Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 29.08.2007, 10:06   #31
Natuśka____
Guest

Domyślnie Odp: Dom Quant

Ale superdomek ;] Fajny efekt robią fioletowe ściany ;]] boski jest poprostu ;>

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.09.2007, 15:16   #32
CrEaTiV
Guest

jak wrzucac domu do posta?? a dom piekny

stare 24.09.2007, 15:58   #33
mysza95

Reputacja: 10
Arrow Odp: Dom Quant

9,9/10 to przez te fioletowe ściany, które sie nie zgrywają z meblami bardzej bym polecała beż albo biel.Ale bryła super więc ocena wysoka .

Ostatnio edytowane przez mysza95 : 24.09.2007 - 16:03
mysza95 jest offline  
stare 24.09.2007, 16:17   #34
Angie96
Guest

Jak ty to robisz, sze widać sufit na zdjęciach Probawałam różne sposoby i widać tylko piękne niebo... eh A ogólnie to moja ocena na temat domku : 8,5/10

stare 24.09.2007, 20:09   #35
ulmille

Reputacja: 16

Było już o tym ze 100 razy - tj. o suficie - Jest on z Mod The Sims klik!
A za oceny dziękuję
ulmille jest offline  
stare 26.09.2007, 12:09   #36
juice

Reputacja: 14

No proszę... A myślałam że nie znajdę takiego nowoczesnego domu.
Bryła : Nawet, nawet 9/10
Sypialnia : Może byćale sufit nie pasuje do ścian. Ściany powinny być w jasnym kolorze typu biel lub krem ewentualnie kawa z mlekiem. 5/10
Salon : Bardzo realnie wygląda. Jeśli mam oceniać też ten kącik z komputerem to nie pasuje komp. Mogłaś dać laptopa neta albo ten nowoczesny :smirk:. 7/10
Jadalnia + kuchnia : Fajne, fajne, fajniutkie 9/10.

Moja końcowa ocena : 9/10.
juice jest offline  
stare 30.09.2007, 01:35   #37
haughton

Reputacja: 10

Widze, ze ulmille jest wielce kontrowersyjnym projektantem na forum, ma tyle samo zwolennikow co przeciwnikow. Dorzuce i swoje trzy grosze.

Ogrod:
Wydaje mi sie, ze zaprojektowales go nie tylko jako miejsce do wypicia lampki wina, ale i pod katem zlagodzenia surowej i ostrej bryly domu. Tutaj brawo dla Ciebie - drewniana podloga, plecione meble, roznokolorowe kwiaty i urocza sadzawka "zmiekczaja" zarys budynku i dodaja mu przytulnosci. Nie przesadziles z iloscia roslin i ladnie to wszystko rozplanowales. Brakuje mi jedynie jakiejs namiastki zadaszenia oraz widoku ogrodu w nocy, ale to drobiazg. 9/10

Bryla:
Trzeba przyznac ze wyobrazni Ci nie brakuje. Tak futurystyczne bryly maja wciaz niewielu zwolennikow, glownie dlatego ze nie wygladaja jak "domy" w doslownym tego slowa znaczeniu. Interesujace polaczenie kolorow i faktur oraz "nierowne" sciany przyciagaja moja uwage. Nie podobaja mi sie okragle okna (na drugim zdjeciu budynek przypomina kadlub okretu) oraz okropny komin sterczacy z dachu. 7/10

Wnetrze
Zaczne od minusow. Sypialnia wyglada na zimna i ciemna (za malo okien i ta ceglana sciana), chociaz drewniane lozko i obrazy lagodza troche to wrazenie. Jak ktos juz wczesniej wspominal - komputer zdecydowanie nie pasuje do reszty, lepszy bylby laptop. W salonie polozylbym kremowy dywan pod kanapa i pozbylbym sie tego odpychajacego kominka. Plusy - zestaw wypoczynkowy jest swietny - elegancki a jednoczesnie az chce sie usiasc na tej olbrzymiej kanapie. Drewniana polka na ksiazki odwraca uwage od sterylnej podlogi. Kuchnia urzadzona z wyczuciem, wszystkie elementy pasuja do siebie, jadalnia czysta i przytulna. Brak zdjecia lazienki, ale patrzac na rozklad pomieszczen strzelam, ze umiejscowiles ja na linii kuchnia->jadalnia.
I na koniec - eksperyment z fioletem wyszedl Ci calkiem zgrabnie. Jest to kolor rzadko stosowany podczas urzadzania wnetrz i ciezko zestawic go z reszta wyposazenia tak, by nie draznil. Dom stanowi w miare spojna calosc i zwraca uwage oryginalnoscia. 7/10

Razem ok. 7,5/10
haughton jest offline  
stare 30.09.2007, 10:44   #38
weeraa
Guest

Dom jak prawdziwy 10/10

stare 30.09.2007, 18:10   #39
Delivered
Guest

Dom jest cudny, ale to bordo. ech.. Może mi ktoś przesłać ten dom na [email protected] ? Będę wdzięczny.

stare 01.10.2007, 14:55   #40
Hejlok
Guest

Fajny, podobaja mi sie dodatki Ogolnie 8.5/10

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania