Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 15.11.2007, 06:48   #31
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: Załom Rzeczny 104 - modernizacja by Irbis

Cytat:
Napisał Nikara
mam tylko pytanie jedno, ot tak. te portrety syna w sypialni Alicji. ładne takie. mogłabym bliżej wiedzieć, jak można coś takiego zrobić? ;]
Możliwość robienia takich zdjęć i wieszania ich na ścianie dochodzi w dodatku Podróże. Simowie mają podręczne aparaty fotograficzne, więc mogą do woli robić zdjęcia, gdzie chcą i jakie chcą. Później za pomocą komputera, można sobie zamówić odbitki i powiesić je na ścianie, lub ustawić na szafkach (w domku rodziny Daktylek zdjęcia stoją na szafce w pokoju Wioletty).
Podobne zdjęcia, tyle że w czarnych ramkach, można uzyskać również za pomocą stojącego aparatu fotograficznego - jednej z nagród karier z dodatku Na studiach.
Widzę jednak, że nie masz żadnego z tych dodatków, więc niestety moje wyjaśnienia nie przydadzą Ci się

Wszystkim bardzo dziękuję za poświęcony czas na oglądanie i komentowanie domku Alicji

Ostatnio edytowane przez Irbis : 15.11.2007 - 06:55 Powód: eee ...
Irbis jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 15.11.2007, 18:16   #32
Simona

Reputacja: 10

O mało nie spadłam z krzesła. Niesamowite! Wszystko tak ładnie ze sobą harmonizuje. Hmmm... no 9,5/10
Simona jest offline  
stare 17.11.2007, 20:40   #33
Nikara
Guest

Cytat:
Napisał Irbis
Możliwość robienia takich zdjęć i wieszania ich na ścianie dochodzi w dodatku Podróże. Simowie mają podręczne aparaty fotograficzne, więc mogą do woli robić zdjęcia, gdzie chcą i jakie chcą. Później za pomocą komputera, można sobie zamówić odbitki i powiesić je na ścianie, lub ustawić na szafkach (w domku rodziny Daktylek zdjęcia stoją na szafce w pokoju Wioletty).
Podobne zdjęcia, tyle że w czarnych ramkach, można uzyskać również za pomocą stojącego aparatu fotograficznego - jednej z nagród karier z dodatku Na studiach.
Widzę jednak, że nie masz żadnego z tych dodatków, więc niestety moje wyjaśnienia nie przydadzą Ci się
Ależ naturalnie, przydały mi się Niedawno zainstalowałam NS, ale zapomniałam zakreślić w profilu, a na święta spodziewam się także dodatku Podróże. Dzięki wielkie

stare 07.12.2007, 20:55   #34
kubuss

siemka
mogła byś mi powiedzieć z jakiej stronki ściągasz sprzęt RTV (laptopy, telewizory) ??
dzieki :*
kubuss jest offline  
stare 07.12.2007, 22:05   #35
Irbis

Reputacja: 14

Cytat:
Napisał Kubuss
siemka
mogła byś mi powiedzieć z jakiej stronki ściągasz sprzęt RTV (laptopy, telewizory) ??
dzieki :*
Nie ściągam z żadnej strony, ponieważ nie używam mebli z internetu Obiekty nie będące oryginalnymi obiektami z gry, a użyte w tym domku, wymieniłam w poście z prezentacją.
Nie mam w grze żadnego laptopa. W pokoju Alicji stoi oryginalny komputer maxisa.
Telewizor w salonie również jest oryginalnym obiektem z gry. Nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że doszedł on albo w dodatku Zwierzaki, albo w dodatku Własny biznes.
stare 08.12.2007, 08:42   #36
Origáme
Guest

Cytat:
Napisał Irbis
Castaway - huśtawka jest jednym z przedmiotów bonusowych, które można było dostać kupując grę, w wyznaczonym punkcie sprzedaży.
A Jakoś Tej Huśtawki Nie Mam Nie Dostałam Jej A Mam Wszystkie Dodatki Do Dwójki Oprócz Młodzieżowego Stylu :wacko:
Pozdr.

stare 09.12.2007, 16:26   #37
Marcinprod
Guest

Ładny Dom! 9/10!

stare 26.01.2008, 15:25   #38
Weronka-Werka9
Guest

PrzePiękne! Ten dom teraz wygląda dużo lepiej niż przedtem! Napramde!... :10/10

stare 28.01.2008, 12:49   #39
treys

Jak dla mnie to zabardzo kwiecisto. Ogólnie to dom sprawia wrażenie wiejskiego i przyjaznego
P.S. Alicja ma bardzo ładne włosy hehe
pozdrawiam ^_^
treys jest offline  
stare 30.01.2008, 09:28   #40
Kacper12
Guest

To jest chyba najlepszy dom jaki widziałem moja ocena to 1000/1000

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania