![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
jak wrzucac domu do posta?? a dom piekny
![]() |
![]() |
#33 |
Reputacja: 10
|
![]()
9,9/10 to przez te fioletowe ściany, które sie nie zgrywają z meblami bardzej bym polecała beż albo biel.Ale bryła super więc ocena wysoka
![]()
"It was an April morning when they told us we should go As I turn to you, you smiled at me How could we say no?" Ostatnio edytowane przez mysza95 : 24.09.2007 - 16:03 |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Jak ty to robisz, sze widać sufit na zdjęciach
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Reputacja: 14
|
![]()
No proszę... A myślałam że nie znajdę takiego nowoczesnego domu.
Bryła : Nawet, nawet 9/10 Sypialnia : Może byćale sufit nie pasuje do ścian. Ściany powinny być w jasnym kolorze typu biel lub krem ewentualnie kawa z mlekiem. 5/10 Salon : Bardzo realnie wygląda. Jeśli mam oceniać też ten kącik z komputerem to nie pasuje komp. Mogłaś dać laptopa neta albo ten nowoczesny :smirk:. 7/10 Jadalnia + kuchnia : Fajne, fajne, fajniutkie 9/10. Moja końcowa ocena : 9/10. |
![]() |
![]() |
#37 |
Reputacja: 10
|
![]()
Widze, ze ulmille jest wielce kontrowersyjnym projektantem na forum, ma tyle samo zwolennikow co przeciwnikow. Dorzuce i swoje trzy grosze.
Ogrod: Wydaje mi sie, ze zaprojektowales go nie tylko jako miejsce do wypicia lampki wina, ale i pod katem zlagodzenia surowej i ostrej bryly domu. Tutaj brawo dla Ciebie - drewniana podloga, plecione meble, roznokolorowe kwiaty i urocza sadzawka "zmiekczaja" zarys budynku i dodaja mu przytulnosci. Nie przesadziles z iloscia roslin i ladnie to wszystko rozplanowales. Brakuje mi jedynie jakiejs namiastki zadaszenia oraz widoku ogrodu w nocy, ale to drobiazg. 9/10 Bryla: Trzeba przyznac ze wyobrazni Ci nie brakuje. Tak futurystyczne bryly maja wciaz niewielu zwolennikow, glownie dlatego ze nie wygladaja jak "domy" w doslownym tego slowa znaczeniu. Interesujace polaczenie kolorow i faktur oraz "nierowne" sciany przyciagaja moja uwage. Nie podobaja mi sie okragle okna (na drugim zdjeciu budynek przypomina kadlub okretu) oraz okropny komin sterczacy z dachu. 7/10 Wnetrze Zaczne od minusow. Sypialnia wyglada na zimna i ciemna (za malo okien i ta ceglana sciana), chociaz drewniane lozko i obrazy lagodza troche to wrazenie. Jak ktos juz wczesniej wspominal - komputer zdecydowanie nie pasuje do reszty, lepszy bylby laptop. W salonie polozylbym kremowy dywan pod kanapa i pozbylbym sie tego odpychajacego kominka. Plusy - zestaw wypoczynkowy jest swietny - elegancki a jednoczesnie az chce sie usiasc na tej olbrzymiej kanapie. Drewniana polka na ksiazki odwraca uwage od sterylnej podlogi. Kuchnia urzadzona z wyczuciem, wszystkie elementy pasuja do siebie, jadalnia czysta i przytulna. Brak zdjecia lazienki, ale patrzac na rozklad pomieszczen strzelam, ze umiejscowiles ja na linii kuchnia->jadalnia. I na koniec - eksperyment z fioletem wyszedl Ci calkiem zgrabnie. Jest to kolor rzadko stosowany podczas urzadzania wnetrz i ciezko zestawic go z reszta wyposazenia tak, by nie draznil. Dom stanowi w miare spojna calosc i zwraca uwage oryginalnoscia. 7/10 Razem ok. 7,5/10 |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Dom jak prawdziwy 10/10
|
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Dom jest cudny, ale to bordo. ech.. Może mi ktoś przesłać ten dom na [email protected] ? Będę wdzięczny.
|
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Fajny, podobaja mi sie dodatki
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|