![]() |
#31 |
Guest
|
![]()
A co do kieszkonkowca ,nie okradł mnie ,ale jak byłma podróżnikami w trzech jeziorach ,na polu namiotowym przyszedł ,tak jak by ,,weszył" i chciał witac moich simów .Anulowałam .Potem jkiegos matriksa przywitał ,boze jak to wyglądało !
|
![]() |
|
![]() |
#32 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Mnie gra się podoba. Wiadomo, że po jakimś czasie i wyjazdy na wakacje się znudzą, ale wg mnie zajmuje 2-gie miejsce po 4PR. Najbardziej podoba mi się to, że simy mogą kąpać sie w morzu. No i że mogą się teleportować - ogromna oszczędność czasu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Wg mnie najlepszy dodatek. Najbardziej podobają mi się wakacje na wyspie Twikkii i w Trzech Jeziorach... E tam wszystkie są fajne!
|
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba.Chyba nawt lepsze od CPR, ale pewnie jak każdy dodatek, szybko mi się znudzi.
|
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Mi tez sie narazie najbardziej ten dodatek najbardziej podoba, a w szczegolnosci wyspa na ktorej jest morze ;d podroze RLS
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Reputacja: 14
|
![]()
Biżuteria też nie jest najfajniejsza
![]() Jest pare ładnych kolczyków,ale reszta taka sobie. Są też nowe ubrania,ale nic specjalnego. Mi biżuteria się podoba ![]() P.S. Jak wygląda kieszonkowiec ? Ostatnio edytowane przez Raszka : 15.09.2007 - 11:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kieszonkowiec nosi taki kapelusz, i stroj lokalny. Zagaduje cie i wyciąga Ci kase z kieszeni <chyba>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Podróże bardzo mi się podobają. Najlepsza jest wioska Takemizu (czy jakoś tak). A z takich drobiazgów podoba mi się rzut siekierą, opalanie się, pływanie w morzu czy Wielka Stopa. Fajne stworzenie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Ogólnie dodatek mi się podoba ;] Jak na razie chyba najlepszy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |