![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Widzę, że to "bardzo" gorący temat... ale
Mam dwie sprawy, okno tego Bidou's Career Editor'a nie ma u mnie tych zsuwaków do przesuwania, a jest ono większe niż mój monitor przez co nie mam dostępu do wszystkich opcji ("nie dosięgam" zwyczajnie), przez co: 1. Nie wiem jak zmienić ilość punktów sprzątania potrzebnych do awansu (są za nisko) 2. Domyślam się, że prawdopodobnie przez to nie mogę zmienić języka z angielskiego na 0x010 Polish. Oczekuję od Was odpowiedzi na pytania: 1. Czy Wy też tak macie? 2. Jak sobie z tym poradzić? Moja wersja SimPe to 0.58 (alpha) Chcę po prostu edytować karierę naukowca, żeby nie musiał zdobywać punktów gotowania i sprzątania, tylko techniki i kreatywności. Pomóż mi to Ci podziękuję ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Reputacja: 10
|
![]()
a jak ja wchodzę na stronę z czymśtam co się "base" nazywa, to mi wyskakuje okienko "file not found". f***! i jest tylko jakaś reklama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
|
![]() Cytat:
![]() Możesz je pobrać tutaj: http://sims.ambertation.de/en/download/realdownload/ (zjedź na dół strony, i pod dużym napisem "Additional Downloads" kliknij w link "SimPE Base Careers (0.689 mb)" i zacznie się ściągać - to jest właśnie ta baza).
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]()
Dzięki!
![]() Moment, moment. Jest jakiś error ![]() Ale i tak dziękuję, że się pofatygowałaś ![]() Nie wiem, bo to po angielsku ( ![]() OK, znalazłam sama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]()
Lizek, post wyżej napisałam, że ten link nie działa, bo autorka dawała go dawno i jest nieważny.
![]() ![]() No i przede wszystkim potrzebujesz programu SimPE (bo to co podała Vanillienne to plik, który trzeba otworzyć programem SimPE), a link do programu SimPE jest tutaj: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13928
![]() |
#37 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
|
![]() Cytat:
![]() Link jest prawidłowy, ale z tego co widzę strona ma teraz problemy z bazą danych, dlatego nie można pobrać. To dobrze, że na innej stronie znalazłaś. ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Przydatny poradnik
|
![]() |
![]() |
#40 |
Reputacja: 11
|
![]()
Kurcze czy możecie mi powiedzieć jak zmienić obrazek kariery? czytałam instrukcje którą podał Koslawy, ale u siebie (mam najnowsze SimPE) po prostu nie widzę takich opcji...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|