliany. - Oby się tylko nie znalazła – zachichotał Daniel. Ciąg dalszy nastąpi... =============== Ps. Jestem dziewczyną, zastępco xD Ps.2. Przepraszam za strasznie ciemne zdjęcia, ale gdybym zrobiła jaśniejsze to nie oddałyby klimatu Ps.3. Dzięki za wszystkie opinie! :* Cieszę się, że wam sie podoba my FS :* |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() I'm first! :D
Świetne to FS ;] Nie moge sie doczekać next part ^^ PS. Coś mnie dzisiaj na english wzięło ; D |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Strasznie to fajne, ale jak dla mnie, to zgadzam się z komentarzami poprzedników, trochę za ostre :/ Z niepierpliwością oczekują kolejnego odcinka, będzzie ciekawie
![]() Masz talent dziewczyno! |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
To chyba nie na serio, prawda?
![]() Bo ja ómarłam na śmierć.. Satanistyczna Grupa Zła.. (prawie jak mój Zakon Wieczystej Adoracji Spermy Szatana, może napisze o tym fotostory) Mroczny Ziom... omg... "Szatanie Zła"! Kobieto! ![]() Jeśli to nie jest na serio to rewelacja! ![]() A jeśli nie to i tak czekam na kontynuacje, bo takich "Szatanów Zuuaaa" nigdy za wiele.. ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba, jest inne, i wyróżnia się
![]() ![]() Pozdrawiam Kasia |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest