![]() |
#31 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Podobne zdjęcia, tyle że w czarnych ramkach, można uzyskać również za pomocą stojącego aparatu fotograficznego - jednej z nagród karier z dodatku Na studiach. Widzę jednak, że nie masz żadnego z tych dodatków, więc niestety moje wyjaśnienia nie przydadzą Ci się ![]() Wszystkim bardzo dziękuję za poświęcony czas na oglądanie i komentowanie domku Alicji ![]()
OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22 Ostatnio edytowane przez Irbis : 15.11.2007 - 06:55 Powód: eee ... |
|
![]() |
|
![]() |
#32 |
Reputacja: 10
|
![]()
O mało nie spadłam z krzesła. Niesamowite! Wszystko tak ładnie ze sobą harmonizuje. Hmmm... no 9,5/10
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
#34 |
|
![]()
siemka
mogła byś mi powiedzieć z jakiej stronki ściągasz sprzęt RTV (laptopy, telewizory) ?? dzieki :* |
![]() |
![]() |
#35 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() Nie mam w grze żadnego laptopa. W pokoju Alicji stoi oryginalny komputer maxisa. Telewizor w salonie również jest oryginalnym obiektem z gry. Nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że doszedł on albo w dodatku Zwierzaki, albo w dodatku Własny biznes.
![]() |
#36 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Pozdr. ![]() |
|
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Ładny Dom! 9/10!
|
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
PrzePiękne! Ten dom teraz wygląda dużo lepiej niż przedtem! Napramde!... :10/10
|
![]() |
#39 |
|
![]()
Jak dla mnie to zabardzo kwiecisto. Ogólnie to dom sprawia wrażenie wiejskiego i przyjaznego
![]() P.S. Alicja ma bardzo ładne włosy ![]() pozdrawiam ^_^ |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
To jest chyba najlepszy dom jaki widziałem moja ocena to 1000/1000
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|