![]() |
#31 |
Guest
|
![]()
Pierwszy styl (Barbie) jest okropny. Jak na mój gust to jest pokój dla dziecka... małego, a nie dla nastolatki. :con:
Drugi (surferowy) ujdzie w tłoku, całkiem ładny, ale te porozrzucane ubrania wyglądają badziewnie. Jakby były z tektury... A trzeci mi się nie podoba ani trochę (oczywiście jest lepszy od stylu 1). Co to ma być? Komnata wampira? Packu nie kupię na pewno, nie wywalam kasy w błoto. Jak dotąd jest to pierwszy mini-pack, który mnie odrzucił po trzech screenach. :wacko: |
![]() |
|
![]() |
#32 | |
Reputacja: 10
|
![]()
Dowiedziałam się że, w tym mini packu, pojawi sie nowa piosenka:
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Reputacja: 17
|
![]()
Mi też sie nie podoba pierwszy ale za to 3 jest fajny.Ale się troche rozczaroałam że tylko 3 style :/.Może kupie może nie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Reputacja: 10
|
![]()
To tak jakbyśmy za jeden dodatek zapłacili 50 gr. ,ale ten mini pack akurat kupię
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
A ja nie wiem jeszcze czy kupie , jak wysłucham opini innych po kupieniu dodatku to się zdecyduje
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Ja kupię, bo planuję całkowicie uzupełnić kolekcję The Sims 2
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Ja też chyba kupię. Chociaż nienawidzę robić dzieciaków i nastolatków, bo muszą odrabiać zadania domowe!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Trochę to nudne będzie. Same rzeczy dla dzieciaków...
|
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
To chyba dobrze? Odkąd siedzę na tym forum, to wszysyc narzekają na brak rzeczy dla "dzieciaków", przede wszystkim dla nastolatków, a dla tych też coś będzie w tej paczce.
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Tak zawsze dawali jakieś rzeczy dal dorosłych ale teraz to nareszcie coś będzie. Kupię ten mini pack. ;]
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|