![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
11/10 chyba nie muszę mówić że mi sie podoba
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
ładny domek
lubie takie kolory w których zbudowałaś ten dom 9,9/10 bo wszędzie są płytki |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Siema mnie sie spodobały te lustrzane podłogi, ale nie umiem tego ściągnąć jak dałaś tą stronkę!
|
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Ej czy mogłabyś zrobić taki drugi? Ale chodzi mi o to, że ten ma super styl! Te całe odblaski, dużo luksusowego brązowego! I żebyś mogła go dać do ściągnięcia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Mmmm moim zdaniem - super!
|
![]() |
#37 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Niestety, ale te płytki stały się płatne ![]() ----------- Niedługo dam swój kolejny domek, trochę inny bo z czasem styl sie zmienia ![]() Dziękuje i pozdrawiam ;* |
|
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Chciałem ci dać taką długą recenzję, co się zawsze rozpisuję, ale tego nie zrobię, bo bym napisał chyba dłużej, niż jeden odcinek fotostory "Podróże Rebeki Gold" :laugh: :!:
Może po prostu powiem - gdy coś mnie zaskakuje, to o tym piszę, wiesz co mnie tutaj zaskoczyło spiszę ci: wszystko! Bryła - 11/10 - niesamowity styl + świetne oświetlenie dało ci u mnie 1 dodatkowy punkt Ogród i taras - 10/10 - super! Leżaczki, plaża... wszystko jest! Palmy za domem, iglaczki przed i wszystko się zlewa w piękną całość Wnętrze - 12/10 - brak słów. Doskonałe dobranie kolorów, dające prawdziwą willę! 2 punkty masz za połączenie brązu z reflective floors i do tego te wszystki meble! Żebym dał recenzję to... już mówiłem ile by mi zajęła ![]() Pozdro, BBoy Secretive Imie xP |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Gdzieś przeczytałam komentarz, że jest napchane. Halooo.... tu jest pusto. Strasznie puusto. Po za tym wszędzie ta lustrzana podłoga. Znudzić sie może. Dom strasznie wielki. Z jednego końca na drugi sim idzie godzinę. (oczywiście simową)
Nie jest źle, ale mogłoby być lepiej. 7,5/10 |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Dom jest super!!! Też uwielbiam 11dots. Jest idealnie i nie mam się do czego przyczepić. 10/10!!!
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|